In triunghiul cu varful in jos adeseori simtiti separarea pentru ca mintea-inima-corpul prin coaja, masca, personalitate creeaza dezbinare, judecata, mi se cuvine, in triunghiul cu varful in sus gasiti chipul luminos al integrarii atunci cand in lumina constientei vedeti darurile unei provocari iar cand in sfarsit casatoria sacra a triunghiurilor se face apare frecventa unimii, sferuta care suntem si insasi omul indumnezeit care radiaza in Tot si Toate.

Si da putem sa ramanem in acest vers al unimii vazand divinul din tot si toate luand in fiecare clipa cheile spiritului( triunghiul cu varful in sus) si deschizand comorile materiei( triunghiul cu varful in jos).

Coborarea in materie si in persona ( masca) face parte din planul Inteligentei Cosmice la fel si Caderea insa as vrea sa nu uitati ca in aceasta viata de Bacalareat Planetar pe Geea suntem ajutati, sustinuti, calauziti vizibil si invizibil pentru a face alegeri din ce in ce mai inaltatoare pentru a atinge Cerurile interioare si a straluci real autentic ca un Om-Soare.

Imi amintesc de trecerea tatalui meu si de intalnirea cu Sfatul Inteleptilor. Nu am simtit nimic justitiar, dur, punitiv in felul in care s-a desfasurat aceea evaluare, ceea ce suferea era doar propria lui constiinta de a nu fi facut faptele bune si lucrarile de lumina trecute chiar de el si ghizii lui in contractul spiritual scris in viata dintre vieti. Ceeea ce m-a adancit mult nu a fost durerea tatalui meu ci conul Prezentei radiant si frumos brate-raze in care stateam si eu si inteleptii si tatal fizic, nimic biciuitor sau arogant ci doar sentimentul de Acasa care plutea peste noi toti stralucind in sufletele noastre dinTotcu DumnezeuUna ( dintotdeauna).

Ori de cate ori uit de acest Con, Unime Radianta o trasatura foarte puternica de caracter pe care am format-o in mai multe vieti, imi raspunde. Ea este Constanta ( sa stai in conul Prezentei, daltuind in versul minunat al vietii).
Nu e intamplator ca am trait in Constanta si ca prenumele meu incepe cu C de la Camelia.

Cautati in chiar prima litera din prenume, darurile voastre, trasaturile de caracter, puterile voastre? Ce ati descoperit scriind in flow cuvinte ce pornesc cu R( Roxana) sau de la I( Irina) sau de la M( Mihaela)?

Sa fii in bratele lui Dumnezeu, in insasi conul divin inseamna sa te cunosti cu tot ceea ce tipa la nivel de personalitate ( credinte limitative, scenarite, judecati, dorinte, meschinarii, atasamente) lucrand asupra acestor murdarii, impuritati, neradiante si in acelasi timp sa pasesti in triunghiurile cu varful in sus, potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii, recunoscand fiul sau fiica de Dumnezeu.

In aceasta asumare, impacare si vals al triunghiurilor se cladeste soarele christic interior, sfera care esti, omul de lumina.

Nu dispare soclul daca spuneti iarta-ma, imi pare rau in situatia x am fost meschina, am manifestat multa ipocrizie in situatia y etc. In iarta-ma, recunosc, marturisesc, cinstesc, onorez, aleg, sunt se inchid lanturile karmice.

Si da e firesc sa se vada partea urata construita in multe vieti, meschinaria, ipocrizia, versatilitatea, zgarcenia, dorinta de a evita sa onorezi o lucrare de lumina intr-un trialog, intr-o baie de lumina. De ce?Pentru ca toate triunghiurile divine sunt acolo si te privesc si in centrul lor apare Dezvelirea.

Nu putem sa ne imbracam cu nici o initiere si ea sa devina parte din rodirea noastra daca caracterul nostru e meschin, ipocrit, marsav.

A fi constant in Dumnezeu inseamna a vrea cu toate structurile aliniate sa-l descoperi in Tot si Toate, in provocari, in relatia cu oamenii care vin in viata ta, in trialog, calatorie, intr-o floare, intr-un mediu organizational tapetat cu competitie si agresivitate, in mancarea pe care o faci cu iubire, in fiecare pas.

In conul lui Dumnezeu suntem in fiecare clipa atinsa de PREZENTA, multumind, iertand, imbratisand.