Atunci cand apare o provocare in patratul materiei alaturi de partenera voastra urcati pe acoperis in triunghiul celest practicand rugaciunea-postul-spovedania sau iubirea-credinta-rabdarea sau meditatia-vorbiti cu Soarele-iertarea. 4 si cu 3 fac 7( patratul plus triunghiul) iar 7 in geometria sacra este crucea care uneste Cerul cu Pamantul. Mergem in Cer, pe acoperis, in triunghiul de lumina primim in cupa blandete, iubire, intelepciune si apoi coboram si ciocnim cu partenera, salutand acest conflict, considerandu-l ca fiind o minunata invitatie pentru a uni Cerul si Pamantul din Cuplu, un salt de intelegere inainte de a vedea un nou varf de munte in relatia pe care o avem.

Strangand reziduri in interiorul nostru, suparari, frustrari, nemultumiri, bagandu-le sub pres, ascunzandu-le sau mergand catre adulter, atragem conflicte. Ceea ce face maestrul numit viata prin intermediul conflictelor este sa ne dezvaluie ca in interiorul nostru sunt niste murdarii stranse poate de mai multe vieti ce vor sa fie spalate in lumina.

Sigur ca am putea sa limpezim lucrurile cu post, constientizari, trialoguri, valsuri cu natura, exercitii de transparenta, imbratisari prelungite, ateliere dezvelitoare, initieri. Cand nu reusim conflictele apar si primul aspect de care ar trebui sa va bucurati este ca relatia voastra e vie si voi sunteti vii. Da stiu ca pare straniu insa multe cupluri sunt moarte chiar daca carcasele lor se misca.

Atunci cand privesti un cuplu cu ochi ceresti ceea ce poti vedea sunt doua oua pulsatile inauntru carora se afla 7 palpairi, mai indepartate sau mai apropiate, imprastiate sau asezate. Si viata ca un indrumator incredibil cu ceea ce numim nenorociri, experiente, situatii-limita ciocane in coaja aceasta si batand la usa, centrii se aliniaza, stralucesc, devin Una iar omul o intregime ce intra in Vals cu alte intregimi umane si ceresti.

Da….nu poti face trecerea de la Coaja de ou la Intregime fara Conflicte interioare care se pot transforma in Bucuria de a Dezveli si chiar de a Impartasi fara a fi nevoie de un Conflict Mare in Exterior.

Si daca totusi au aparut si tensiunile sunt mari in ou e suficient sa punem intrebarea: ce am de invatat?!!! ce imi spune aceasta ridicare de covor? ce parti din mine au atras aceasta provocare? Ce roluri limitative se dezvaluie? Cum pot activa soarele christic interior?

Descoperind aurul celest pe care cearta l-a adus la suprafata, coaja de ou se sparge dezvelind Intregimea.

In cuplul meu primul lucru pe care acum il fac si pe care e adevarat il cultiv de la 18 ani e sa intru in post. Nu ma mananc pana cand nu coboara insight-ul. Imi deschid Graalul interior , ma conectez la Ceruri si postesc indiferent ca e marti, joi sau sambata. Cu o zi de post imblanzesti sarpele, cu trei scorpia, cu 7 balaurul. Si da am obsercat ca in 3 ore de post……linistea, bucuria, blandetea reapare despietrirea sau sfasierea dispare, norii se ridica si o noua intelegere paseste dezvelind o noua etapa si poate un alt anotimp in cuplul meu. Pe langa post asez rugaciunea si tehnici reiki sau cultiv triunghiul si tacerea.

Nu putem evolua pe aceasta planeta fara aceste probe ale destinului care se traduc in mici dezintegrari interioare ce vin pentru a a integra aspecte negate, dosite, uitate.

Retineti ca in conflict/ dezintegrare/ descentrare sunt multe forte trinitare pe langa voi care va sustin sa urcati pe acoperisul cuplului si sa gasiti pe Cer steluta Calauzitoare nu sa coborati in subsolul casei-cuplului sa beti, sa judecati, sa-l bateti pe celalat.

Un conflict trecut cu blandete, iubire, intelepciune se poate transforma intr-un varf de munte, o intelegere frumoasa, radianta….ce statea sub pres de multa vreme. Si da e minunat sa ai multe varfuri de munte atinse in cuplul tau.. Fara furtuni cu ploaie si tunete nu ne putem bucura de Soare.

Va propun sa folositi in decriptarea conflictelor si calendarul celest. Lunea conflictele va dezvaluie relatia cu tatal interior, miercurea relatia cu mama si fiica, vinerea relatia cu fiul interior. Martea si joia sunt energii, culoare care ne sustin Trecerile, Schimbarile. Sambata conflictele vin ca sa ne limpezeasca, sa ne spele, sa fie cernute si cu perlele lor sa onoram Duminica, Templul Divin, Multumind, Imbratisand, Iubind.