Cu mare entuziasm si bucurie, va invitam la un atelier de grup intitulat Constelatiile familiale pentru a elibera blocajele ce va impiedica sa va atingeti potentialul, sa vedeti realitatea celuilalt si va asezati pe calea voastra de lumina.

Constelatiile familiale reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.
Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea
energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedica sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.

Tema constelatiei voastre poate fi aleasa de voi sau daca este necesara, recomandata de facilitator.

Cand? 5 mai 2019 (orele 10 00-17 00)

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, sediul Frecventa Om

Cat? 160 ron

Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.

Facilitator: Florina Cochină, cu experienta de 5 ani in:
– curatari si dezlegari energetice
– meditatii de grup
– Scoala Zamolxiana
– Sustinator PSI
– cursuri si workshop-uri proprii
– echilibrare energetica individuala/cuplu