Eram pe 2 ianuarie 2022 la Sarmisegetusa chemata de Soarele Christic, condusa de razele lui salutand timpul acesta. Candva erau aici active 3 conuri apoi au aparut 5 apoi 7. Ca si cum locul s-ar fi inseninat din aproape in aproape redobandindu-si puterile chiar daca au aparut paznici si meditatiile nu mai pot fi facute, indraznesti doar sa te plimbi si sa te unesti cu locul, simplu, in energia recunostiintei, cu iubire daltuind fiecare pas. Cand am ajuns ….exact acolo unde pot fi lasate masinile …am simtit Primirea, o energie aurie-verde care iti atinge sufletul. Nu toti sunt primiti, nu toti se simt ca Acasa si asta pentru ca istoriile oamenilor difera….mai sunt si vechi romani sau vechi daci tradatori care nu sporesc timpul, locul, pasii…ci vin si acum pentru a lua, un ceva( pentru ei)…nu pentru a fuziona cu locul si a se bucura. Si ei se intorc la fel….fara sa primeasca …nimic.

Pasind simti cum sufletul zburda si rafturile ceresti se umplu cu intelepciunea vie a stramosilor. Copacul christic se activeaza, prin radacinile lui curgand ………energii de diferite culori care sustin decriptarea. In conul auriu dezvelit de spirala din centru am simtit sa intru……aici fiind un Sfat al Batranilor, un consiliu format din 12 intelepti. Locurile batrane de pe planeta adeseori gazduiesc aceste intalniri revelatoare si transformatoare. Cand locul e viu, adica gazda primitoare aceste cercuri de intelepciune….sunt foarte active atingand prin lucrarea lor, orasul, tara, planeta.

Am pasit…..simtind raza care ma adusese aici, ca o spirala frumoasa, luminand Drumul. Cei doisprezece intelepti erau in robe din culori diferite cu medalioane frumoase care iti graiau in suflet. Cateva simboluri se repetau: soarele, lupul alb, steau cu 8 colturi, coiful geto-dac, sageata de lumina, scutul radiant, roata destinului. M-am asezat intr-o bancuta…si mi-am rugat ghizii sa ma sustina in decriptare. Vantul, soarele si energia aurie au conlucrat intr-un mod minunat. Inteleptii erau vechi sacerdoti si preotese care slujisera aici, protejand comorile acestor locuri sau jertfiindu-se pentru ele. Intr-un fel minunat, simteam toti muntii patriei aproape ….. copacii protejandu-ne ..doar vantul graind luand soaptele lor si aducandu-le in mintea divina.

De ce sunt aici? Este o intalnire a tuturor traitorilor de Sens care au ales inca dintru Inceput sa dezvaluie chipul christic al acestul loc, la timpul potrivit slujind neconditionat, pentru Binele cel Mai Inalt al Tarii si al Planetei. Sarmisegetusa este un centru initiatic, o scoala de vindecare, un templu al preotilor si preoteselor Unimii. Graiul locului e viu si el……se dezvaluie in centrii superiori sau in cupa care sunteti pe calea noptii, a intuitiei, a revelatiei. Constiinta multidimensionala va ajuta sa va transportati si sa decriptati lucrarile acestui loc prin scris conectiv, comuniune cu locul, contemplatie. 

Suntem alaturi de voi in aceste timpuri, tesand acest prezent cu firele intelepciunii. Tara aceasta binecuvantata este asaltata, atacata, ferfelitita de arme pe care unii dintre voi nu le vad insa acest lucru nu inseamna ca nu sunteti loviti. Un coif de lumina s-a activat in centru ….si pe el am putut vedea cateva scene din razboiul subtil, marea batalie a acestor timpuri. Eram inconjurati de cercuri negre care alcatuiau o spirala descendenta mergand foarte jos in sublumi, cercuri care aratau ca niste serpi constrictori, niste lasouri ucigatoare, niste lanturi de entitati care te tarau in jos dupa ce te atingeau cu otrava lor intr-un fel de mocirla rosie-neagra, unde deveneai un fel de sclav al lor, fara daruri, suflet, sk, lumina. Dezbracat complet, o palida copie a ceea ce suntem Acum.

Un glas frumos si puternic pe care l-am simtit ca find a lui Decebal….mi-a condus privirea catre o alta imagine de pe coif……Izvoare divine care alcatuiau o spirala ascendenta ce devenea zid luminic pentru noi toti. Aici este intarirea voastra, puterea, curajul, maretia. Reamintiti-va de scoala lui Zamolxe, scoala luminii divine. Aici ati impletit firele curajului cu firele intelepciunii si firele iubirii. Am fost impreuna, suntem din nou. Si e o altfel de batalie puternica in astralul inferior, vie in taramurile voastre, usor de stapanit daca va ridicati constienta in triunghiul cu varful in sus, atingand cauzalul, budhicul, atmicul, taramurile christice unde nimeni si nimic nu va poate invada fiinta de lumina. Vechiul dac din voi a luptat pana la capat iar atunci cand a simtit ca este tradat si ca urmeaza sa fie ingenunchiat, a dat aurul fizic, si-a arhivat intelepciunea si s-a ridicat in corp de lumina. Maretia de atunci…..e in voi. Reamintiti-va cine sunteti si luptati pana la capat, preoti si preotese ale Unimii. Glasul lui o impletire de energii imi atingea toti centrii, dandu-mi un soi de intarire frumoasa, de putere demna, de forta nestiuta. De jur imprejurul inteleptilor pe 12 raze……multe, foarte multe suflete primeau aceasta intarire …..in duh, aceasta sustinere.

Un alt glas al unei preotese ….mi-a activat campul inimii….ca un izvor usor care te atinge…..si mi-a asezat urmatoarele cuvinte: Patrundeti in pestera interioara, eliberati balaurii proprii si dezveliti chipul vostru radiant. Credinta vie, intelepciunea mosilor si stramosilor nostri, puterea acestor locuri vor fi armura voastra ce nu poate fi strapunsa de nici o arma. E un razboi pentru desavarsire spirituala, pentru crestere sufleteasca pentru activarea Omului Indumnezeit. Braul de daruri va apara Dacia christica, Cetatea de Lumina, dezvelind la timpul potrivit, Taramul acesta binecuvantat si Omul triunic, Treimea in Unime care strajuieste Aici. Ca brazii sa fiti, ca apa sa curgeti, ca muntele sa va exprimati maretia!!!!!

Un intelept imbracat in roba albastra……s-a ridicat si pe o roata a destinului …..a dezvelit o imagine: Incoltiti de timpuri, acesti locuitori ai pamantului se retrageau, se ascundeau, se uneau cu locul pana cand trecea vijelia…apoi ieseau la suprafata cu cantecele lor noi….daltuind un nou chip. Acum nu va trebui sa va mai retrageti nici sa va ascundeti ci doar sa va dezveliti maretia infruntand timpul cu intelepciune, curaj si adevar. Fiecare acolo unde va fi urmand vocea Cerului. Uniti in glas imbracati de spirala darurilor care este si spirala unimii, cu soarele christic activat …….vom indeparta inamicii.

Adica cum? Am indraznit sa intreb…..

Fiecare raza activata de voi( prin rugaciune, meditatie, contemplatie) arde si in acelasi timp indeparteaza inamicii invizibili care vor sa patrunda in structura voastra si sa va ingenuncheze. O alta imagine s-a activat dezvelita de roata destinului…..oameni in care de foc, aparatori de lumina, strajeri ai lumii noi……care nu luptau ci doar luminau departarile, razele lor interioare indepartand si arzand inamicii. Focul christic, soarele divin, razele cuvantatoare…. am exclamat. Doamne ce batalie frumoasa……..si intr-un fel stiuta. Ati mai purtat-o …imi raspunse un alt batran, in Sirius Trinitar. Acum va reamintiti cine ati fost si cu razele interioare, doar cu ele puteti decide finalul bataliei si victoria luminii pe aceasta planeta. E posibil? Trei cununi s-au activat deasupra tarii, una singura deasupra planetei iar jos la poale multi foarte multi oameni sarbatoreau in vesminte ceresti patria Graalului, cu surle, trambite si multa bucurie. Un chip nou…..va veni pentru voi, un timp nou al Unimii.

Un alt batran imi arata o imagine…….care reprezenta un fel de traseu al timpului actual. Acum fierb umbralurile si spirala descendenta ii absoarbe pe cei nepregatiti apoi vin muntii laolalta cu voi si pesterile in care se afla intelepciunile tuturor timpurilor apoi omul nou si marea sarbatoare. Si suntem Impreuna, initiindu-va noaptea si graindu-va ziua. Spalati gandurile, limpeziti emotia, uniti-va cu muntii interiori pentru a simti versul divin….cat mai des.

Un alt batran imi arata cele 7 conuri din Sarmisegetusa: al iubirii, curajului, intelepciunii, dicernamantului, puterii de Sine, adevarului, dreptatii. Si toate sunt active acum!!!! Virtuti care se desfac ca florile in structurile voastre.

O imagine noua s-a dezvelit…o spirala frumoasa pornind de aici cu toate virtutile vechilor daci…activate, atingand sufletele ……multor frati, si multor locuri, creeand ziduri luminice pentru oamenii care se simteau astfel protejati, la fel si pentru tara. Varful spiralei era soarele divin ….din care radia chipul christic. Privind la el, din cercul batranilor…am simtit cum chipul lui coboara in noi, energie vie, activand Christul Interior. Treime in Unime nu ne lasa!!!! Treime in Unime, coboara in noi, graieste prin noi, Suntem Una cu cu Tine!!!!

Spirala aceasta lucreaza in voi( spuse un alt batran)….incepand cu anul 2000 intensificandu-si activitatea la echinoctii, solstitii, in zile de sarbatoare. Vechii daci cu scuturile lor de lumina si armele-virtuti traiesc in voi aparand chipul christic al Daciei radiante, Daciei Mari, Daciei Inaltate. Indrazniti sa pasiti ca fiinte triunice, ca aparatori de lumina, ca intelepti plini de iubire. Pamantul acesta nu mai poate fi ingenunchiat. Pamantul acesta este viu, liber, hranit de multe lacrimi, atins de aripile Cerului. O alta imagine s-a activat……..cu Sarmisegetusa ca o cetate inaltata inconjurata de multi razboinici ai luminii avand in centru 12 intelepti deasupra carora se afla ….Graalul. Spirala activata formata din cele 7 conuri si multi traitori de Sens …..dadea viata acestui taram. Cetatea poate fi vizitata in timpul noptii chipul ei radiant atingand locuri frumoase, manastiri,  suflete.

Indrazniti!!!! Timpul nou ne cheama pe toti!!!!Fiti Unime, Iubire si Intelepciune, cu razele divine activand Cetatea de Lumina!!!!