Adeseori la cabinet vin oameni care vor sa afle despre viitor, ce se va intampla, ce nori sunt sau cati stropi de ploaie uitand ca provocarile nu pot fi rescrise ele raman in contractele de suflet asa cum noi le-am dat glas in viata dintre vieti tot ceea ce poti retese, redesena, rescrie fiind doar felul in care treci printr-o furtuna, ploaie, padure cu multe sau putine animale salbatice.

In trialog in cabinetul unui metaconsiler, roata cresterii in unime ti se dezvaluie si anume se activeaza sfera reamintirii din care pot veni prin trialog, initiere, regresie, lucrare de lumina…. cunoasteri, sentimente, intelegeri care te conduc catre Centrul tau ajutandu-ne sa construiesti in Impreuna-Uan fiind atent la sincronizari, invatand sa te conectezi, limpezind versul vietii, inteleptind fiecare pas.

Hartile ceresti desi ne invita sa exploram mai multe posibilitati si anume Calea, Straduta ingusta, Bucla existentiala nu pot fi dezactivate cand nu ne convine ceva la simpla noastra dorinta si nici nu se reveleaza cand vrem.

E important sa lucrati la cauzele pentru care culegeti un arest de profesie sau lipsa sporului sau neimpliniri in cuplu.

Triunghiul cu varful in jos poate fi explorat folosind spirala intrebarilor, meditatia, contemplatia, trialogul, regresia si in dezvelirea aceasta aceasta acolo unde cele doua triunghiuri se intalnesc vom accesa constiinta un ecran pe care se proiecteaza faptele noastre din alte vieti dar si din viata aceasta, degetul divin care ne indruma spre contractele de suflet legate de aceasta viata, fiecare ciclu evolutiv, cand am venit pe planeta, contractul unimii. Aici intervine un metaconsilier in descarcarea si limpezezirea constiintei voastre pentru a accesa in lumina constientei, in triunghiul cu varful in sus, omul indumnezeit, calea, darul lui, unicitatea.

Sunt mai multe treceri care se fac si aici ghizii invizibili ai deschizatorului de porti dar si ai cautatorului de Sens sunt foarte importanti ei tesand in fiecare triunghi de lumina, noi revelatii, insight-uri, deschideri de Sens.

Nu e atat de important ce spune o mandala numerologica cat ce faceti cu ea in lumina cresterii voastre in Unime.

Harnicia vine de la har si ea ne dezvaluie triunghiul iertarii care spala tot ce am creat acum si altadata apoi mantra unimii care insaileaza unul sau mai multe triunghiuri apoi versul recunostiintei format din reamintire- bucurie-ma predau tie Una si slujesc in Sfant Numele tau…. pentru ca in centrul acestei noi configuratii sa apara valsul sferelor.

Cunoasterea divina apare in trialog atunci cand deschiderea-iubirea-bucuria sunt mari, reale si sincere.

Incercati sa nu folositi unitatile ceresti pentru a-i impusca pe cei de acasa sau pentru a-i obliga sa faca ceva ce va place doar voua.

Curgerea divina, raurirea, flow-ul este doar pentru cel care vine la consilier sau la atelier catre parinti sau parteneri mergeti doar pentru a impartasi din propriile insight-uri, revelatii, dezveliri, entuziasme, regasiri si aceste lucruri incercati sa le spuneti doar la momentul potrivit cand ei sunt pregatiti pentru prajitura cu care ati venit. A repeta ce a spus un metaconsilier trecand totul prin asteptari, conditionari, dorinte, proiectii inseamna a mutila un raulet divin care doar in sufletul dvs isi gaseste locul.

Puteti sa-i platiti o sedinta partenerului sau sa-i oferiti un atelier cadou sustinandu-l sa acceseze cunoasterea divina fara interpretari subiective.

Cuplurile aflate in dualitate ( cele care au multe facturi karmice si sunt in razboi continuu) acceseaza mai greu puterea, bucuria, frumusetea trialogului, cuplurile de trecere au combustibil divin pentru a-l accesa iar cuplurile unimii il stiu, il practica, il extind aducand in centrul triunghiului eu-tu-marea sfera centrala, multe dezveliri, intelegeri, cunoasteri, bucurii care ne sustin pe noi-toti in Impreuna-Una.

In orice cuplu ati fi alegeti sa va insotiti cu un triunghi de lumina si astfel radacinile unui provocari vi se pot dezveli in chiar triunghiul de virtuti pe care il practicati.

Nu putem scapa de un eveniment insa putem sa rescriem felul in care trecem prin el fie ca se numeste tradare, amantlac, pierdere de bani, lupta pe avere etc

Atitudinea este Graalul interior in care ambrozia divina coboara atingand pasii nostri cu iubire, bucurie, unime oricare ar fi Provocarea.

Conectati-va la Centrul vostru pentru a accesa contractele de suflet pe care le aveti inteleptind urcarea voastra pe muntele interior.

Nimic nu se pierde in situatiile abrazize ci totul se transforma, transmuta, transfigureaza pentru ca omul frumos si radiant sa se dezvaluie.