Eram in micul avion care ne ducea din Pokhara in Katmandu dupa cateva zile de vals cu apa, muntii, linistea si o poarta de lumina s a deschis in interiorul meu atingandu-mi corzile intelegerii.
Niste finte frumoase intr o lumina alb aurie mov m-au salutat si mi-au lasat pe covorul bucuriei cateva mesaje calde pentru noi toti.

Cine sunteti?
Batranii acestui loc, locuitori ai Walhalei, deschizatorii de porti si modelatorii acestui taram binecuvantat numit Nepal.

In clipa aceasta ma gandesc la blajini. Exista vreo legatura intre voi si ei?Da. Desi locuim pe cercuri diferite in Walhala avem teme comune legate de Noul Pamant, Marea Trecere, Saltul Galactic.

Va simt ca niste insotitori blanzi, frumosi, intelepti, niste rude pe care le recunosc, niste apropiati cu care ating teritorii ale intelegerii recunoscute. De unde vine aceste sentiment?
De Acasa…. Intalnirile noastre s au inmultit in ultima vreme in somn, scris, meditatie, calatoriile spirituale si ceea ce simti este o vibratie pe care o stii, o iubesti, o imbratisezi. Acum priveste…..Energia Graalului este activata in centrul triunghiului descris de Ramania, Peru, Nepal dar si in centrul triunghiului descris de Ramania, Iordania, Nepal lucrarea urmand sa fie continuata de noi, toti lucratorii in lumina ai Noului Pamant.
Priveste cu ochii sufletului. Exista un con de lumina aurie mov alba care protejeaza acum Nepalul si in care vin pe raze de lumina, unitati de Sens pentru toti Traitorii. Aveam nevoie de ajutorul vostru pentru al activa. Aceasta tara copil cu blandetea si inocenta ei a fost mancata si ea ca de altfel si surioara ei Ramania de lacomie, versatilitate, atasamente, orgolii. Toata geometria ei a fost macinata de un grup de oameni, o caracatita prin care puterea s-a folosit nu doar de resursele ei de sol ci si de rezervele ei sufletesti daltuite in corpul ei de lumina inca dintru Inceput.
Nepalul are sapte porti de lumina ingrijite si aparate de noi urmand ca pana in 2030 sa mai fie deschise treizeci si sapte.
Trezia aici se face in alti pasi pentru ca frica, controlul dar mai ales vechiul cu ritualurile si paradigmele limitative ii tine captivi pe nepalezi, putin constienti de maretia si de stralucirea lor dintru Adevar.

Fiecare borna de sens sau grup de lumina este inconjurat de cel putin trei cercuri de protectie alcatuite din noi, fiinte de lumina, slujitori ai acestui spatiu care incercam pe razele intelegerii sa sustinem impreuna cu fiintele intrupate a doua nastere a Nepalului. Dealtfel si tu nu intamplator ai aterizat cu doua saptamani inainte de alegeri cand totul trece prin mari dezintegrari pentru a se naste o noua tara.
Iti multumim ca ai venit chiar daca nu ti a fost usor. Ne ai chemat inca din prima zi iar in calatoria voastra sa spunem cu multe provocari din Lumbini spre Pokhara sa stii ca am fost alaturi de voi deschizandu va portile. Atunci cand masina aceea mare v a barat drumul nelandu va sa treceti interventia noastra a fost masiva. Am creeat o retea de lumina in jurul vostru, micutii vostri ne-au sustinut si ei si v am crescut protectia in asa fel incat nimic sa nu va afecteze din ceea ce nu era ingaduit.
Va multumesc, va multumesc, va multumesc ….totusi mai am cateva intrebari…..De ce aici s activat mai puternica ca niciodata iubirea dar si chemarea mea legata de America de Sud, anumite bone de Sens cu care am lucrat cand am fost in Peru si care ma cheama din nou?
Pentru ai inchis aici temele pe care le aveai de facut si s au deschis altele acolo. Povestea continua si in acest vals si tu si planeta conlucrati, comunicati, va ajutati. IMPREUNA SUNTEM UNA.

L am recunoscut pe Maruba, Yava alaturi de energia TaRei, i-am recunoscut pe blajini, am simitit Walhala si prezenta Shambalei toate la un loc. Ce vor sa imi spuna? Suntem Una si fiecare lucrare de lumina activeaza taramul Acasa de unde vin unitati de constienta care te ajuta sa simti Totul si sa fuzionezi cu Totul.
Ce frumos…….
Si cand eram cu avionul pe buclele muntilor si parca fiecare munte era imbracat in trei cercuri aurii? Care era mesajul Cerurilor?
Suntem alaturi mai multe familii de lumina nascand noua lume in Impreuna-Una.