In energia echinoctiului de toamna, va invitam la o sesiune speciala de Constelatiile familiale/sistemice pentru a elibera blocajele ce va impiedica sa va atingeti potentialul si va asezati pe calea voastra de lumina. De ce este o sesiune speciala?! Pentru ca ne-am decis sa imbinam energia puternica de constientizari a constelatiilor cu energia de asezare a sesiunilor de plutire in Samadhi Tank, astfel incat, dupa ce va veti constela tema voastra, beneficiati de timp in liniste, singuri, plutind pe apa, ajutand la limpezirea structurilor voastre si integrand mesajele primite in constelatie. 


Constelatiile familiale/sistemice reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.


Folosind intuitia ghidata, extindem metoda constelatiilor clasice, luand in calcul energii si entitati din alte vieti, fiinte neintrupate sau planuri paralele. In acest fel, atingem o vindecare profunda, mergand pana la cauza primordiala acolo unde este cazul. 


Temele abordate pot fi de orice fel, depasind sfera relatiilor de familie. Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedic sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum. Tema constelatiei voastre poate fi aleasa de voi sau daca este necesar, recomandata de facilitator.

Samadhi Tank presupune plutirea intr-un spatiu inchis, in intuneric sau cu putina lumina, cu muzica sau in liniste, in apa salina. Aceasta forma de predare poate suspenda activitatea emisferei stangi (care coordonează logica si gandirea analitica),  stimuland emisfera dreapta, oferind o dinamizare a creativitatii, imaginatiei, intuitiei, o deschidere catre meditatie, contemplatie, dezvelirea contractului de suflet, a darurilor tale, a povestii de viata dupa care tanjesti. In sedintele de plutire, corpul intra intr-o stare de relaxare atat de profunda, incat mintea se cufunda intr-o stare de atentie speciala corespunzătoare undelor cerebrale Theta. Analizele EEG arata coborarea frecventelor cerebrale de la 20-25 Hz la 4-8 Hz in timpul si in urma sedintelor de plutire. Aceasta este zona creativitatii, a intuitiei, autosugestiei dar si sfera abilitatii maxime de invatare. Cum poti atinge aceste deschideri de Sens? Relaxandu-te…

Alte beneficii:

– elimina oboseala

– reduce durerile de spate de cap, limpezind interiorul 

– mareste acuitatea senzoriala

– imbunatateste calitatea somnului

– detoxifica organismul

– reduce nivelul hormonilor de stres

– creste intuitia, activeaza gandirea out of box, dezvolta creativitatea de nivel superior 

– reduce depresia si anxietatea

– faciliteaza invatarea accelerata

– ne invita in lumea autoobservatiei, ne deschide teritoriile meditatiei

– ajuta la pastrarea starii de prezenta

– faciliteaza reconectarea la Sine

– te sustine sa accesezi stari modificate de constiinta, sa faci salturi de intelegere, sa iti definesti Calea si alegerile inaltatoare care o sustin.

Centrul holistic Frecventa Om va va pune la dispozitie prosoape, dus, sampon, gel de dus, uscator pentru aceasta sesiune. Nu este nevoie de costum de baie, puteti aduce la voi sampon sau gel de dus doar daca folositi ceva in mod special. Este necesar dusul inainte si dupa sesiunea de plutire. Cand? 22 septembrie 2019 (orele 09:00 – 19:00)

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, Centrul holistic Frecventa Om

Cat? 220 ron (Constelatie cu propria tema jucata si o sesiune la Samadhi Tank) pentru o persoana si 400 lei/cuplu

160 lei (doar ca participant in constelatiile celorlalti si Samadhi Tank)

Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.

Inscrierea se face in baza unui avans de 100 lei. In cazul in care nu mai puteti participa, avansul poate fi returnat daca vine o alta persoana in locul dvs.

 
Detalii la telefon 0726.315.734 – Florina, email: florina.nicoleta.cochina@gmail.com, petale@petaledecer.ro SAU whatsapp/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer sau Florina Cochina, 


Facilitator: Florina Cochină, cu experienta de 5 ani in:

– curatari si dezlegari energetice

– meditatii si ateliere de grup

– Scoala Zamolxiana

– Sustinator PSI

– cursuri si workshop-uri proprii, inclusiv constelatii

– echilibrare energetica individuala/cupluCe spun participantii:


„Constelatii … un cuvant ce te duce cu gandul la spatiu, spatiul cosmic si asociat cu “familiale” se creeaza imaginea unui spatiu cosmic ce ar trebui sa-ti fie cunoscut… Insa nu are legatura cu aceasta, desi eu la asta m-am asteptat la inceput. Dupa prima Constelatie familiala am descoperit ca e vorba de spatiul energetic al familiei in care te-ai nascut, venit, ales sa-ti traiesti experientele, iar cu ajutorul constelatiilor poti sa intelegi ce rapoarte sunt intre tine si ceilalti membrii ai familiei si de ce sunt acesta rapoarte. Pentru mine personal este o metoda extraordinara de a explora si intelege la nivel energetic relatiile cu familia si cu mine insumi. In timpul constelatiilor joci roluri in constelatiile celorlalti participanti, roluri ce nu sunt intamplatoare, rezonezi cu acel rol, iar daca acorzi atentie, descoperi ca fiecare rol are informatii si pentru tine personal. Alaturi de Florina, ca facilitator de constelatii, am avut parte de experiente deosebite si de constientizari importante pentru evolutia mea. Recomand cu caldura participarea la sesiunile de Constelatii familiale facilitate de Florina tuturor celor ce doresc sa se descopere.”                                                  (Adrian)

„Pentru mine Constelatiile au fost multi – revelatoare si transformatoare. S-au asezat in mine multe raspunsuri, s-au limpezit multe ape ale subconstientului. Conexiunea cu grupul mi-a adus bucurie, am simtit multa iubire si compasiune. Nu pot sa pun in cuvinte cum a fost. Coplesitor de intens, vindecator, efervescent ca emotie. Iar Florina este un facilitator complet.” (Ioana)

„Constelatiile sunt si au fost pt mine una dintre cele mai bune cai pt mine de a vedea adevarul din interiorul meu exact asa cum este el. Alaturi de Florina am reusit sa vad cat de importante sunt unele lucruri pentru mine, lucruri la care nici nu ma gandisem si cat de adanci si indepartate pot fi cauzele unor probleme actuale. Am simtit apoi ca ceva profund s-a schimbat in mine. Multumesc!” (Octavia)


„Am mai “constelat” si in trecut si de fiecare data a fost o experienta unica, diferita, care mai descalcea itele necunoscutului din mine sau care mai ajuta in asezarea unor bucati din mine la locul lor si, de fiecare data vindecam ceva, de fiecare data altceva.
De data aceasta, dupa o pauza de cativa ani, am simtit sa particip la o constelatie sustinuta de Florina si a fost o altfel de experienta in care am reusit sa invat multe lucruri despre mine. Desi la inceputul constelatiei mele nu “recunosteam” tabloul, Florina, prin ghidarea ei, si ceilalti participanti, prin mesajele lor, au reusit sa uneasca bucatelele de puzzle intr-un “nou” tablou in care am recunoscut si tema, si rolurile in care erau implicati participantii, in viata mea.
Mi-a luat ceva timp sa scriu acest feedback deoarece tema iesita la suprafata este in lucru. Important pentru mine este faptul ca acum simt din nou pornirea de a aseza, vindeca, identifica, procesa, integra ce apare in calea vietii mele; am inceput sa “vad” mult mai clar mesajele “aduse” de oameni, situatii, trairi si ma observ integrand lectiile vietii mele cu o mai mare usurinta, iar asta este posibil deoarece, in primul rand, mi-am dat voie sa imi urmez intuitia de a trai o constelatie ghidata de un om deschis si minunat. Iti multumesc tie, Florina, pentru ghidarea oferita, si le multumesc si tuturor celor ce au participat atunci, pentru sustinerea, mesajele si claritatea oferite. Sunteti minunati! Suntem minunati! ❤” (Raluca)

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie