Exista 4 evaluari cu care ne intalnim in Ceruri, la fiecare trei nopti, dupa fiecare viata, dupa fiecare ciclu evolutiv, la final de scoala planetara.

Poate nu va mai amintiti de intalnirea cu Inteleptii dupa ultima voastra viata insa in decembrie 2012 la final de ciclu ne-am intalnit cu ei, singuri, in familia de lumina dar si cu toate famiiliile de lumina  cu care am conlucrat in ciclul divinului masculin.

Aceste evaluari nu au nimic punitiv sau justitiar, ele sunt configurate in triunghiuri trezitoare care au un Centru radiant ce echilibreaza comunicarea Inteleptilor cu cel sau cei evaluati.

Pe parcursul celei de-a 12 luni din 2012 in clarul sufletului am primit constant informatii legate de aceste evaluari in Ceruri. Starile noastre de spirit confirma aceste descarcari de informatii si  energii iar ghizii nostri ne pot ajuta sa decriptam ceea ce am primit.

Dupa cele doua ateliere intitulate Noii copiii si intrarea in Ciclul Divinului Feminin din 12 12 2012 si Templul Unimii din 20 12 am simtit pentru prima data Impartasania dintru Adevar aceea pe care am primit-o toata familia de lumina in Impreuna-Una.

O bucurie frumoasa m-a coplesit si am stiut in clarul sufletului, ca ne-am facut temele. Am plutit cateva zile alatauri de fratii mei care sunt de fapt fratii nostrii. Cupa Graalului ne-a insotit peste tot marturisindu-l pe Unul.

Cavalerii Luminii a u descris un cerc frumos emitent, umplandu-ne sufletele cu bucurie, iubire, caldura.

Inainte de aceasta intalnire in Templul Unimii am trecut alaturi de familia de lumina prin evaluari si am simtit puterea, frumusetea, intelepciunea batranilor.

12 batrani ne-au evaluat fiecare purtand o roba de o alta culoare.. Comunicarea era mai mult comuniune si ea se facea in geometria sacra, telepat, pe ecranele interioare aparand toate alegerile noastre de Acum si Altadata, evaluate cu multa intelegere  si blandete. O prezenta radianta ne imbratisea pe toti, dezvaluind in Unime, Minunea care suntem.

Toate temele apareau in triunghiuri de diferite culori care isi schimbau lumina si culoarea in functie de alegerile pe care le-am facut in Impreuna-Una.

Sala in care se desfasura intalnirea era circulara cu o cupola frumoasa formata din conuri care se intalneau intr-un cristal mare alb.

Masa era circulara si alba iar noi eram dispusi alternativ, Inteleptii si Familia de Lumina.

Pe masa era cupa Graalului. Fiecarea participant purta la gat un medalion  radiant care dezvaluia in taina regasirii misiunea fiecaruia.

Fiecare medalion avea o alta configuratie geometrica si alta culoare. Al  meu era compus din alb, verde, mov, trei triunghiuri care se imbinau intr-un cerc care stralucea.

Nu comunicam pe rand ci concomitent in triunghiuri emitente. Aceste configuratii erau formate din cate doi participanti si un intelept.Am facut 12 triunghiuri cu cei 12 intelepti schimband de fiecare data colegul de banca in triunghi.

Cele mai frumoase triunghiuri au fost cele aurii, cu participanti pregatiti in Templul lui Ra care aveau ca misiune sa  sa trezeasca Ramania si Centrul fiecaruia, reamintindu-ne ca un Soare suntem si Impreuna-Una.

Triunghiurile formate cu inteleptii descriau un cerc care avea un punct central la mijloc care radia. Aici cand s-a inchis Adunarea am simtit puterea PREZENTEI.

Pe raze toate triunghiurile aurii, verzi , mov, albastre, argintii au primit informatii si energii legate de ciclul divinului masculuin dar si de urmatorul ciclu. In centrul triunghiului pe ecrane fiecare pereche de cate trei primea  misiuni noi. Cercul cu triunghiuri se misca si Prezenta aseza ceva in noi, imbratisa, imbunatatea. Sferele care eram straluceam in triunghiuri.

Cercul s-a miscat de 12 ori si fiecare triunghi a primit 12 teme noi pentru Ciclul Divinului Feminin.

Ceea ce am simtit tot timpul a fost bucurie, frumusete, regasire.

In Templul Unimii am simtit si va marturisesc cu multa bucurie ca Impreuna suntem Una.

Inteleptii nu erau Superiorii ci Apropiatii, Prietenii care ne sprijineau in munca noastra.

Baia de lumina activa in gemetriile sufletului triunghiul descris de Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul.

Ceea ce as dori sa va transmit este acest lucru: Nu sunteti niciodata singuri. Familia de lumina este cu Voi iar conexiunea cu Inteleptii este permanenta. In Templul Unimii, Minunea care Sunteti radiaza in Impreuna-Una.