Sa fii in Conul de Lumina, conectat cu Centrul, dezvaluindu-te in Lucrare.

V-ati intalnit cu situatia in care faceati sa spunem Consiliere Vocationala si in acelasi timp chakrele voastre transpersonale lucrau pe diferite planuri? Scriau pe ecranele interioare, cautau un algoritm pentru un test psihologic, raspundeau la intrebarile unor oameni frumosi, identificau temele pe care urmati sa le onorati mergand in Brazilia?

Poate da, poate nu insa este posibil pentru ca transconstientul stie cum sa se ocupe de mai multe planuri concomitent tu fiind centrata in aceasta lucrare care se desfasoara pe mai multe etaje energetice. Una e la niv chakrei 7, alta la niv ch 8, alta la niv chakrei, 9, alta la nivelul chakrei 10 si tot asa. Intr-un astfel de moment suntem niste conuri frumoase radiante de lumina care primesc din Sursa indrumare pentru a onora 3-9 proiecte de suflet sau chiar mai multe.

E posibil sa vizualizati multiplele lucrari folosind metoda ecranului sau doar sa primiti insight-uri revelatoare si transformatoare legate de fiecare intrebare pe care o aveti, tema deschisa, cautare.

Nu va mai programati ca nu se poate.

Limpeziti-va interiorul in triunghiurile zilei si apoi cereti indrumare de ghizii vostrii pastrand linistea, bucuria, smerenia.

Daca cupa interioara straluceste veti simti cum lucrarile voastre sunt sustinute de Centru si dezvaluite in acest Con de Lumina.

In adevar concentrarea inseamna a fi prezent la toate etajele energetice si una cu totul.

In conul de lumina, conectati la CENTRU toate palierele vietii noastre sunt hranite.

Cand nu permitem transconstientului sa glasuiasca prin noi si sa ne ajute in lucrare?Cand ne lasam striviti de  provocare, gand, emotie, asteptare si conul de lumina nu se poate activa.

Suntem acoperiti si lucrarea nu se poate face pe nici un etaj de intelegere. In astfel de situatii, insight-ul si rezolvarea nu apar iar noi ne simtim blocati.

Nu va grabiti sa luati raspunsuri din bucataria proprie.

Cautati in biblioteca divina cu chakrele trasnpersonale sa aflati in functie de cartea vietii fiecarui om pe care il intalniti, raspunsul cel ma potrivit pentru etapa de crestere in care se afla si in care va aflati. Si poate omul de langa tine  nu are nevoie de raspuns ci de un instrument divin care sa-i desfasoare pianul cosmic interior, sa-l extinda, de o indrumare, de o felie de pace, de o deschidere de Drum.

Chakrele transpersonale sunt indrumatorii tacuti, ochii ceresti care ne ajuta in evolutie, locomotivele.

Cand scriu conectiv ecranul se poate activa la niv ch 4, ch 7, ch 8. Pot fi mai multe ecrane sau doar unul.Pe ele sunt proiectate articolele de pe frecventaom, profilurile energetice, trupul informational al unei initieri, mesajele, raspunsurile.

Ceea  ce nu va ajuta sa va lungiti si sa luati din rafturi negandite o informatie altfel…. sunt  sabotorii interni pe care e bine sa-i identificati si sa-i transformati in ajutoare pentru voi: suficienta, habotnicia, gandirea neluminoasa, supararile pe destin, nemultumirea, neincrederea in divinul din voi, rutina, lenea, nesinceritatea s.a.

Daca nu sunteti coplesiti de moment …..cereti Centrului sa va conduca in marile incaperi ale Cunoasterii si Recunoasterii pentru a aprofunda Cartea acestei Vieti. Lasati poarta deschisa  cultivand dragul de Tot si Toate.

Vizualizati un ecran cum se deschide si lasati informatia sa se astearna.

Aliniati fiind, curgerea se va face de Sine indiferent unde sunteti….la teatru, in training, in metrou, in baie.

Important este sa nu iesiti din Centru cu vreun gand urat sau o emotie ciufulita.

Si daca da…reveniti la fluviul divin care va lungeste, limpezeste, spala, hraneste pana cand va vet contopi extatic cu oceanul care sunteti.

Cand culeg din pomul cosmic raspunsuri, iubesc sa ma ridic pe varfurile interioare ca sa ajung la MARUL DE AUR. Observ intotdeauna ca intr-un astfel de proces aplecarea este esentiala, te smeresti sincer, cald, iubitor si apoi primesti un soi de zveltete care te duce pana la marele ROD.

Nu alergati prea mult cu chakrele inferioare pe bulevardele lumesti cautand in praf marile raspunsuri.

Asezati-va un pic la centru si deschideti in verticala toate ferestrele interioare. Si cand coloana cereasca s-a activat, cele 7-9 intrebari puse au primit deja raspuns de la chakrele superioare sau transpersonale, aceste guri ceresti prin care ne vorbeste Universul.

Si daca este atat de diferit raspunsul de ceea ce ati asteptat, luati-l in palme de lumina cu drag si cereti indrumare in decriptarea lui.

La timpul potrivit puzzleul-mesaj se va aseza firesc in viata voastra directionat de degetul divin in conlucrare cu dorul vostru de a fi, cu tanjirea voastra reala dupa crestere.