In viata dintre vieti primim pe legea meritelor un anumit contract spiritual si in acord cu el ne alegem corpul, rudele, partenerii, parintii, colegii. Ni se da scenariul si apoi ne alegem protagonistii cu care vom juca anumite teme de viata in functie de platile pe care le avem de facut dar si darurile pe care e de dorit sa le activam pentru a da glas Caii noastre. Copiii ne aleg nu ii alegem noi si asta pentru ca…….putem sa cadem cu patima drogurilor-sexului-bauturii activand spirala descendenta si atunci vom fi alesi de spirite care vin din ceruri mici sau putem urca prin alegeri inaltatoare si vom primi pe legea meritelor copiii din ceruri inalte. Inclusiv copiii adoptabili dupa ce si-au inchis in centre, plata pentru vietile in care ei au abandonat ….isi pot alege parintii optimi pentru a intra pe Cale si a da glas darurilor lor.

Desi credem ca parintii merg si aleg …in adevar ei sunt alesi si de multe ori exista agreement-uri bazate pe plati sau daruri intre mama biologica-copil si mama care i-a adoptat.

In foarte multe familii am intalnit minuni …adica au aparut copiii biologici dupa ce au fost adoptati 1 sau doi copiii desi medicii spuneau ca nu este posibil. Si asta pentru ca parintii care adopta isi inchid platile pe multe vieti/facturile karmice/ isi ispasesc pacatele prin aceasta jertfa si astfel apare si un copil biologic sau mai multi.

Sa nu va ganditi ca legea meritelor( adica oamenii primesc ceea ce merita la timpul potrivit si plata si rasplata) nu functioneaza cand adoptati sau cand mergeti la inseminari. Fiecare copil care ne alege fie din centre fie de Sus poarta chipul meritelor noastre.

E greu sa-i spui unei mame care a primit un copil cu sindrom down dupa inseminari, drumuri la medici, suferinte ca acel copil exprima meritele ei si ale sotului, este o recolta, o judecata, o alegere care se face de sus si ca pregatirea cereasca pentru un copil benefic planetei, este esentiala. Si aceasta pregatire nu se face strangand bani si cautand medici buni ci limpezindu-ti sufletul in apele spovedaniei si impartasaniei, botezand, facand voluntariat alaturi de copiii, postind, rugandu-te. Nu il poti cumpara pe Dumnezeu mergand la medici insa poti sa-ti umpli cardul divin cu multe merite de sine( fapte inaltatoare, botezuri, pelerinaje spirituale, initieri, sentimente minunate fata de alti copii) pentru a putea cere un sfant-geniu-maestru care sa iti umple, viata si tie si celorlalti.

A devenit o moda sa mergem repede la medic sa acceleram cocreatia si tot grabind-o cu injectii, obtinem mere accelerate, fara gust si radianta, copiii cu sindrom down, autism si mame afectate de hormonii cu care au fost bombardate etc. Daca ne printesim si batem din picior….acum vreau un copil fara sa cunoastem legile divine,fara sa stim ce iertare a pacatelor avem pe tema copiilor pe toate vietile si viata aceasta oricat de multi bani am da…..e posibil sa obtinem copiii cu probleme de sanatate sau comprtament, copiii care exprima chipul pacatelor noastre. Stiu ca suna trist insa e importat sa constientizam ca putem rescrie( cu rugaciune, post, spoveanie, impartasanie, initieri de lumina, fapte bune fata de copiii) partitura noastra, a bunicilor si parintilor nostri care poate au gresit fata de copiii, avortand sau omorand sau abandonand. Pacatele de neam exista la fel si pacatele tale din Acum si de Altadata….si aceste greseli genereaza intarzieri de aterizare sau lipsa copiilor sau copiii cu dizabilitati.

In jurul varstei de 18 ani…in urma uni vis initiatic mi s-a transmis urmatorul mesaj: sunt multi copiii avortati in familia ta. Daca ii vei ridica la Ceruri vei avea proprii copiii daca nu ….orice vei face dpdv al stiintei nu vei reusi. Asa ca m-am dus la parinti si i-am intrebat daca isi doresc sa fiu implinita in viata aceasta….si apoi pentru ca raspunsul a fost unul afirmativ i-am invitat sa se spovedeasca, sa se impartaseasca, sa posteasca si sa boteze. Si am tot semanat fapte legate de copiii pana cand au venit natural proprii copiii, opera aceasta de activare a copilului interior fiind vie in mine…prin botezuri, rugaciuni, bucurii ceresti.

Copiii ne privesc de sus, 3, 5, 7, 12 ani si ne aleg. Legea rezonantei, legea, atractiei, legea meritelor decid in acord cu temele nefacute dar si cu darurile ce se pot activa din mici sau mari suferinte. Copiii nostri exprima chipul meritelor noastre si fiecare alegere inaltatoare pe care o facem in noi pregateste timpul in care va cobora un….sfant sau un maestru sau un om frumos.

Observ la multi dintre parintii care vin cu copiii cu sindrom down, autism, malformatii, boli severe ca le este foarte greu sa se intoarca la radacina copacului care sunt, la cauze. Nu exista un Dumnezeu nedrept ci doar un cules aspru sau o recolta amaruie.

E mai simplu ca si pentru urmatorul copil sa mearga la inseminari, sa se mai chinuie cu injectii, sa caute vinovati decat sa rescrie, greseala lui sau a neamului, pacatul lui sau al familiei. Insa orice ati cumpara prin inseminari, tot chipul meritelor voastre il va avea, pentru ca Inteleptii, domniii destinelor nu pot fi mituiti, pacaliti cu bani, influentati de aceste eforturi la nivelul formei. Ei vor trimite si al doilea si al treilea copil ……cu chipul faptelor voastre trecute.

Intrebati-va ca parinti: Ce parti din voi au atras aceste boli? Ce fapte nespuse, nespovedite ingreuneaza chipul neamului? Ce amantlacuri gazduiesc si nu vreau sa le limpezesc? Ce legaturi am facut acum sau altadata? Ce pacte intunecate ingreuneaza copilul pe care l-am primit? Cum pot evolua? Care este cauza pentru care copilul meu a venit cu boala X?

Acum cateva zile…..o mama care a adoptat un baietel m-a contact pentru ca isi dorea dupa doar cateva zile sa il intoarca la centru. Nu va grabiti cu aceste decizii ….postiti 40 de zile, rugati-va la Sfintii Ana si Ioachim, faceti calatorii spirituale, spovediti-va. Un suflet curat …stie…un suflet incarcat ….se sperie, intra in panici, e invadat de emotii contradictorii. Faceti liniste in voi inaintea oricarei decizii…pentru a auzi glasul Mamei divine din Voi.

Atunci cand cerem sa vina copilul cel mai potrivit pentru evolutia noastra si practicam Faca Se Voia Ta, cu smerenie, iubire, detasare vom primi ( pe calea adoptiei) sau natural ….copiii potriviti la timpul potrivit.

Inainte de a cere….practicati starea de miezificare, centrare, interioritate. Nu va aruncati ca sa mai bifati…un obiectiv. Verticalizati-va…pentru a primi un spirit benefic pentru planeta!!!

In foarte multe cazuri de copiii cu probleme am observat …..ca momentul conceptiei nu a fost deloc pregatit Cereste. Cu alte cuvinte…mamele si tatii nu se spovedisera niciodata, ori el ori ea ……aveau aventuri sau relatii extraconjugale astfel ca copilul fusese conceput in amantlac, parintii avand lumina mica, fiind afectati de minciuni, bautura, droguri sau de alte pacate.

Nu poti aduce la intrupare si nici macar nu poti adopta un copil de Cer Mare daca tu stai in iad, ros de placeri, suparat pe Tot si Toate cu o sanatate a gandurilor, faptelor, emotiilor ….foarte mica. Atrageti ce meritati de aceea pregatirea parintilor cu 3 sau 5 ani inainte de venirea copiilor….este esentiala. Si cand zic pregatire….uniti Cerul cu Pamantul: spovediti-va, impartasiti-va, botezati, mergeti in calatorii spirituale, rugati-va, faceti fapte inaltatoare legate de copiii.

Samadhi Tank