Chemarile, intuitiile, dorurile, cautarile, vocatia, drumul sunt deschideri ale Contractelor Spirituale Dintru Inceput, de Altadata, din Acum.

Ele ne deseneaza harta vietii ajutandu-ne sa ne facem in timpul optim temele stipulate, sa ne bucuram de daruri, sa ne asezam in acele salturi de intelegere care fac sa straluceasca Sfera care Suntem.

Orice lectie corect abordata activeaza in Triunghiul Cauzelor, Crucea Christica, Spirala Inaltarii si Sfera Emitenta. Inchizand tema astfel, darurile se inmultesc in energia bucuriei iar salturile de intelegere ne ajuta sa radiem, indumnezeind OMUL.

Nu va grabiti sa va puneti etichete negative in timpul derularii temei si nici sa va faceti un soclu din ea. Deschideti triunghiul Acceptarii a ceea ce Este cum Este-Bucuriei de a Fi-Detasarii si veti simti cum bolta voastra interioara se umple de Sensuri.

Privind cu ochii sufletului in tesatura acestor vremuri vedem cum contractele se suprapun si in taina recunoasterii de Sine, Puterea care Suntem straluceste iar Darurile pe care le avem Dintru Inceput, de Altadata, din Acum ne inmultesc fiinta de lumina.

Va invit sa va luati cele 36 de carticele care insotesc cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii, editura Vidia sa le amestecati si apoi sa va puneti intrebarea: Ce teme am de absolvit in aceasta etapa? si apoi sa extrageti din teanc un triunghi al schimbarii. Meditati in el. Lucrati cu el. Activati-l. Nu lasati temele care va cheama sa revina de prea multe ori pe harta voastra. Dupa ce au batut de trei ori la usa constientizarii e posibil sa se transforme in durere psihica si apoi in suferinta fizica.

De asemenea jucandu-va tot cu carticelele intrebati ce daruri stralucesc in interiorul vostru. Extrageti unul sau mai multe cartonase dupa cum simtiti.

Si pentru ca ordinea temelor in momentul acesta este aceasta Planeta, Tara, Oras, Ceilalati si la urma NOI extrageti triunghiurile in care e de dorit sa lucrati pentru Noul Pamant, Ramania, Noul Bucuresti in asa fel incat Puzze-ul Divin sa se faca si Stralucirea lui sa ne atinga pe Toti.

Lucrand in Impreuna-Unul, vom manifesta Totul pentru ca Suntem Totul!

De asemenea daca va cheama un triunghi sa spunem Atlantatida-Lemuria-Imperiul Pelasgic sau Raza Alba-Muntele Sacru-Reteaua de Cristale sau altele incercati sa lucrati cu ele activand ceea ce chiar voi ati stipulat in Contractele voastre cand ati venit pe aceasta Planeta acum 4, 6 miliarde de ani sau Altadata sau Acum.

Nici o carte care va este daruita nu este intamplatoare, nici un Om pe care il imbratisati nu a aterizat pe harta voastra fara un Scop.

Incercati sa faceti conexiuni intre ceea ce va aduce Viata in Tabloul Interior tocmai pentru a nu pierde din Marile ei Mesaje.

Toate contractele noastre spirituale ne reveleaza Divinul care Suntem in bucuria, frumusetea si minunea lui Impreuna-UNUL:

In metaconsiliere, lucrand cu Triunghiurile Schimbarii, in meditatie, calatorii initiatice, astrograme karmice, adanciri, cautari, recunoastem ceea ce Suntem, activand Omul, Puterea si Darurile Sale.

Atunci cand ceva nu se implineste in voi, cand lucrurile nu se leaga si durerea va sfasie intrebati-va unde sunteti pe harta voastra evolutiva si reveniti in Centrul vostru cu o meditatie, rugaciune, adancire.

Activand Centrul veti afla mai multe despre chemarile voastre, talentele voastre, drumul vostru asa cum sunt ele descrise in Contractele Voastre in bucuria de a fi Tot si Impreuna-Unul.

Si daca vreti sa adaugati ceva la aceste Contracte, nimic nu va poate opri. Asezati Merite de Sine pe Cardul Divin si curgeti pe foile de lumina in termeni urmatori:

Aleg sa exprim iubire, incredere, bucurie

Aleg SA STIU

Aleg sa manifest Liniste, Drag, Implinire

Si Sa FIU

Aleg sa-mi recunosc darurile

Si sa le impartasesc

In taina vremii daltuind in clipa

Cu drag SA RODESC

Aleg sa fiu OM

Si SA INFLORESC

Ca o stea in noapte

SA STRALUCESC

s.a.

La cat mai multe salturi de intelegere!

Implinirea inseamna Recunoastere iar Bucuria vine cu fiecare pagina pe care o Rescriem in Noi!