Spiritele care vin in Taina lui Acum din Cerurile Sfintei Trinitati sunt luminoase, radioase, altfel iar parintii pe care ii aleg sunt invitati sa treaca prin multe porti de la lumina astfel ca intalnirea …in adevar regasirea, sa aibă loc.

De ce? Pentru ca acesti copii-indrumatori au nevoie de parinti treziti, rotunjti, intregiti nu doar de ingrijitori simpatici care se ocupa de baza piramidei nedorind sa urce pe varful ei si in lumina sa straluceasca.

Pentru ca vin de pe munti ei vor parinti-munti.

Nu va plangeti, nu va rastigniti, nu cautati tapi ispasitori, nu va suparati pe Univers, Dumnezeu, nu va comparati cu ceilalti.

Construiti merite de Sine cu bucurie, drag, liniste nu bifand ci comunicand cu Totul in Sfant Numele Tau.

Am intalnit multe cupluri care se fac ca fac insa nu iubirea, generozitatea si caldura ii anima ci posesia… sa fie al meu, jucaria mea, sa aibă numele meu, sa ma laud cu el.

Si intentia voastra o stie Universul astfel ca acel copil nu va apare decat atunci cand in triunghiurile divine veti radia asemeni unor cosite impletite unind Cerul si Pamantul si Stralucind in Impreuna-Una.

Si uneori ma simt jenata de ceea ce vad pe bolta unui cuplu, meschinarie, ipocrizie, atasament, zgarcenie, judecata, critica, victimizare. Asa vreti sa luati cu asalt Cerurile?

Nu astfel se deschid portile. Nu in acest mod se construiesc meritele de Sine.

In primul rand acceptati ceea ce este asa cum este bucurandu-va de darul vietii, de tot ceea ce sunteti. Sfiintind clipa veti intra in comuniune cu Totul si desigur si cu Copilul pe care il asteptati. Ce inseamna acest lucru?

Inseamna sa vorbiti cu el in clarul sufletul in triunghiul descris de bucurie de a fi-drag-intelepciune sau in altele care va cheama dar sa si manifestati recunostiinta, caldura, frumusete in relatia cu TOTUL.

Doar  pe razele sufletului comuniunea cu Universul, se desface in mii de Sensuri.

Aceasta fuziune, contopire cu intreaga creatie, va ajuta sa va reamintiti cine sunteti, sa va dezvaluiti daurile, sa straluciti.

Recunoscand Trinitatea care Sunteti in Tot si Toate, Puterea voastra glasuieste si in acest exercitiu de limpezire, crestere, rotunjire, Copilul apare, ca un Glas al Cerurilor in paradisul care sunteti, ca a o stea care straluceste alaturi de alte stele.

Recomand viitorilor parinti sa contemple un cerc avand in centru un infinit, sa lucreze cu Sf Graal, Sfera Initiala, Cina Cea de taina, Braul Maicii Domnului, Tainele Mariei Magdalena, initierea SarRei si alte simboluri si acordaje care vor veni catre voi la momentul potrivit.

Salutul unui copil din Cerurile Sfintei Trinitati este comuniune in vers divin, deschidere de Sens, contopire cu Totul.

Incercati dragi parinti sa va faceti iertarile fata de Tatal, Mama, Fiul-Fiica interioara pentru ca Centrul sa va vorbeasca si casa voastra sa rodeasca.

Dragilor nu masinile, cariera, pretentiile voastre le determina venirea ci doar Stralucirea voastra intru Adevar.

Si daca copilul vostru interior este neudat si plange atunci reamintiti-va bucuria de a fi, caldura, dragul de tot si toate, jocul, frumusetea, creativitatea, puritatea, ingeniozitatea.

Cerurile picteaza prin noi in rasarit de aripi, bucurie, drag.