Cu totii tanjim dupa iubire neconditionata, iertare fara margini, bucurii inaltatoare, rabdare imensa, recunostiinta vesnica, frumusete radianta, intelepciune vie, bunatate graitoare, comuniune. Le-am trait candva si le pastram in paradisul interior. Se spune ca cei mici plang adeseori pentru ca isi reamintesc parfumul, dulceata, savoarea lor. Daca ne uitam la Om cu ochi ceresti atunci cand sta drept si nu ca un covrig ceea ce vedem este o Cruce frumoasa, radianta, vie care uneste Cerul si Pamantul, un Canal prin care curge ambrozia Divina, Intuitia spiritualizand Materia, Revelatia inundand Lumescul. 

Pana nu demult eram coplesiti de menitul primit, de greutatea crucii, de experientele prestabilite prin contractele noastre spirituale apoi dupa 2000 prin activarea celei de-a doua Sfere( Mama dar si Sotia lui Dumnezeu din Treimea christica) ni s-a revelat verticalitatea, zveltetea, maretia descoperind  in chakra a 8 a cel mai inalt scop pentru care am venit, Indumnezeirea dupa care se aseaza virtutile ceresti, pasiunile inaltatoare, credintele trezitoare, bucuriile unimii, sentimentele radiante. Ele alcatuiesc coloana divina din care se desfac bratele crucii care s-au transformat in Graal( Christ feminin si Christ masculin) in insasi Cupa in care coboara A doua venire, ele fiind si Ramurile Copacului Unimii, Pomul Christic. 

Adam si Eva traiau candva la nivelul corpului budhic al planetei Geea intr-un ocean de bucurie, recunostiinta, iubire, liniste, puritate, armonie, intelepciune. In gradina Edenului existau doi pomi: ai cunoasterii binelui si raului de care Adam si Eva nu aveau voie sa se atinga si pomul vietii cu ale carui fructe primii oameni se puteau hrani. De ce? fructele pomului vietii se aflau deasupra binelui si raului. Acest copac al vietii christice exprima unitatea si el este insasi varful triunghiului. Cum sa ne reintoarcem la ea? Se povesteste ca un arhanghel cu o sabie stralucitoare apara gradina …….Si cheia o gasim aici: ii vei lasa sa intre doar pe cei care manifesta recunostiinta, puritate, iubire ( triunghiul cu varful in sus).

Adam si Eva gustand din pomul cunoasterii binelui si raului au activat astralul inferior al Geei acea zona care in care se afla emotiile duale: fericire si nefericire, bucurie si tristele, liniste si neliniste etc. Prin cadere s-a configurat triunghiul cu varful in jos, cel care este alcatuit din corpurile dense: astral, mental, fizic. Aici ne intalnim cu conflicte, razboaie, boli, iluzii, nefericiri.

Ca sa accesam corpul cauzal al planetei corespunzator frunzelor pomului vietii putem merge la taina maslului care rescrie cauzele ce stau la baza unui conflict, divort, boala grava aparuta la 3, 5, 9, folosim triunghiul iertarii, intram in trialog( eu-tu-Sursa) pentru corpul budhic, florile pomului vietii putem activa taina spovedaniei, raurile divine, contemplatia pentru corpul atmic, fructele pomului vietii putem da grai tainei impartasaniei, faptelor inaltatoare, insasi valsului sferelor.

Corpul cauzal se dezvaluie metaconsilierilor, ghizilor, medicilor holisti, psihologilor receptivi, mediumurilor. geniilor luminoase. El ne arata cauzele karmice sau din viata aceasta care stau la baza unui conflict intre mama si copil sau intre subordonat si manager sau radacina unui boli, divort, neimpliniri. La nivelul corpului cauzal al planetei ne intalnim si cu salille creatiei unde se afla marile idei inaltatoare, inventiile, gandurile marete. Planul budhic gazduieste sentimente vii, radiante, neconditionate iar atmicul faptele indumnezeite pline de jertfa. Pana la cauzal au ajuns si geniile in lumina, la budhic sfintii iar la atmic, maestrii. Si iata cum o treime frumoasa se activeaza, sfantul-geniul-maestru sau inteleapta-preoteasa-femeia inaltata. Si toate aceste treimi descriu frumusetea copacului christic, radianta lui, bogatia lui. 

La nivelul triunghiului cu varful in jos sau al radacinilor, tulpinii, ramurilor parem brute, oameni obisnuiti, cautatori de Sens …cand deja apar frunzele, fructele, florilor, treimile cuvantatoare se dezvaluie: armonizator-deschizator de drumuri-ghid sau potentator-asezator-maestru sau om frumos-scrib celest-canal sau initiat-maestru-lider sau preoteasa-scrib celest-canal. Si aceste treimi dezvaluie in centrul lor, Calea, Adevarul, Frumusetea Copacului Unimii. 

In fiecare decembrie al fiecarui an Inteleptii sau Domnii destinelor coboara de pe 1 pana pe 24 decembrie in papucii sufletului asezand pe fiecare ramura a copacului christic, globuri-bucurii, globuri-intelegeri, globuri-frumuseti. In noiembrie se repeta acele probele ale anului pe care nu le-am absolvit din martie sau din mai sau din august cum este si acest arest colectiv marcat de corona virus-criza-razboiul invizibil( o repetie a lunilor martie-mai 2020). Pe masura ce intregram rostul, talcul, intelepciunea probelor, globuletele sunt din ce in ce mai multe stralucind pe ramurelele copacului interior. 

Pentru a simti puterea acestui copac in viata voastra, contemplati cu recunostiinta, bucurie, caldura testele anului. Puteti chiar aseza in bradul din casa …..pe hartiute diferit colorate, binecuvantarile fiecarei luni sau bucuriile anului. Inteleptii vor raspunde la acest exercitiu cu globuri-daruri si globuri-salturi de intelegere activand din aproape in aproape Copacul Unimii. 

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice