Pe valuri calde de iunie, asezand in noi energia Copilului interior, va invitam la o noua sesiune de Constelatiile familiale/sistemice pentru a elibera blocajele ce va impiedica sa va atingeti potentialul,sa vedeti realitatea celuilalt si va asezati pe calea voastra de lumina.
Constelatiile familiale/sistemice reprezinta un instrument de vindecare a relatiilor cu noi insine, cu cei din familia noastra, relatiile de cuplu, relatia cu strabunii si orice fel de blocaj fizic, material, emotional, informational, sau energetic. Sunt folosite in psihologie si energo-terapie si ajuta la
crearea unui echilibru interior si exterior prin constientizarile pe care le facem. Efectele apar nu doar asupra noastra, ci si asupra relatiilor pe care le vindecam.

Temele abordate pot fi de orice fel, depasind sfera relatiilor de familie.Constelatiile, ca metoda de desfasurare, presupun alegerea unei teme/blocaj/situatie/provocare prezenta in viata noastra. Sunt desemnate apoi roluri persoanelor implicate intr-o constelatie si fiecare simte si exprima ceea ce este prezent in interiorul sau. Prin cuvintele, sustinerea
energetica si ajutorul divin primite sunt vindecate si eliberate energiile nebenefice care ne impiedic sa ne manifestam potentialul nostru maxim de aici si acum.
Tema constelatiei voastre poate fi aleasa de voi sau daca este necesara, recomandata de facilitator.

Cand? 9 iunie 2019 (orele 09:00 – 19:00)
Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, sediul Frecventa Om
Cat? 160 ron pentru persoanele care isi joaca si propria tema SAU 100 lei pentru cei care joaca doar in constelatiilor celorlalti
Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.
!!!Timpul ne permite constelarea a 10 teme, alocand in medie 45 minute/constelatie. Daca sunt mai mult de 10 participanti care vor sa isi joace tema, tragem la sorti cine isi joaca tema.

Adrian ne spune: Constelatii … un cuvant ce te duce cu gandul la spatiu, spatiul cosmic si asociat cu “familiale” se creeaza imaginea unui spatiu cosmic ce ar trebui sa-ti fie cunoscut… Insa nu are legatura cu aceasta, desi eu la asta m-am asteptat la inceput. Dupa prima Constelatie familiala am descoperit ca e vorba de spatiul energetic al familiei in care te-ai nascut, venit, ales sa-ti traiesti experientele, iar cu ajutorul constelatiilor poti sa intelegi ce rapoarte sunt intre tine si ceilalti membrii ai familiei si de ce sunt acesta rapoarte. Pentru mine personal este o metoda extraordinara de a explora si intelege la nivel energetic relatiile cu familia si cu mine insumi. In timpul constelatiilor joci roluri in constelatiile celorlalti participanti, roluri ce nu sunt intamplatoare, rezonezi cu acel rol, iar daca acorzi atentie, descoperi ca fiecare rol are informatii si pentru tine personal. Alaturi de Florina, ca facilitator de constelatii, am avut parte de experiente deosebite si de constientizari importante pentru evolutia mea. Recomand cu caldura participarea la sesiunile de Constelatii familiale facilitate de Florina tuturor celor ce doresc sa se descopere.

Pentru mine Constelatiile au fost multi – revelatoare si transformatoare. S-au asezat in mine multe raspunsuri, s-au limpezit multe ape ale subconstientului. Conexiunea cu grupul mi-a adus bucurie, am simtit multa iubire si compasiune. Nu pot sa pun in cuvinte cum a fost. Coplesitor de intens, vindecator, efervescent ca emotie. Iar Florina este un facilitator complet. (Ioana) 

Constelatiile sunt si au fost pt mine una dintre cele mai bune cai pt mine de a vedea adevarul din interiorul meu exact asa cum este el. Alaturi de Florina am reusit sa vad cat de importante sunt unele lucruri pentru mine, lucruri la care nici nu ma gandisem si cat de adanci si indepartate pot fi cauzele unor probleme actuale. Am simtit apoi ca ceva profund s-a schimbat in mine. Multumesc! (Octavia)

…………….

Facilitator: Florina Cochină, cu experienta de 5 ani in:
– curatari si dezlegari energetice
– meditatii si ateliere de grup
– Scoala Zamolxiana
– Sustinator PSI
– cursuri si workshop-uri proprii
– echilibrare energetica individuala/cuplu

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie