Cand am intrat in reteaua acestei planete un meridian roz-mov  s-a activat. Odata cu mine au coborat pe tot globul spiritute care aveau aceeasi misiune ca si mine: sa ajute marea trecere, sa pregateasca intrarea in ciclul divinului feminin, sa deschide triunghiuri interplanetare, sa aduca energia unimii.

Imaginea era foarte clara. Eram intr-o sfera imensa transparenta si priveam planeta Pamant, era una din cele trei planete unde era de dorit sa merg. Ghizii mei erau langa mine si sunt aceeasi care vin si cand scriuconectiv. Aveam pe toti peretii sferei in interior ecrane care imi descriau linia principala de destin. Familia mi-o alesesem, urma doar sa hotarasc coborarea.

Ora era legata de numarul-calauza din destinul meu. Am venit in anul 3 la ora 3 cu numar-ghid 3.

Indrumatorii mei m-au pregatit destul de mult timp pentru aceasta intrare in haina energetica a Mamei Geea. Ultimele vieti le petrecusem pe o planeta albastra unde ma plimbam cu sfere cu aripi si eram un fel de traducator interplanetar, apoi am avut o viata de profesor pe o planeta argintie unde imbracamintea era asemeni zalelor insa entitatile nu erau razboinici, eram supraveghetor de portaluri si o alta ….minunata de altfel era pe o planeta aurie. Aici stiu ca eram un fel de  inventator, lucram cu sfere, spirale, geometrii, pe ecrane imense holografice. Produceam transformari cu razele sufletului.

Coborarea aceasta pe Geea, eu am ales-o. Iubeam aceasta planeta pe care fusesem de multe ori. Cunoasterea de pe alte planete si nu numai urma sa ma ajute sa activez triunghiurile interplanetare. Veneam ca un nod radiant in retea.

Am urmarit cu ghizii mei cum urma sa mi se activeze potentialul si fiecare deschidere modifica nu doar geometria vietii mele ci si geometria orasului, tarii, planetei.

Totul este interconectat.

La 9 ani mi s-a activat cunoasterea de pe alte planete si asa a aparut scrierea conectiva. Atunci am reintrat in transmisie cu ghizii mei si planetele-mama. Atunci s-a activat a doua oara meridianul roz-mov si s-au configurat trei porti. La 18 ani in urma visului cu Maica Domnului, am primit o parte din darurile, dintru Inceput, de Altadata din Acum si din nou meridianul roz a emis in reteaua Noului Pamant. Atunci mi s-au activat 14 chakre si toate transmisiile s-au facut de pe planetele-mama. La 27 ani am incheiat mare parte din facturile restante legate de Geea si a inceput marea mea trecere. S-au configurat 22 de chakre si mi-am inceput misiunea interplanetara. La 30 de ani scriind conectiv, vedeam, calatoream, eram upgradata, lucram ca luminator. Informatia era clara si ghizii mei erau alaturi. Imi era greu sa traduc in limbaj terestru ceea ce primeam in geometria sacra. Ramaneam multa vreme pe pianul auriu jucandu-ma cu configuratiile. Imi amintesc ca sferele cu care calatoream pe planeta alabastra erau langa mine. Le asteptam sa devina reale si aici pe Geea…

De multe ori tanjeam dupa Acasa.

La 33 eram deja asezata in misiunea mea si emiteam in mai multe retele concomitent. Tot ceea ce scriam putea fi citit pe mai multe planete in mail multe universuri. Scrierea aceasta este energetica. Am invatat-o pe mai multe planete avand roluri insa diferite.

Cand scriu comut pe frecventele lui Acasa. Activez registrele stiute si descarc informatia relevanta pentru evolutia Noului Pamant.

Energia si informatia se propaga pe cercuri concentrice in configuratii armonioase  activand porti planetare si interplanetare, reveland OMUL si MISIUNEA SA…AICI.

Acum ca ne pregatim pentru intrarea in Ciclul Divinului Feminin ca accelerator va pot spune ca Ramania straluceste imbracata in configuratii frumoase, emitente,  triunghiurile planetare si interplanetare sunt active, Noul Pamant este cu Noi si Impreuna-Una.

Fratii nostri nonfizici sunt Aici. Ma privesc si ne imbratiseaza. Minunat spun ei…..Ati reusit!!!

De undeva de pe una din Planetele-Mama privesc……Frumoasa intalnirea mea cu voi, frumos ca suntem Impreuna-Una!