Asa cum in aceasta viata semnam contracte juridice si agreeam contracte psihologice, ei bine fiecare cuplu si-a stabilit inainte de intrupare ce lectii vor invata impreuna, ce daruri vor manifesta, ce salturi de intelegere vor face in Impreuna-Unul.

 

Lectiile pot fi: sa manifestam rabdare in relatia cu celalalalt, sa ii respectam cautarile, pasiunile, entuziasmele, sa oferim incredere partenerului nostru, sa-l ascultam si cand nu ne vorbeste, sa fim onesti, sinceri, verticali in relatia cu celalalt, sa oferim feedback cu blandete, iubire, drag, sa decidem in Impreuna-Unul, sa ne deschidem sufletul fata de celalalt fara retinere, sa iubim fara pretentii, sa iertam, sa fim aproape in toate provocarile, sa recunoastem voia lui Unu si sa o urmam, sa inmultim zambetul, armonia, linistea in cuplul nostru, sa fim oameni frumosi, sa ne potentam reciproc.

 

Darurile pot fi: linistea, bucuria de a fi impreuna-unul, comunicarea fara cuvinte, tacerea hranitoare, iubirea fara asteptari, clarsimtirea, scrisul conectiv in Impreuna-Unul, flow-ul, capacitatea de a decripta adevarurile divine, linistea, clarvederea, gatitul impreuna, umorul, intuitia, meditatia, trialogul.

 

Salturile de intelegere reprezinta integrari, internalizari, asezari ale darurilor si transformarea lor in noi comportamente.

 

Explorarea Contractului Spiritual se poate face in meditatie, contemplatie, scris conectiv, cu ansa, prin astrograme relationale, in trialog( eu-tu-Creatorul),cu aparatul Vocatio, prin desen automat, visare lucida, cu un metaconsilier, regresie hipnotica, mandale numerologice.

 

E de dorit ca inainte de luarea deciziei de a va casatori cu cineva sa va explorati contractul spiritual agreeat impreuna. Si daca ati intrat in taina unimii cu fostul calau atunci incercati sa transformati decapitarea in iertare, iubire, intelepciune. In felul acesta veti vindeca anumite aspecte ale relatiei voastre cu celalalt si din aproape in aproape veti vedea daca puteti sacraliza aceasta poveste sau aerisit, limpezit sa va continuati opera de reintregire singur sau in vals cu o alta sfera.

 

Orice Contract Spiritual poate fi rescris daca aveti Merite de Sine, adica Monezi Divine cu care sa puteti CERE un dar, un har, o potenta relevanta pentru cresterea voastra in IMPREUNA-UNUL.

 

Procesul acesta de redesenare a CONTRACTULUI in DOI se face in termeni de ALEGEM SA  in linistea unei meditatii, pe varful unui munte, intr-un sanctuar, pe malul marii sau in timpul acodajului intitulat SFERA INITIALA.

 

Asezati-va simplu pe covor si desenati cu sufletul in fata voastra un cerc alb. Contemplati-l cateva secunde apoi incepeti sa rescrieti CONTRACTUL VOSTRU SPIRITUAL.E posibil ca vorbele sa dispara si telepatic sa aduceti pe ecranul din fata voastra, doruri, chemari,intelegeri. Lucrati mai multe seri la acest CONTRACT. In perioada dedicata lui, mergeti la acordaje, ateliere conective, bai de sens, cititi carti despre CUPLU, vorbiti cu traitori de SENS. Multe alegeri vor veni din aceste Bai de Lumina.

 

Pentru ca alegerile voastre sa se materializeze, strangeti MERITE de SINE: fiti prezenti in relatia cu alte cupluri si spuneti ceea ce e important ca cei doi sa auda, tineti posturi, rugati-va, mergeti la initieri impreuna, faceti trialog (eu-tu-Creatorul) lasati daruri de iubire, bucurie, armonie pe harta cuplurilor pe care le intalniti, organizati serate in care impartasiti cu ceilalti experientele din cuplul vostru, aprindeti lumanarele in triunghiuri activand astfel darurile minunii care sunteti, calatoriti in locuri pline de SENS, descoperiti si traiti taina UNIMII, scrieti despre cuplu daca  experientele voastre pot fi revelatoare si transformatoare si pentru ceilalti, spovediti-va si impartasiti-va in IMPREUNA-UNUL.