Unele ateliere sunt scrise in florile iubirii, frumusetii, tineretii altele sunt desenate in triunghiurile schimbarii, altele reprezinta un vals al spiralelor, altele sunt  verticale si sens, altele cuprind toate aceste simboluri asezandu-ne teritoriile SINELUI in versuri divine.

Povestea de aseara intitulata Merite Daruri si Spirala Inaltarii a inceput cu VERTICALA divina pe care se articuleaza MERITELE DE SINE, a continuat cu SFERELE, in care apar darurile si si-a atins varful pe SPIRALA INALTARII , acolo unde fiecare aspect din fiinta noastra de lumina se impleteste cu CERURILE. Contemplati aceasta figura geometrica ( o verticala intr-o sfera si spirala imbratisand totul) si veti simti cum se desface VIUL, INTELEGEREA, MINUNEA de a FI OM  in insasi bucuria acestei clipe.

Toate atelierele conective ne rotunjesc potente, ne trezesc haruri, ne aliniaza pentru a face mici sau mari salturi de intelegere.

Aceste infuzii cu SENS ne configureaza gandurile, emotiile, credintele, valorile, obiectivele, scopul, centrandu-ne si insotindu-ne apoi pe SPIRALA INALTARII.

Nu simtim TRIUNGHIURILE SCHIMBARII daca nu suntem ASEZATI, nu deschidem BANCA MATERIALIZARII daca nu suntem ALINIATI, nu activam POARTA DARURILOR daca nu suntem in UNIME.

Toate TRANSLATIILE  sunt pregatite de acordaje, ateliere conective, constientizari transformatoare, pelerinaje initiatice, daruri manifestate, merite in banca divina, infuzii cu SENS.

Intoarceti-va la configuratia geometrica a fiecarui atelier sau la sentimentul unic creat sau doar la parfumul lui si veti simti valsul sferelor in voi si melodia celestiana care acompaniaza TOTUL.

Gratia sa fie cu TOTI si IMPREUNA-UNUL!