CAPACITATEA DE A COMUNICA IN UNIME/ COMUNIUNE te invita sa fii prezent in divinul din tine, conectat, receptiv, o cupa ce saluta Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau. Pentru a trai aceasta intrare in vers divin,  limpeziti-va sufletele. Intrarea in acest vals al sferelor presupune conlucrarea cu triunghiurile divine. Simbolul este acesta: o cruce imbratisata de o spirala radiind din unul sau mai multe triunghiuri de lumina. 

Nu exista Comunicare in Unime fara Iubire, Iertare, Intelepciune. Aceasta comunicare poate fi facuta si fara cuvinte. Glasuind intr-unul sau mai multe triunghiuri trezitoare veti simti puterea radianta a acestei Comunicari care se dezvaluie in Centru/ MIez ca un sarut al Cerului cu Pamantul prin voi. 

Privind cu ochi ceresti Cina cea de Taina  care in adevar este o Spirala ce cheama in vals si sfere-oameni si sfere ceresti veti simti energia comuniunii in Unime, recunoasterea noastra ca Fii si Fiice intru Domnul. Si daca la inceput culegeti intr-un mic asalt al Cerurilor doar cateva unitati de Sens din aproape in aproape cu ingerii si ghizii alaturi, comunicarile voastre vor primi  SEMNIFICATII INALTATOARE.. In adevar aceasta Comunicare se face pe Spirala Inaltarii, in valsul Sferelor. Cand ca apropiati de Cineva oricine ar fi el, limpeziti-va in Triunghiul Iertarii. Apoi chemati ingerii, ghizii comunicarii in Unime si aduceti in teritoriile recunoasterii de Sine,  intrebari de lumina, raspunsuri transformatoare. Comunicarea in Unime nu este apanajul Inteleptilor ci aceea descarcare a Cerurilor in Cupa/ Graalul care Suntem, onorand Omul in toate ipostazele lui. Cand sunteti in dialog, ego-urile se aprind sau se joaca cu mastile, cand comunicati in Unime, Triunghiurile divine isi dezvaluie Maretia ajutandu-va sa va uniti cu Totul in Sfant Numele tau. Comunicarea in Unime se dezvaluie in Somn, Trialog, Ateliere Conective, Initieri, Revelatii, Calatorii Spirituale, Spatii Conective, Familii de Lumina, prin Scris Conectiv in Valsul Sferelor( flow), in Natura. 

Cand accesati versul divin chiar si cel mai iritat sot va va raspunde din Centrul Lui. Incercati sa Comunicati mai intai cu Voi si apoi extindeti aceasta comunicare catre Tot si Toate. Scuturati-va de falsele imbracaminti numite Victima, Calau, Controlor, Nedreptatit, Tap Ispasitor, Distant, Atotstiutor. In dragul regasirii Comunicarea in Unime se face de la Centru la Centru in Sfant Numele Tau. 

 Cinstiti Cerul pentru ca Pamantul sa va raspunda. Comunicarea in Unime este un vals al sferelor care se face in centrul oricarui triunghi de virtuti perfect aliniati la Voia Domnului, cu grai divin, onorand Cerul si Pamantul. Pot aparea cuvinte nestiute, o anumita geometrie, o energie diferita de ceea ce experimentati in viata de zi cu zi. Ea se dezvaluie in triunghiul descris de omul-planeta-divinul trinitar sau om-umanitatea-divinul trinitar, omul-ingerii lui-divinul trinitar, omul-omul-divinul trinitar. Ca aceasta comunicare sa functioneze fiti sinceri cu voi, cu Sf Trinitate, cu Totul.

O lucrare bazata pe daruri, vizualizare, contemplatie poate naste o vie comunicare in Unime, cu Cerurile Unimii, insasi Imparatia, triunghiul divin fiind vehiculul ascensional care va conduce de la cerul 6 la cerul 8 sau de de la cerul 7 la cerul 9 pe spirala Inaltarii pentru a saluta Omul in Unime, Familiile Unimii, Constiinta Treimica. 

 Vizualizati Bucurestiul inconjurat de Braul Maicii in centru fiind fantana limpezitoare a Maicii, Crinii ei de Lumina, Sfantul Acoperamant, Rugul cel Nears, Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena, Sfanta Cruce(puteti aseza si alte daruri pe care simtiti ca le aveti in structuri: Sf Graal, Pomul unimii). Deasupra Bucurestiului ( il puteti vizualiza ca o fiica sau un brad sau o hora a templelor-scoala) asezati Cununa divinului feminin si Coroana Luminii Divine. Imbracam apoi intreg Bucurestiul cu Coloana luminii Christice pe care o vizualizati ca o Spirala luminica. Apoi facem acelasi exercitiu pe Ramania, Planeta, Familia Voastra. 

O alta comunicare in Unime este aceasta. Atunci cand v-ati suparat pe cineva puteti spune in voi, 3, 5, 7, 9, 21 de zile: Treime in Unime graieste pentru mine in sufletul managerului/ sotului/ prietenei mele, Roag-o sa ma ierte, Eu o iert si fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa coboare in viata/ relatia noastra. Puteti extinde aceasta comunicare pentru padurea de langa casa: Treime in Unime coboara in padurea de la Snagov, adu frumusetea, radianta, bucuria Ta sau Treime in Unime coboara in sufletele tuturor celor care se lupta cu virusul X: Roaga-i sa se ierte, sa ierte ceea ce este asa cum este si fie ca in cupa vietii/trecerii lor sa coboare, iubirea neconditionata, clarul, intelepciunea.

Dupa mai multe zile de plantat, veti simti roada triunghiurilor ca va invita sa scrieti conectiv sau sa vorbiti cu ingerii sau sa va bucurati de o floare, culegand stari ceresti dar si raspunsuri lumesti inaltatoare. 

In biserica interioara adeseori suntem invitati sa comunicam in Unime prin spovedania in nemijlocire sau prin graiul sincer cu Treimea care ne calauzeste. Sunt multe momente in viata in care biserica nu este deschisa sau psihologul nu ne poate ajuta sau datorita unui arest colectiv care ne tine in izolare nu ne putem intalni cu un maestru. Comunicand in Unime, spirala inaltarii va duce gandurile, sentimentele, darurile noastre in Cerurile Unimii de unde vom primi pe caile Gratiei, raspunsurile potrivite. 

Cand va asezati langa sot in pat, noaptea puteti accesa comunicarea in Unime astfel: Sfera cu Sfera, Cer cu Cer, Iubire cu Iubire, Bucurie cu Bucurie, Intelepciune cu Intelepciune, Pamant cu Pamant, Om, Sfant, Cuplu in Unime, Dumnezeu-Una. O spuneti de 3 ori in voi lasand triunghiul divin sa activeze valsul sferelor. Cum sunt noile zile? 

Comunicand in Unime accesam Treimea in Unime, Cerul interior, Parintii Ceresti care ne asteapta sa asezam in Cupa Unimii, graiul unic, darul unic, povestea unica pe care am daltuit-o in noi.