Orice evaluare a Consiliului Inteleptilor descrie o geometrie emitenta din care se descarca in structurile individuale dar si in reteaua comuna, daruri, unitati de cunoastere, unitati de putere.

La ultima evaluare care a avut loc pe 6 mai, din centrul simbolului numit infinit a tasnit o spirala si din luminile lui multe suflete s-au trezit amintidu-si rostul lor, darurile din acum, chemarile, drumul pe care si l-au daltuit in lumina.

Aceasta spirala aduce in triunghiurile limitative, Sens, transformand catusele in tasniri, constientizari, innoiri.

Dupa moartea paradigmelor vechi a tasnit in Unime, Bucuria de a Fi, Linitea, Frumusetea.

Divinul Feminin straluceste pe bolta a ceea Ce Suntem acordand Potentialul Nostru la Tot.

Luati orice simbol din lumina si meditati asupra lui. Apropiati-l de cel de-al treilea ochi, imbratisati-l, deveniti una cu el.

Fiti prezenti in divinul din voi si propria nelimitare isi va revela darurile.

Si urmatoarele evaluari pana la soltistiul din 22 iunie vor avea loc in triunghiuri trezitoare care descriu simbolul infinitului din centrul caruia tasneste spirala divinului feminin.

Ceea ce vrea sa comunice aceasta configuratie este acest lucru: Suntem in Unume si Impreuna-Una! Divinul feminin straluceste in noi-toti aducand in centrul fiecaruia si al tuturor, Echilibru, Bucurie, Sens!!!

La fiecare trei nopti cereti ghizilor-acordori sa va dezvaluie rezultatul evaluarilor din Ceruri si veti vedea in clarul sufletului, ce ati primit pentru a marturisi in Impreuna-Una!