Ma bucur foarte mult atunci cand corespondez pe raze de lumina cu oamenii frumosi pe care ii intalnesc la ateliere, in calatorii, la cabinet.

Incepem valsul in planul acesta si de multe ori ne regasim in alte planuri conlucrand.

Ceea ce ma copleste este mesajul clar, tema comuna, energia care ne imbratiseaza.

De multe ori visul ne ajuta sa decriptam lucrarea pe care am facut-o impreuna si chiar sa o continuam in alte trialoguri sau ateliere.

Uneori aceasta comunicare in unime ne ajuta doar sa asezam mai bine plapuma informatiilor care s-a asternut in timpul trialogului facut fata in fata.

Fara sa sun sau sa vorbesc pe mail trimit prin intermediul triunghiurilor de lumina cate o mica scrisorica unui suflet pe care nu l-am mai intalnit de multa vreme si el imi raspunde  scriindu-mi, pe telefon, prin vis sau mediatie. Si corespondenta aceasta poate continua pana cand misiunea comuna se incheie, in clarul sufletului ramanand iubirea, dragul, bucuria.

Acest tip de comunicare care are forma unei cruci de lumina imbratisata de o spirala se poate face in toate triunghiurile de lumina, pastorii ei insotindu-te in tot ceea ce emiti si primesti

Uneori o tema comuna e lucrata pe mai multe raze cu mai multi corespondenti. Cand ea se incheie o lumina minunata radiaza catre tot si toate, astfel de momente extatice, paradisiace aducand de multe ori in acest plan, noi ateliere, calatorii, unitati de cunoastere.

Comunicarea aceasta in lumina sustine mositul in unime, impartasania in unime, conlucrarea in Unime pe teme legate de oras, tara, planeta, univers. Si este infinit hranitoare pentru ca in tesatura ei vin multe familii de lumina care sprijina procesul de crestere in Sfant Numele Tau.

Si daca va anima un loc sa spunem Capul Bunei Sperante si vreti sa comunicati cu el in Unime, configurati un triunghi de lumina si chemati-l la Centru lasand mesajul, darul lui, povestea lui sa va atinga la momentul potrivit.