In ajun de Dragobete, pe energia iubirii, va invitam la o noua sesiune de Constelatiile familiale/sistemice pentru a elibera blocajele ce va impiedica sa va atingeti potentialul, sa vedeti realitatea celuilalt si va asezati pe calea voastra de lumina.
Constelatiile familiale/sistemice reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.
Folosind intuitia ghidata, extindem metoda constelatiilor clasice, luand in calcul energii si entitati din alte vieti, fiinte neintrupate sau planuri paralele. In acest fel, atingem o vindecare profunda, mergand pana la cauza primordiala acolo unde este cazul.
Temele abordate pot fi de orice fel, depasind sfera relatiilor de familie. Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.
Rolurile pe care le jucati in constelatiile celorlalti sunt la fel de importante ca propria tema. Aceste roluri va aduc constientizari, vindecari si asezari interioare pe subiectele respective. In plus, fiind in constelatia altcuiva, va dati voie sa fiti mult mai detasati si sa primiti cu mai multa deschidere vindecarea de care voi aveti nevoie. Sunteti numiti intr-un anumit rol, tocmai pentru ca acea energie/blocaj se manifesta si in voi si prin intermediul energiei de grup si a sustinerii Divine, va bucurati de reechilibrarea acelui aspect din voi insiva.
Tema constelatiei voastre poate fi aleasa de voi sau daca este necesar, recomandata de facilitator.Cand? 23 februarie 2020 (orele 09:00 – 20:00)Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, Centrul holistic Frecventa OmCat? 200 ron pentru persoanele care isi joaca si propria tema SAU 100 lei pentru cei care joaca doar in constelatiilor celorlaltiCine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.!!!Timpul ne permite in medie constelarea a 8 teme, alocand aproximativ 45 minute/constelatie.
Participarea presupune prezenta si implicarea dumneavoastra de la inceputul pana la sfarsitul atelierului. Daca nu puteti sta pe durata intregii sesiuni, va rog sa mentionati acest lucru din momentul inscrierii. Ordinea temelor jucate va fi trasa la sorti.
Inscrierea se face in baza unui mesaj/email /telefon.Detalii la telefon 0726.315.734 – Florina SAU whatsapp/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer sau Florina Cochina.
Facilitator: Florina Cochină, cu experienta de 5 ani in:– curatari si dezlegari energetice– meditatii si ateliere de grup– Scoala Zamolxiana– Sustinator PSI– cursuri si workshop-uri proprii, inclusiv constelatii– echilibrare energetica individuala/cuplu–

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice