E greu sa-i spui unei mame care a primit un copil cu sindrom down dupa inseminari, drumuri la medici, suferinte ca acel copil exprima meritele ei si ale sotului, este o recolta, o judecata, o alegere care se face de sus si ca pregatirea cereasca pentru un copil benefic planetei, este esentiala. Nu il poti cumpara pe Dumnezeu mergand la medici insa poti sa-ti umpli cardul divin cu multe merite de sine( fapte inaltatoare, botezuri, pelerinaje spirituale, initieri, sentimente minunate fata de alti copii) si astfel sa poti cere un sfant-geniu-maestru care sa iti umple, viata si tie si celorlalti.

A devenit o moda sa mergem repede la medic sa acceleram cocreatia si tot grabind-o cu injectii, obtinem mere accelerate, fara gust si radianta. Stiu ca suna trist insa e importat sa constientizam ca putem rescrie( cu rugaciune, post, spoveanie, impartasanie, initieri de lumina, fapte bune fata de copiii) partitura bunicilor si parintilor nostri care poate au gresit fata de copiii, avortand sau omorand sau abandonand. Pacatele de neam exista la fel si pacatele tale de Acum si de Altadata….si ele greselile afecteaza conceptia.

Acum cateva zile rasfoiam cartea vietii unui copil care nu vorbea la 5 ani avand inteligenta emotionala si cognitiva situata undeva in jurul varstei de 1 an. Fusese conceput intr-un apartament in care un fiu isi omorase mama si o aruncase de la balcon, parintii nu se spovedira si nu se impartasisera niciodata si multe avorturi tipau din ambele neamuri.

Iertarea pacatelor a mamei si a tatalui pe tema copiiilor, pe toate vietile era foarte mica, adica existau pacate care veneau si din alte vieti. Cum putem atrage un copil de cer mare daca noi nu ne spalam sufletele, casele, vietile?

Copiii ne privesc de sus, 3, 5, 7, 12 ani si ne aleg. Legea rezonantei, legea, atractiei, legea meritelor decid in acord cu temele nefacute dar si cu darurile ce se pot activa din mici sau mari suferinte. Copiii nostri exprima chipul meritelor noastre si fiecare alegere inaltatoare pe care o facem in noi pregateste timpul in care va cobora un….sfant sau un maestru sau un om frumos.

Observ la multi dintre parintii care vin cu copiii cu sindrom down, autism, malformatii, boli severe ca le este foarte greu sa se intoarca la radacina copacului care sunt, la cauze. Nu exista un Dumnezeu nedrept ci doar un cules aspru sau o recolta amaruie.

E mai simplu ca si pentru urmatorul copil sa mearga la inseminari, sa se mai chinuie cu injectii, sa caute vinovati decat sa rescrie, greseala lui sau a neamului, pacatul lui sau al familiei. Insa orice ati cumpara prin inseminari, tot chipul meritelor voastre il va avea, pentru ca Inteleptii, domniii destinelor nu pot fi mituiti, pacaliti cu bani, influentati de aceste eforturi la nivelul formei. Ei vor trimite si al doilea si al treilea copil ……cu chipul faptelor voastre trecute.

Intrebati-va ca parinti: Ce parti din voi au atras aceste boli? Ce fapte nespuse, nespovedite ingreuneaza chipul neamului? Ce amantlacuri gazduiesc si nu vreau sa le limpezesc? Ce legaturi am facut acum sau altadata? Ce pacte intunecate ingreuneaza copilul pe care l-am primit? Cum pot evolua? Care este cauza pentru care copilul meu a venit cu boala X?

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice