Cu totii tanjim dupa iubire necondionata, iertare fara margini, bucurii inaltatoare, rabdare imensa, recunostiinta, bunatate, compasiune, intelepciune. Le-am trait candva si le pastram in paradisul interior. Se spune ca cei mici plang adeseori pentru ca isi reamintesc parfumul, dulceata, savoarea lor. Daca ne uitam la om cu ochi ceresti vedem o cruce frumoasa, radianta, vie care uneste Cerul si Pamantul. Un canal prin care curge ambrozia divina. Pana nu demult eram coplesiti de menitul primit, de greutatea crucii apoi ne-am activat verticalitatea descoperind cel mai inalt scop pentru care am venit, indumnezeirea, virtutile ceresti, pasiunile inaltatoare, credintele trezitoare, bucuriile unimii. Bratele crucii s-au transformat in Graal in insasi cupa in care coboara duhul sfant aceste brate fiind si ramurile pomului christic.

Adam si Eva traiau candva la nivelul corpului budhic al planetei Geea intr-un ocean de bucurie, recunostiinta, iubire, liniste, puritate, armonie, intelepciune. In gradina Edenului existau doi pomi: ai cunoasterii binelui si raului de care Adam si Eva nu aveau voie sa se atinga si pomul vietii cu ale carui fructe primii oameni se puteau hrani. De ce? fructele pomului vietii se aflau deasupra binelui si raului. Acest copac al vietii christice exprima unitatea. Cum sa ne reintoarcem la ea? Se povesteste ca un arhanghel cu o sabie stralucitoare apara gradina …….Cheia o gasim aici: ii vei lasa sa intre doar pe cei care manifesta recunostiinta, puritate iubire ( triunghiul cu varful in sus).

Adam si Eva gustand din pomul cunoasterii binelui si raului au activat astralul inferior al Geei acea zona care in care se afla emotiile duale: fericire si nefericire, bucurie si tristele, liniste si neliniste etc. Prin cadere s-a configurat triunghiul cu varful in jos, cel care este alcatuit din corpurile dense: astral, mental, fizic. Aici ne intalnim cu conflicte, razboaie, boli, iluzii.

Ca sa accesam corpul cauzal al planetei corespunzator frunzelor pomului vietii putem merge la taina maslului care rescrie cauzele ce stau la baza unui conflict, divort, boala grava aparuta la 3, 5, 9 ani sau sa folosim triunghiul iertarii, pentru corpul budhic, florile pomului vietii putem activa taina spovedaniei sau mantra unimii, pentru corpul atmic, fructele pomului vietii putem da grai tainei impartasaniei si insasi valsului sferelor.

Corpul cauzal se dezvaluie metaconsilierilor, ghizilor, medicilor holisti, psihologilor receptivi, mediumurilor geniilor luminoase. El ne arata cauzele karmice sau din viata aceasta care stau la baza unui conflict intre mama si copil sau intre subordonat si manager sau radacina unui boli, divort, neimpliniri. La nivelul corpului cauzal al planetei ne intalnim si cu salille creatiei unde se afla idei inaltatoare, inventii, ganduri marete. Planul budhic gazduieste sentimente vii, radiante, neconditionate iar atmicul faptele indumnezeite pline de jertfa. Pana la cauzal au ajuns si geniile in lumina, la budhic sfintii iar la atmic, maestrii. Si iata cum o treime frumoasa se activeaza, sfantul-geniul-maestru descriind maretia copacului christic.

La nivelul triunghiului cu varful in jos sau al radacinilor, tulpinii, ramurilor putem fi brute, oameni obisnuiti, cautatori de Sens …cand deja apar frunzele, fructele, florilor, treimile cuvantatoare se dezvaluie: armonizator-deschizator de drumuri-ghid sau potentator-asezator-maestru sau om frumos-scrib celest-canal sau initiat-maestru-lider. Si aceste treimi reveleaza in centrul lor, Calea, Adevarul, Frumusetea Copacului Christic.

Va invit la o o ploaie de unitati de sens in lumina dezvelirii, unimii, bucuriei.

…..

Cand? 9 oct, ora 18 30

Cat? 30 ron

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc

Inscrieri pe frecventaom@gmail.com

Triunghiul divin sa-ti deschida Drumul si Soarele Christic sa-ti fie calauza!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Iubire, armonie, pace!!!