Exista 4 evaluari cu care ne intalnim in Ceruri, la fiecare trei nopti, dupa fiecare viata, dupa fiecare ciclu evolutiv, la final de scoala planetara.

Poate nu va mai amintiti de intalnirea cu Inteleptii dupa ultima voastra viata insa in decembrie 2012 la final de ciclu si la echinoctiul din primavara in poarta 20-22 martie, ne-am intalnit cu ei si cu famiiliile de lumina cu care am conlucram in Impreuna-Una pentru a stabiliza frecventele Noului Pamant.

Aceste evaluari nu au nimic punitiv sau justitiar, ele sunt configurate in triunghiuri trezitoare care au un Centru Radiant ce ajusteaza comunicarea Inteleptilor cu cei evaluati.

Pe parcursul celei de-a douasprezecea luni din 2012 dar si pana la solstitiul din vara lui 2013, in clarul sufletului primim constant informatii legate de aceste evaluari in Ceruri. Starile noastre de spirit confirma aceste descarcari de informatii si  energii iar ghizii nostri ne pot ajuta sa decriptam ceea ce am primit.

Dupa cele doua ateliere intitulate Noii copiii si intrarea in Ciclul Divinului Feminin din 12 12 2012 si Templul Unimii din 20 12 am simtit pentru prima data Impartasania dintru Adevar aceea pe care am primit-o toata familia de lumina in Impreuna-Una. Aceasta impartasania am primit-o si la Machu Pichu in martie 2013 intr-o revarsare de sens si bucurie cu toata familia de lumina alaturi.

In Templul Unimii am recunoscut si simtit Intelepciunea Batranilor, frumusetea Familiei de Lumina bucuria lui Impreuna.  

 In decembrie am fost evaluati de 12 batrani in martie 2013 de 24. Fiecare purta o roba de o alta culoare. Comunicarea era mai mult comuniune si ea se facea in geometria sacra, telepat, pe ecranele interioare aparand toate alegerile noastre de Acum si Altadata, evaluate cu multa intelegere  si blandete. O prezenta radianta ne imbratisea pe toti, dezvaluind in Unime, Minunea care suntem.

Toate temele apareau in triunghiuri de diferite culori care isi schimbau lumina si culoarea in functie de alegerile pe care le-am facut in Impreuna-Una.

Sala in care se desfasura intalnirea era circulara cu o cupola frumoasa formata din conuri care se intalneau intr-un cristal mare alb.

In centru pe masa cupa Graalului stralucea. Fiecarea participant purta la gat un simbol care dezvaluia in taina regasirii, lucrarea sa in Impreuna-Una. Fiecare medalion era o configuratie geometrica emitenta.

Nu comunicam pe rand ci concomitent in triunghiuri radiante care erau formate dintr-un terestrian, extraterestrian si un intelept. In decembrie am descris 12 triunghiuri cu 12 intelepti in martie 2013 au fost 24 de triunghiuri cu 24 de intelepti, schimband de fiecare data si colegul de banca si inteleptul in triunghi.

Cele mai frumoase triunghiuri au fost cele aurii, cu participanti pregatiti in Templul lui Ra care aveau ca misiune sa trezeasca Ramania si alte locuri dintru Inceput ca Peru, Petra reamintindu-ne ca un Soare suntem si Impreuna-Una.

Aceste triunghiuri divine descriau un cerc cu un Centru Radiant  in Mijloc. Atunci cand s-a deschis Adunarea am simtit puterea PREZENTEI.

Pe raze toate triunghiurile aurii, verzi , mov, albastre, argintii au primit informatii si energii legate de ciclul divinului feminin si lucrarile pe care le vom face in Impreuna-Una. In centrul triunghiului pe ecrane fiecare pereche de cate trei primea misiuni noi. In aceasta deschidere de Sens am primit urmatoarea tema: sa activez  triunghiurile divine din reteaua Noului Pamant.

Cercul cu triunghiuri se misca si Prezenta aseza ceva in noi, imbratisa, imbunatatea. Sferele care eram straluceam in triunghiuri.

Cercul s-a miscat de 12 ori in decembrie si de 24 de ori in martie 2013 si fiecare triunghi a primit  teme noi pentru Ciclul Divinului Feminin.

Ceea ce am simtit tot timpul a fost bucurie, frumusete, regasire.

Inteleptii nu erau Superiorii ci Apropiatii, Prietenii care ne sprijineau in munca noastra.

Baia de lumina activa in geometriile sufletului,  triunghiul descris de Intregire-Unime-Impreuna suntem Unul.

Ceea ce as dori sa va transmit este acest lucru: Nu sunteti niciodata singuri. Familia de lumina este cu Voi iar conexiunea cu Inteleptii este permanenta. In Templul Unimii, Minunea care Sunteti radiaza in Impreuna-Una.