Este un rezultat al comunicarii in unime cu ingerii vietii.

Daca adoptam o conceptie la moda sau o acceptam pe cea pe care am primit-o de la parinti fara discernamant, patrundere, conlucrare cu planurile subtile, e posibil ca aptitudinile noastre sa nu rodeasca la fel relatiile, viata insasi.

O conceptie luminoasa aduce langa noi, oameni frumosi, situatii minunate. O conceptie despre viata pesimista poate ineca intregul tren cu tot cu talanti.

Am intalnit oameni cu multe facultati care isi repetau fara oprire ca viata este grea si plina de suferinta, oamenii sunt rai si toti vor sa profite de tine, esti singur si nimeni nu te ajuta si tot asa.

Vizualizati o masa de lumina la care sa va asezati cu mare bucurie, drag si deschidere. Invitati la aceasta Cina in Taina Unimii, ingerii vietii si toate entitatile de lumina care au ales sa va insoteasca in misiunea pe care o aveti. Rugati-i sa va ajute sa mositi Impreuna o conceptie despre viata, sanatoasa, frumoasa, intregitoare.

Fara aceasta locomotiva, potentialul vostru sufera, fara aceasta deschidere de Sens, Omul care sunteti, nu rodeste.

In urma cu multi ani in cupa sufletului au susurat cateva cuvinte:

Luand cu asalt maximele vietii, am vazut

Iubind si imbratisand viul vietii, am stiut

 Peste timp mi-am dat seama ca aceasta formula continea trei nuclee de lumina care se activasera in urma a trei initieri: Cavalerii Luminii, Sf Graal, Sfera Initiala.

Veti simti cu fiecare acordaj, optimizare, revarsare de Sens ca propria conceptie se transforma ca o bucata de aur ce se lasa modelata de un sculptor invizibil insa frumos inspirat. De aceea va invit sa va lasati mangaiati de lucrari de lumina( roditoare la Centru, ex: calatorii spirituale, trialoguri s.a.) pentru ca aceasta conlucrare cu ingerii vietii sa va aduca Sens, Bucurie, Implinire in Tot si Toate.

Daca pastrati o conceptie pitica si potentialul vostru este urias veti simti ca talentele voastre tac daca aveti insa o conceptie minunata despre viata si doar doi talanti veti vedea ca acestia cresc, se inmultesc in palmele roditoare ale vietii, in insasi bucuria lui Acum.