Prin scris……caii Gratiei redeseaza pasii nostri, aducand in versul dezvelirii, bucurie, conectare la Centru, radianta.

Cand incepi sa faci constientizari si scrii…..fiecare nor emotional capata chip celest, o intelegere, unica, un talc. Uneori doare aceasta ploaie, care poate deveni furtuna, aceasta inclestare de forte, aceasta descarcare de frustrari, nelinisti, asteptari insa pe masura ce inaintezi si lasi scrisul sa te ghideze, noi teritorii se activeaza, varfurile de munti iti zambesc, soarele interior graieste. Scrisul te invita in triunghiul constientizare-acceptare-integrare, activand in centrul lui mari salturi de intelegere. Atunci cand va luptati cu un arest afectiv sau cu o problema emotionala invatati sa scrieti, intrand in emotiile in care va simtiti prinsi. Eliberati-le prin scris …..mergand catre acele unitati de Sens care va fac sufletul sa zburde. Invatati sa va opriti in timp ce scrieti si sa contemplati sau sa va rugati sau sa meditati. Apoi reluati firul. Pe masura ce va ridicati lumina si va contopiti cu paginile veti simti ca balaurii emotionali parasesc arena, nu mai au putere……bucuriile interioare inundand versul interior.

Scrisul este un foarte bun exorcist, eliberand iadurile negarii de toate nespusele dar si de judecatile de foc, supararile, furiile. Si cand toate au plecat prin scris invatati sa dati focului celest jurnalul….sau foile care plang. Nu ii invitati pe ceilalti in gradina voastra zoologica ci la masa unimii acolo unde impartasiti din ce ati invatat nu le aruncati in nas propriile laturi……

Scrisul te rescrie adica te invita sa privesti lucrurile altfel adancind perspectiva. Nu te lasa in forma….iti deschide poarta esentelor pentru a-ti revela Cerurile.

Scriind te centrezi, te conectezi la miezul tau, iti desfaci razele interioare.

Cand va este greu sa comunicati cu cineva ….scrieti-i o scrisoare apoi dati aceasta poveste ingerasilor lui. O vor citi in structurile lui in timpul noptii.

Daca nu v-ati definit calea, povestea unicitatea…….apucati-va sa scrieti despre voi, despre ce va anima, ce va va cheama, aspiratiile pe care le aveti…..lasand mana sa se miste natural. Veti simti ca ghidarea voastra triunica perfect conectata la voi prin Scris va raspunde prin anumite cuvinte creend un traseu, un fir divin, o curgere matasoasa.Urmati-o. Scrisul poate fi si un indrumator celest, venit in chipul acesta……..un aducator de Sens care va dezvaluie Drumul.

Prin scris se dezleaga serpi, scorpii, balauri, se elibereaza umbraluri….se dezvaluie Soarele. Cum? Ei bine in lumina constientei scrisul permite norilor emotionali sa se transforme in cununi de daruri, aceste bijuterii ceresti insotindu-ne pe Cale.

Activati triunghiul tacere-scris-meditatie sau contemplatie-natura-scris sau bucurie-scris-conectie si veti simti in centrul triunghiului, florile dezvelirii cum va ating sufletul, va incalzesc pasii, va conduc catre un varf nou.