M-am trezit in noapte undeva in jurul orei 1 impletindu-ma cu versul divin prin rugaciune, dar, bucurie interioara. Apoi am pasit in valsul cu scrisul simtindu-l pe Tata aproape. Mi-a venit in suflet mai tanar, inalt, luminos, avand o lumina alb-mov in maini.

Tata, ce ma bucur ca te revad!!!! Se implinesc deja 9 ani de cand ai plecat!!!! Ma bucur ca revii cand si cand pentru a-mi lasa un suflet, mesajele tale si ale lumii de Dincolo!!!!

Lumina din mainile tatalui meu a crescut si mingiuta aceea a devenit o sfera mare pe care mi-a asezat-o pe chakra a 7 a. Sa fie un mic dar de la mine, pentru a inmulti ceea ce ai primit deja. Sfera aceasta este un pachet de tehnici de vindecare, o arhiva. La timpul potrivit se vor revela toate in lumina regasirii de Sine!!!!Si a zambit luandu-ma de mana si ducandu-ma intr-un loc radiant alb-bleo care se numea Templul vindecarii. Am intrat intr-o biserica-templu-scoala unde 40 de suflete venite in timpul noptii dar si din cele ce studiaza in Viata dintre Vieti participau la primirea unor invataturi nu prin cuvant ci doar prin lumina lichida care curgea sub forma a 12 perdele formate din raze si care intrau in chakra a saptea dupa care se desfaceau ca niste evantaie hranind toti centrii. Parea ca erau cu totii initiati in cele mai inalte tehnici de vindecare venite de la prietenii Pleiadeeni, Venusieni si Andromedani pentru binele cel mai inalt al planetei Noastre. Si nu erau doar o triada care preda aceste tehnici ci triunghiurile se schimbau, 12 civilizatii de lumina participand la acest transfer de cunoastere, dar, putere divina. Si de fiecarea data aceasta clasa de spiritualitate, se lumina din ce in ce mai tare, centrii de pe coloana cereasca devenind din ce in ce mai radianti. Tata imi spuse….

Triadele despre care vorbesti sunt puteri triunice ce coboara in structurile voastre in acord cu contractele de suflet. Sunteti vizitati de aceste sfere ceresti care dezarhiveaza in structurile voastre, cunoasteri. Si fuzionand cu ele, in vals divin, celestizarea voastra creste, radianta, unicitatea, bucuria christica fiind din ce in ce mai mare. Priveste la aceasta baie de lumina pe care o faceti foarte des in noapte mai ales in aceasta etapa de lichidare acelerata a datoriile lumesti pe care o aveti cu totii pe Geea. De aceea va treziti dimineata, asezati, vindecati, stiind. Sigur nu toti au aceasta chemare insa cei pe care ii vezi aici au fost pregatiti in multe vieti sa aduca pe Geea prin reamintire, dezvelire, revelatii, tehnici de vindecare pentru oameni, tara, planeta. Si multi dintre ei sunt intrupati in RaMaNia. Aici este doar o clasa de spiritualitate…insa in acest templu mai multe clase vin si revin, adancind astfel de tehnici. E timpul sa va deschideti Graalul si cu o receptie divina frumoasa sa va fructificati darurile si propria voce. Nu mai asteptati de la americani sa vina vindecarea sau salvarea sau mai stiu eu ce tehnica care credeti ca este superioara doar pentru ca vine de acolo. RaMania este o gradina a darurilor. Noul Salem este activat in voi, in toti cei ce slujesc Razei Divine. Si doar reamintindu-va puteti aduce in versul lui Acum, toate aceasta gingasie a Cerurilor intrupata prin voi. Sunteti maini divine in actiune, actionati cu bucurie, smerenie, deschidere si veti simti ca aceste tehnici infloresc in voi,animandu-va pasii, viata, rostul.

Tata…….s-au accelerat si bolile si plecarile desi (plan)demia a trecut. De de? Fiecare evaluare cereasca care se face la fiecare trei nopti la nivel individual sau colectiv aduce o plata sau rasplata in acord cu contractul de suflet facut. Nimic nu mai poate fi amanat. La aceasta lichidere colectiva si individuala de greseli pacate, patimi multi vor pleca pentru a cunoaste mai bine Voia Domnului si a se intoarce mai bine pregatiti sau pentru ca si-au incheiat misiunea. Sunteti ajutati, sustinuti, intariti la Trecere. Un ecran se deschise…si multe entitati de lumina intampinau in fata Templului Vindecarii pe noii veniti, oblojindu-le ranile sufletesti sau intampinandu-i cu bucurie. E o trecere colectiva si pentru noi si pentru voi. In Impreuna-una. Si cei care va primesc va sunt cunoscuti: parintele Arsenie Boca, regina Maria( sau MayRa), maicuta Veronia, OmRaam Aivanhov,( OmRa aici), Peter Deunov( AyRa aici) si asa mai departe. Sunt primiti cu drag ceresc, cu iubire divina, cu blandete cosmica. Si cei care raman si vor cunoaste Noul Pamant si cei care vin aici sunt BinePrimiti si BineCuvantati cu bucurii, daruri, intelegeri. Tata, ce rol are maslul in ecuatia vindecarii unui Om?

Este asemenea apei sfintite pe care o beti dimineata: lumina Lichida, dar si har. Va sustine in tot si toate aducand vindecare sufleteasca, energetica, fizica. Impletiti Maslul cu Sfanta Liturghie si Rugaciunea proprie aducand in centrul triunghiului, Spovedania si veti simti Binecuvantarea divina, limpezind drumul interior, aducand trezia si vindecarea

Tata in ce masura activarea de Triunghiuri de lumina ne vindeca sufleteste? Triunghiul este chipul vostru divin, lumina Domnului, Treimea care va vegheaza. Este scanteia triunica din voi, vocea Domnului, puterea christica cu care va puteti uni zi de zi. In Templul Vindecarii, tehnica triunghiului pe care ai studiat-o si pe Sirius Trinitar si in Pleiade, pe Andomeda in Atlantida, in Egipt si in Vechea Dacie este cea mai puternica. De ce crezi ca in Sfanta Biserica chipul Tatalui apare imbracat intr-un Triunghi de aur? Pentru ca aceasta putere christica triunica sa ajunga si la voi, activand cele mai frumoase potentialitati. Atunci cand cultivati Triadele, centrii se lumineaza, devin triunici iar in fuziunea cu rugaciunea sau invocatia, ei toti devin Una-Unul si voi sfere luminoase in vals cu sferele virtuti participand la Marele Fuziune pe care voi le traduceti ca fiind Regasiri, Contopiri, Iluminari.

Tata…cat putem interveni in procesul de vindecare in asa fel incat sa nu ne imbolnavim noi ce mijlocim acest proces? Ascultati Voia Domnului, lucrati contopit, dezarhivand tehnica de vindecare potrivita impletita cu unitatile de trezie de care are nevoie Omul. Nu interveniti acolo unde omul nu vrea cu adevarat sa paseasca pe Cale. Activati-i Graalul si in functie de Receptivitate oferiti suportul vostru. Nu ciocaniti la usile inchise.

Tata…am perceput o acumulare de nori la finalul anului trecut la granitele tarii. De unde vin?

Sunt norii generati de pacatele voastre dar si nori de otravuri care va sunt trimisi pentru a va ingreuna testele individuale si colective. Insa toate sunt stiute si ingaduite pentru a va creste Credinta, Iubirea, Intelepciunea. Razboiul subtil are multe chipuri, norii, plasele, armele psihotronice, otravurile, atacurile energetice, agresiunile fiind din ce in ce mai mari insa fara putere in cei ce locuisc deja in Casa Domnului.

Adica cei care au atins Cerul 8 ca stare de constienta? Cei ce au depasit cerul 7, 4 unindu-se cu Cristul interior prin gand, emotie, fapta.

Tata ce poti sa-mi spui despre copiii care vin acum?

Sunt din marile familii de lumina aducand mari izvoare de iubire, clar si intelepciune pe Geea. Nu toti insa insa multi, foarte multi sunt gazduiti de RaMaNia. De ce de tara noastra? pentru ca e una din gradinile Maicii, taram binecuvantat, tara cu mari daruri spirituale, oaza de bucurie, pace, dar. Sunt multe spirite care vor sa se intrupeze aici pentru ca pot manifesta si mai repede si mai usor tehnicile noi de vindecare care va sunt date in aceasta Trecere. Stii draga mea, tara voastra este acum un Templu de Vindecare in Sine. Insa nu toti stiu acest lucru. Fii incredere si vei simti toate acestea!!!!

Tata , ce tehnici de vindecare as putea darui celor ce vor sa se exploreze aceasta dimensiune a vindecarii totale?

O imagine frumoasa mi-a dezvelit un triunghi avand la varf Sunt Tot ceea ce Sunt Eu Sunt in centru Eu si Sfanta Treime Una suntem iar baza era formata din Iubire si Intelepciune. De jur imprejur un cerc alb-luminos s-a activat dezvelindu-se ca fiind Adevarul. Cercul a devenit sfera in mainile Mantuitorului. Am inchis ochii si am simtit Camasa lui Isus coborand din Sfera si imbracandu-ma cu Totul.

Apoi i-am deschis si tata mi-a zis: Activati Camasa vindecatoare a lui Isus Hristos, Braul Maicii, Triunghiul Divin, Sceptrul Vindecator a lui Melchisedec, Mantia de lumina sau Camasa de flori vindecatoare a Mariei Magdalena, Cele 12 raze divine, Fantana limpezitoare a Maicii, Rugaciunile vindecatoare, Invocatiile ceresti care va cheama, Graiul divin.

Vizualizati Braul Maicii de jur imprejurul Tarii si spuneti astfel: Fie ca Pacea, Bucuria, Intelepciunea sa coboare in toate Sufletele, deschizand Poarta Noului Pamant sau vizualizati Camasa lui Isus Hristos coborand peste razboiul dintre Ucraina si Rusia. Fie ca Bunul Dumnezeu, Treimea in Unime sa deschida poarta Pacii, Intelegerii, Unimii

Tata ce imi spune despre invocatia proprie, rugaciunea care tasneste ca un izvor, altfel decat cele gasite in carti? Toate cartile unimii sunt in sufletele voastre. Toate. Si de aici de pe cele 12 raze divine vin Graimile Divine pe care le-ati studiat in Viata dintre Vieti sau le primiti in Acum, calatorind in noapte in diferite temple: Al Iubirii, Al Intelepciunii, Al Bucuriei.

Tata ce protocol sa urmam atunci cand apare o provocare legata de boala sau de o trecere sau chiar de moarte?

In primul rand invatati Sa primiti Ceea ce este Asa cum Este. Nu va mai opuneti, revoltati, cautati in zadarnicia vietii. Cereti indrumare si inaltati-va pana la corpul cauzal pentru a afla radacina bolii sau cauzele unei Treceri. Totul are un Talc mai Inalt venit de la varful triunghiului din Binele cel Mai inalt pe care Omul nu-l cunoaste decat in Har. Si el se revolta si sufera neintelegand ca Greul include Mari Daruri pentru el, arhivate in chiar atitudinea lui fata de ceea Primeste. Caci deschizandu-te vei primi…..pe Domnul care va va dezveli taina sau talcul pentru care v-ati imbolnavit.

Tata ce putem face cand suntem atacati? Acceptati ceea ce vine catre voi, stiind ca sursa atacului se afla chiar in pacatele voastre stiute si nestiute. Si nu ridicati sabia ci raspundeti cu iubire. Si veti fi intariti.

Tata cum putem activa carul de foc? Fiti sinceri cu voi, spovediti-va des, meditati asupra talcurilor vietii, fructificati-va talantii nu doar pentru voi ci si pentru oras, tara, planeta. Renuntarea la Sine, jertfa vie, bucuria christica va sustin sa primiti Chip de Lumina.

Tata as vrea sa ma ajuti sa las cateva cuvinte de lumina aici, intrupand tehnicile de vindecare pe care mi le-ai dezvelit. Sa deschidem portile Noului Pamant.

  1. Pun Mainile mele de Lumina unite cu Hristos pe capul tau, izbavindu-te de boala, intinaciunea, supararea

2. Parinte, Cuvinte, Duhule, Treime in Unime, Soare al Credintei, Iubirii, Unimii, Curateste-ne de Toata Intinaciunea, Elibereaza-ne de toata Boala si Patimirea, Mantuieste Bunule Sufletele Noastre

3. Treime in Unime, Izbaveste-ma pe Mine, de dureri si patimi, In Sfant Numele Tau

4. Rog Sfanta Treime sa ma elibereze Aici si Acum de toata boala si patimirea, de toate gandurile intinatoare, de toate pacatele care imi intineaza sufletul, vorba, fapta. In Sfant Numele Tau sunt dezlegat si vindecat

5. Soare al Treziei, Coboara in mine, Faptuieste prin Mine, Graieste prin mine, Sunt Una cu Tine

6. Primesc sa fiu Iubire, Intelepciune, Clar si Sa Slujesc in Sfant Numele Tau, Graal Fiind si Om cu O mare

7. Chip de lumina, Viu chrstic si Gradina, in Ochiul Trezit

8. Invoc lumina ta Doamne, Bucuria, Intelepciunea, Iubirea, Coloana sa fie Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti, Dezlegandu-ne, Intarindu-ne, Inaltandu-ne, In gand te chemam Cu iubire imbracam, Camasa ta!!!!

Dupa cum vezi unele dintre ele le-ai postat exact dupa ce ai calatorit aici in Templul Vindecarii.

Tata ….cum va fi 2023 pentru tara noastra? Tata zambi si ma duse in miezul Templului unde cele 12 raze erau asezate sub forma de Soare. Exact in centru am vazut chipul RaMaNiei, scaldata de lumina christica cam 60 la suta restul plina de nori. Ce inseamna l-am intrebat?

Norii vor veni sub forma crizei sau a temperaturilor extreme sau a provocarilor sociale de tot felul insa nu lasati Soarele Interior sa fie acaparat de griji. Dati voie Omului (Ra) diant sa se dezvaluie. Straluciti pe Cale si nu va legati de o stire sau un zvon. Lasati norii sa treaca, Fiti stalpi de lumina, claditori divini, luminatori.

Tata lumea de dincolo participa la Sfanta Liturghie? Cele 12 raze s-au asezat sub forma de Triunghi dezvelind Liturghia solara si cea lunara la care participau toate duhurile si cel iudaic si cel catolic si cel samanic si cel ortodox s.a alaturi fiind Adormitii primiti in Cerurile Unimii. Insa portile continuau sa se deschida primind noi si noi entitati de lumina pe spirala ascendenta.

Tata spuse: Liturghia este o asezare, trecere, inaltare in voi. Asa primiti chip de lumina, asa ne inaltam in Impreuna-Una. Si suntem cu totii la Liturghia divina in chip celest. Si va putem vedea? Doar cand sunteti pregatiti insa ne simtiti cand facem Trecerea. Caci va simtiti mai usurati, mai limpeziti, mai inaltati.

Tata mai sunt mosi si stramosi care au nevoie de ajutor? In acelasi cerc de 12 raze…tata imi arata nu 4 ca la ultima calatorie ci 3 mosi cazuti, 1 prin suicid si 2 prin fapte intinatoare, un barbat si 2 femei si in spate mai multi norisori micuti. Ce sunt acestia? Sunt copiii neridicati…au mai ramas cativa, 6 insa si ei au nevoie de fapte inaltatoare, botezuri, rugaciuni. Am incercat sa le vad chipul insa nu am putut. Tata a zambit si mi-a spus…cand se vor ridica le vei vedea chipul. Adu-le limpezirea prin tehnicile de vindecare primite si vei sti cand s-au didicat. Tata ma poti duce in umbralul lor? am drept divin? Vom merge impreuna alaturi de fortele triunice care le pot reda chipul de lumina.

Apoi am vazut cum cele 12 raze incarcate perfect s-au asezat in fiecare centru, sfera alb-mov m-a imbracat in totalitare si pentru cateva clipe in Tacere, Totul a capatat Chip de Lumina.

Multumesc, multumesc multumesc

Comunicarea 1

Eram in Sala Vindecarii ….mai multe cercuri luminice fiind activate de jur imprejurul Cristalului din tare tasnea lumina lichida, lumina vindecatoare. Am pasit pe primul cerc ….si am simtit o prezenta usoara, blanda atingandu-mi mana. Tata…aici?

Te-am vizitat in ultimele zile…ca sa te imbratisez de ziua ta si sa iti spun ca iti multumesc ca vii aici adeseori pentru a lua tehnici de vindecare pe care le folosesti in lucrarile tale de lumina. Si cand mi se permite…. te sustin in Lucrare. Aici este Cristalul Vindecator. Adeseori sositi aici in timpul noptii cu dureri de cap, raceli sau chiar boli grave si primiti infuzii de lumina vindecatoare. Si va treziti altfel, mai incarcati luminic, mai iubitori, mai netematori, mai sanatosi.

Tata ce ma bucur ca te vad aici!!!! O ploaie de lumina mi-a invaluit corpul si ceva din micul soare….s-a bucurat foarte mult ca l-a regasit pe Tata( care a plecat Dincolo in 2013). Simteam ca se lucreaza pe corpurile mele subtile asa ca am intrebat….ce fel de lucrari se fac aici? primesti noi infuzii de energii, tehnici si niste mici ajustari intre corpurile subtile si cele grosiere. Aici se hraneste corpul de slava. Pe un ecran am vazut cum triunghiurile se maresc, vibreaza, se umplu cu energia apoi se transforma in doua sfere care se suprapun, apoi in Una din care tasnesc multe sfere. Floarea Vietii. Cata frumusete!!!

Corpurile de lumina au multe chipuri dupa misiunile voastre, implinite. Puteti fi flori, copaci, spirale, geometrii radiante. Si exista anumite tipare cosmice care va calauzesc. Acum experimentam pe acest cerc…….Floarea Vietii care include, chipurile noastre sferice, vocile noastre rotunjite din multe vieti. Daca te uiti cu ochi de lumina sunt mai multe hore-sfere care alcatuiesc Floarea Vietii, ele suprapunandu-se partial cat sa puteti accesa memoria spirituala, cunoasterea si darurile altor vieti. Bucurii noi ….si bucurii stiute toate intr-o impletire care va vesnicizeaza. Am privit propria floare in Unicitatea ei…si am vazut ca fiecare sfera are o alta culoare…si cea mov era marita….semn ca chiar atunci se lucra in ea. Asa ea. Infuzia de azi este cu lumina mov. Si cel mai mult in viata aceasta vei lucra cu lumina roz, mov, alb-aurie. O treime in Unime, pentru a activa propria Camelie. Zambi si ma imbratisa din nou…si iar am simtit o ploaie de lumina infuzandu-se cu energeticul meu.

Tata are vreo legatura acest Cristal vindecator cu LuViOm-ul …aparatul pe care il am la cabinet?

Cristalele eterice comunica prin voi( ca verticale ceresti in actiune) cu cristalele lumesti. Voi sustineti lucrarea, comuniunea, infuzia. Si da …..poti simti la LuViOm, vindecarea care vine de la cristalele eterice in functie de merite dar si de rezonanta pe care o aveti cu cristalele. Instant un ecran s-a activat cu aparatul LuViOm imbracand Omul in Flori de Lumina. Si florile dezveleau pentru ca tot prin ele sa se faca Vindecarea. Dar tincturile, uleiurile florile Bach? Am vazut mai multe energii coborand in Buchet apoi ……energia lucrand in retea. Sufletul florilor va vindeca si voua sufletul…la fel si cristalele cu care ati mai lucrat pe multe planete dar si in Atlantida, Lemuria, Pangeea, Hiperborea etc. Acum e timpul sa activati marile cunoasteri impletindu-le cu lacrima sfinteniei. Fara iubire transmutarea nu se poate face. O floare imensa a invaluit lumea sustinuta de cristale de diferite culori. Chipul planetei radia, la fel chipul tarilor. Geea devenise o gradina plina de flori de lumina. Tata spuse: Floarea din voi saluta Floarea din Tot Si Toate!!! Indrazniti sa va rotunjiti colturile sa va transformati in petale de lumina.

Din nou am simtit imbratisarea lui… o infuzie si mai puternica. Apoi un ecran s-a deschis cu multe cristale vindecatoare prezente in tara noastra….aproape peste tot o cantitate mare fiind in Bucuresti, in munti, in anumite pesteri, manastiri. Reteaua era vie plina de culori. Lumina lichida curgea, desfundand locurile, oamenii, intreaga tara. Activati cristalele eterice vindecatoare sa va sustina in procesul de tamaduire, de trecere, de integrare. Veti simti puterea lor, veti primi initierea lor, veti avea raspunsul lor.

Tata….ce putem face pentru a ne activa propriul Varf de Munte? Mi-a zambit…si a spus simplu. Soarele interior va poate fi Calauza. Priviti Cerul si veti sti. De acolo..de dincolo de Nori, Ochii lui graiesc. Acolo cautati varful de munte.

Apoi m-a condus foarte aproape de Cristalul Vindecator…..si m-a lasat cateva secunde pentru a simti Infuzia. Ai primit ce trebuia sa primesti. Acesta este darul meu de ziua ta. Te iubesc, te iubesc, te iubesc.

…….

Comunicarea a doua

M-am intors in Templul Florilor ….la Muntele viu unde Spirala Florilor unduia. Mai devreme in timp ce traiam valsul sferelor….am simtit prezenta tatalui meu. Am cerut ghizilor mei sa deschida poarta si am putut sa-i pun cateva intrebari. Tatal meu a plecat la Cele intru Domnul in 2013.

Tata de ce aici in Templul Florilor?

Pentru ca aici sufletele noastre se pot intalni, limpezi si uni intru Domnul. Si am vazut cum mai multe flori se impleteau luandu-si din licori si totusi ramanand Unice. Sufletele au o emanatie unica si un miros propriu. Si adapandu-se in timpul noptii din izvoarele ceresti sau din fantanile divine devin mai frumoase, mai radiante, mai pline de bucurie. Asa le vedem zburdand prin gradinile entuziasmelor, bucuriilor, articolelor cu chip sau ale activitatilor inaltatoare.

Tata iti este dor de viata in trup, de noi?Dorul a disparut odata cu Trupul caci aici fiind traiesti in Imensitate. Va stiu vietile, va vad Pasii. Suntem Impreuna insa Altfel.

Tata….am scos o carte…frumoasa, inspirata de gradinile ceresti insa chiar in ultimul moment am extras comunicarile mele cu Tine dar si paginile legate de Trecere si am simtit ca parca am rupt o Ramurica. Spune-mi daca vrei sa apara aceste pagini daca crezi ca e in rostul acestui Timp sa las puntea noastra in Infinit sa graiasca prin acele pagini……

Aduna-le …pe toate ca un buchet de flori si pune-le in noul volum. Vor fi mai multe si nu doar ale noastre. Si lasa sa mearga pe izvoarele vietii catre toti oamenii care se tem de moarte. Caci ei au nevoie sa stie ca trecerea aceasta e vie si noi suntem vii Intru Domnul….si ce nu mai avem este doar chipul de lut.

Tata esti imbracat in mov…..si ai multe stele tesute pe vesmantul tau, geometrii parca necunoscute iar…aici vad pe piept…o piramida.

Am venit asa ca sa-ti dezvalui ca am fost Impreuna si in Vechiul Egipt. Voi merge cu grupul tau…onorand aceasta lucrare a Unimii ce se intrupeaza dupa 26 000 de ani sustinand aceasta salba de 26 de suflete. O imagine frumoasa s-a deschis intre noi. Se curatase pamantul cu foc, apa si aer divin si 7 nave lucrand cu raze ceresti modelau lumina. MAREA PIRAMIDA aparu in corp ceresc si atlantii asezati pe cercuri o descarcara. Cu raze care tasneau din ochii divini aceasta piramida capata trup, viata, asezare. De jur imprejur 24 de spirale de lumina lucrau de la Cer pana la Pamant slefuind chipul de cristal al piramidei. In camera regelui, atlantii asezara Marele Cristal Albastru in camera Reginei, Marele Cristal Roz iar la baza piramidei, Marele Cristal Alb. Consiliul Preotilor Atlanti se intrunea la fiecare trei zile pentru a evalua Lucrarile. Erau prezenti 26 000 de preoti din Ordinul lui Isis din Ordinul lui Horus din ordinul lui Osiris. Corpul de cristal al piramidei era viu. O raza alba l-a dezvelit pe tata, el preot si eu preoteasa. Era din ordinul lui Osiris eu din cel al lui Isis. Cercurile yang emiteau, cercurile yin receptau si modelau. Era seara ….si am putut vedea stelele aprinse ca un foc coborand din varful piramidei pana jos. Dupa ce lucrarea s-a incheiat mi-a spus el, Piramida a primit o cununa de stele. Multi atlanti care au lucrat acolo au plecat ……urcandu-se pe varf, accesand discul de lumina si inaltandu-se. Cununa aceasta este vie doar in unele momente cand cele 24 de spirale se activeaza si corpul de cristal emite. Veti simti in septembrie, piramida pulsand ca un corp viu. A venit timpul. Toate piramidele perfect conectate la Marea Piramida…emit pe raze in structura voastra profunda trezind potentialitati care va conduc catre Varf. Concentrati-va pe Unitate si priviti in voi, Culmea. Vechii atlanti intrupati acum isi reamintesc mergand in Egipt sau in alte locuri cuvantatoare lucrarile pe care le-au facut si misiunea acestor locuri in Unime. Indrazniti sa pasiti pe muntele interior salutand Marea Piramida.

Tata….ce le pot spune oamenilor…despre lumea de dincolo? E o lume vie care conlucreaza cu voi prin vis, intuitie, reamintire, regasire.

Ce va fi cu tara noastra? O alta imagine…s-a dezvelit. Cu foc de jur imprejur..si un soare negru din care tasneau raze rosii care cazand ardeau, nimiceau, omorau……si un soare frumos cu raze blande care hranea sufletele. Unii oameni sufereau de sete, foame si nu mai aveau suflet…….erau doar carcase fara miez in timp ce altii erau patrunsi de o dulceata divina de o dragoste fara margini, de imensitate. Parea ca lumea fusese cernuta si taberele erau fiecare cu stapanul lor. Si cei parjoliti, stinsi, ce-si vandusera sufletul…..mergeau pe strada fara cap. Pentru un timp…….cercul rosu parea mare…apoi deveni din ce in ce mai mic. Mai multe piramide active deasupra tarii noastre….hraneau pamantul redandu-i splendoarea. Apoi am vazut patria Graalului tasnind cu 12 izvoare, in centru Cetatea de Lumina si peste tot nave-sfere zburand. Mai multe cercuri de oameni practicand Invocatia dadeau glas unor spirale de lumini care uneau Cerul cu Pamantul.

Tata….ce vor sa spuna aceste imagini? Pamant in clocot, pamant iubit, Noul Pamant.

Am tacut…lasand intelesurile sa radieze……

Apoi am vazut o piramida mare coborand intre noi. Paseste. Am patruns in ea…..simtind o unduire minunata ca un fular viu care ma calauzea. Era o nava-piramida. Tata m-a condus intr-un fel de incapere sferica ……Mai multe inscrisuri vii, vibratile descriau istoria Pamantului. Calatorim in preajma Pamantului ……activand codurile ceresti acoperite de pamant, uitare, nori. Cu raze incarcate cu lumina……dezvelim ceea ce acest Timp va poate aduce la suprafata. Suntem moase alaturi de voi. In aceste aduceri la suprafata….toate calatoriile si convorbirile noastre au SENS pentru ca noi nu putem inainta fara voi. De aceea am vrut sa te intalnesc…ca sa-ti reamintesc ca am fost impreuna, lucrand la Marea Piramida si la Dezvelire in Sfant Numele Tau.

Tata m-a luat in brate…..vibrand parca cu intreaga nava …..si Totul in Impreuna-Una!!!!

Pentru o clipa …am simtit ca lumile toate fuzioneaza si ca sufletele intrepatrunse nu se despart niciodata. O lucrare mai mare decat noi…si vie…..fara timp trecea prin toate intruparile conducandu-ne Acasa.

I-am multumit…am iesit din nava-piramida si am coborat muntele simtind vie Spirala Florilor si jocul nostru in Impreuna-Una.

Pasind in zi…….am perceput mai multe piramide vii in suflet si un chip drag plutind peste ele. 

…..

Comunicarea a treia

Eram in biserica la Sfanta Liturghie si spre final in dreptul Arh Gabriel cu chip de lumina si multe flori, l-am vazut pe Tata, un om minunat care a facut Trecerea in 2013. L-am imbratisat duios simtindu-i prezenta. Si peste noapte….o raurire divina a deschis mai multe porti interioare conducandu-ma intr-o gradina simpla inundata de verde cu multe flori si cantece avand in centru un mic lacas al sufletului numit Biserica Crucii. Am intrat ….privind dalele …….care erau scrise cu Pasii nostri, bolta luminata de Daruri si coloanele imbracate de Chemari. In centru…….Tata ma astepta ……..simplu cu chipul radios, mai tanar daruindu-mi un mic buchetel proaspat cules format din ghiocei, frezii, zambile, narcise. Stiu ca-ti plac…asa ca le-am cules din vreme….ca sa iti aduc aceste ….bucurii!!!!

Tata …ma bucur ca te vad!! S-au implinit 9 ani….si iata-ne aici …..In Biserica Crucii…sublinie Tata, templul in care studiati Crucea.

Tata, dar tu nu ai avut deschidere catre spiritualitate.

Nu am avut…insa mi-am reamintit aceste invataturi inainte de a pleca, prin spovedanie, post, impartasanie…si apoi cand am ajuns aici dupa ce am trecut prin umbraluri. Tata a fost greu in umbraluri? Un perete a cazut greoi…si pentru o clipa, am putut sa vad real cele trei zone in care tata a stat mai bine de 3 ani lumesti: iadul supararii, iadul nemultumirii si iadul sexual. Le priveam si le traiam in acelasi timp. In primul era toamna, rece si un vant sfichiuitor imi intorcea parca toate organele simtind intr-un mod alarmant cum sunt batuta de acest vant, biciuita, ranita. Am iesit de aici intrand in cealalta parte unde erau multi oameni, foarte multi si toti isi plangeau nemultumirile care devenisera niste balauri imensi ce le mancau vana, energia, viata. Erau supti la fata si ca niste oite blegute isi dadeau puterea acestor entitati care ii biciuiau dar le si mancau din palme, uscandu-i din aproape in aproape. Cenusiul acesta te impovara nespus……nici o raza a vietii neintrand in acest peisaj si mai rece, mai impovarator mai trist. Apoi am intrat in cel mai cumplit loc…..unde tot ce am vazut era o cada imensa cu caini si foc, flacarile si muscaturile …mancand la propriu corpuri ce nu aveau cap. Un urlet imens zguduia totul M-am intors privindu-l in ochi……zidu-l refacandu-se complet……..chipul lui intampindu-ma cu multa caldura, iubire, pace. Am fost acolo……am vrut sa vezi si sa povestesti despre ele. Ele sunt construite de alegerile pe care le facem si nu putem scapa de ele nici in viata cu trup nici dupa.

Tata acum te bucuri?

Pe bolta templului…mi-a aparut mai multi porumbei iar ………..in fata in altar am vazut o gradina, pur si simplu o gradina in care aparuse o cruce frumoasa, mai multe voci slujind insa fara trup. Aici vin si ma hranesc…….si de aici pot lua legatura cu voi….prin toate slujbele, faptele, rugaciunile pe care le faceti. Si fara sa vreau am vazut cum Crucea creste si raze frumoase tasneau din ea…..atingand Versuri, Universuri, Taramurile. Aici particip alaturi de ghizii si fratii mei…la Liturghia Cerereasca.

Si va vad….va sunt alaturi, primesc ca si voi unitati ceresti adica bucurii divine. Sa inteleg ca toti dreptii vin aici?

Unii din ei. Sunt multe zone unde poti merge. Pe un perete foarte apropiat…am vazut un salon de pictura, o sala a vanturilor graitoare si o camera a copiilor. Acestea sunt locurile pe care le vizitez mai des. Ghizii mei mi-au recomandat aceste locuri pentru a invata mai bine…cum sa fac anumite alegeri. Si trecand de la una la alta…aici ma opresc in Biserica Crucii unde ne intalnim cu totii la nivel de suflet vorbind cu Cerurile din noi.

Mi-a zambit…si m-a rugat sa privesc o fereastra mica…….prin ea…am putut vedea multi copiii jucandu-se in gradina bisericii, cantand, dansand……..bucurandu-se. Sunt cei la care am renuntat…dar care acum prin toate botezurile, rugaciunile si milosteniile s-au ridicat. Imi pare rau, Tata….Pentru o clipa in dreapta Tatalui…….am putut vedea….iadul copiiilor avortati: ape involburate si bucati din corpurile lor plutind, tipand razbunare, clocotind. Am fost acolo….mi-a soptit el si a fost foarte greu. Atatea lucruri facem pe Pamant…fara sa stim consecintele, atatea fapte prin care incalcam legea. Am fost atat de nestiutor draga mea…atat de egoist, atasat, nedrept. Aici doar aici….si dupa multa suferinta, am inteles cat de ignoranti suntem in pasirea noastra. Mi-a privit mainile……si buchetul si a scos o zambiluta. As vrea sa-ti arat taramul florilor. Si fara sa plecam din Centrul Templului…..mi-a dezvelit o gradina ………atat de frumoasa….cu flori stiute si nestiute, cu mure, zmerura, capsuni…cu toate la un loc intr-o impletire totala. Aici e gradina noastra…….si cand spuse acest lucru…am putut vedea spirite venind in timpul somnului pe bunica, bunicul, pe strabunici, unchi, toate rudeniile. Aici gradinarim impreuna…invatand de la plantat….cum sa traim Crucea. Si fara sa se miste imi arata cum uda florile, cum le hraneste cu razele sufletului, cum le atinge cu graime divina. Aici e gradina sufletului……..o umplu cu slujbe si cu dragalase eforturi…pe care nu le mai nesocotesc….ma bucur de ele caci aici suntem cu toti atat de fericiti. M-am apropiat de o floare alba pe care nu o stiam…in centru si totusi in gradina. E floarea adevarului. Ceea ce vezi sunt …..flori ceresti care se impletesc cu cele lumesti. Ma pot apropia? Da ….M-am desprins….si am cuprins….floarea….simtind cel mai placut miros……..Tata, e atat de greu sa simti si sa traiesti in adevar …in lumea noastra…iar tu aici ai florile Adevarului…la picioare.

Ele sunt cu noi….doar pentru a le contempla tesatura sufletului. Nu le rupem, nu le calcam in picioare…doar le privim, cultivam, ne bucuram de ele. Ele aduc in noi…acel parfum….al vietii pe care nu l-am simtit. O alta floare…mov…..ma cheama langa ea. Este Intelepciunea……..imi spuse tata. Aici ……e peste tot in gradini si toti dreptiii o cultiva. Aici am cunoscut-o si eu prin fuziune…si tare imi este draga!!!!

O alta floare …galbena-roz……imi surase. A bucuriei spuse Tata. O atarn la fereastra…sa nu mai uit de florile bucuriei. Si ea canta, modeland totul. Bucuriile ceresti imi sunt acum atat de aproape.

Langa Crucea…gradina….se extinse…..prezetele devenira vizibile, un cor ceresc inundand Totul. Tata ce mesaj ai pentru noi?

Sa fiti iubire, pace, intelepciune!!! Teseti cu lumina….pasii vietii.

In centrul bisericutei….bolta capata chip radiant, coloanele se unduiau….iar crucea stralucea in sufletele noastre. Peste chipul tatei ….imi aparu biserica din Vladiceasca si cantecul Liturghiei. Biserica Crucii nu mai avea trup…insa florile ei din altar, gradina si chipul tatalui inca mai pluteau in mine. Am imbratisat totul si i-am multumit.

….

Comunicarea a patra

Tata, treimea din mine saluta treimea din tine!!! Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi in aceasta viata, ca m-ai ajutat sa-mi vad puterea, sa pasesc pe Cale si sa dau grai darului scrisului. La pomana de 7 ani…….mama mi-a spus ca pierduse scrisorile tale cele pe care i le trimiteai de pe ape insa cu 2 zile inainte de 18 ianuarie 2020, noul proprietar al casutei din Cobadin( care ti-a apartinut tie si mamei) descoperise aceste scrisori in pod si i le trimise. Ai vrut sa ne comunici ceva?

Mi-a placut sa scriu si stii iti povesteam ca voi publica candva o carte numita Povesti din copilaria mea. Iti amintesti?

Da, asa e…..erau atat de amuzante. Stiu ca ai fost un nazdravan istet pus pe sotii care zi de zi croseta cate o provocare pentru profesorii lui. Imi amintesc cum te astepta directorul sub cires….tu fiind foarte precupat sa furi ciresele coapte ale vecinului. Stiu ca ma amuzam copios ascultandu-te in bucatarie cu Vera….zambacind si pregatind si noi nazdravaniile noastre. Imi inspirai…….joaca, libertatea in spirit, topaiala prin copaci.

Uitandu-ma pe scrisorile tale am vazut scrisul meu….nu cel fizic ….ci o anumita unduire a apei care parca ne-a marcat pe amandoi. Calatorind in aceleasi tari pe care si tu le-ai iubit……am simtit ca scriem si rescriem impreuna. Tu incepusei si eu continuam. Si ma leganam cu iubirea, blandetea, intelepciunea ta. Iti multumesc.

Si am mai vazut ceva in scrisul tau…….puntea luminica a maicii, stalpul de lumina, darurile Sarrei. Calatorind la tine m-am intalnit cu fantana limpezitoare, colacul de salvare, copacul cu fructe de aur, moara cereasca …..insa acum mi se dezvelea ceva ce nu vazusem si intalnisem in comunicarile noastre. Apele divine imi dezveleau acest nou triunghi……Ce inseamna ele?

Ceva ca un ochi se deschise si …….fara sa-mi dau seama am intrat intr-un peisaj verde-smarald peste care cobora un curcubeu. In centru era un stalp alb-aurit. Mai multi drepti erau in dreapta……lui, tata in stanga. Insa fiecare se facea una cu stalpul……lasand un flux luminic sa il patrunda, alinieze, verticalizeze. Energia lichida curgea fara sa-i uda, luminandu-le chipul. Apoi mergeau ……la puntea de lumina a Maicii. Aici primeau un fel de pasaport luminic care continea o noua viata. El insotea contractul spiritual fiind un film ce dezvelea mai multe ipostaze relevante pentru Acum. Stalpul de lumina ii ajuta pe drepti sa se aseze pe Cale, sa-si traiasca radianta, sa nu renunte la misiune, sa straluceasca in destinul lor, sa nu se incline dupa cum batea vantul, sa nu cada in compromisuri, sa nu renunte.

Apoi cu pasaportul si noul chip treceau puntea…..undeva la jumatatea ei Maica si tot alaiul divinului feminin …intampinandu-i. Erau spalati cu lumina, primeau daruri ceresti si flori formate din sentimente inaltatoare. Puntea ii invata Trecerea. Pasind pe ea …….se activau idei inaltatoare, sentimente radiante, fapte pline de jertfa. Si toti treceau …bucurandu-se.

Apoi veneau…….mai multi copiii. Se asezau in jurul lor ……si le lasau in palme, talanti. Aveau culori specifice si mirosuri proprii. Sarra era cea care le dezvelea la fiecare …propria putere. Apoi stateau in cerc lucrand cu darurile pe orasul, tara, planeta pe care urmau sa coboare. O lucrare in unime care se incheia prin activarea copacului-curcubeu.

Comunicarea a cincea

Mergand spre locul in care imi slefuiesc darurile, cu ghizii aproape, ma gandeam ca n-am apucat sa-i arat tatei cum se limpezeste un suflet. Si curgand ….am vazut o fantana frumoasa…. in stanga ei,  tatal meu, care a trecut pragul pe 19 ianuarie 2013 iar in dreapta un sir de suflete imbracate in alb cu chipuri lucratoare. Peisajul era cald, primitor imbracat in verde, roz, bleo.

Sufletul tatalui meu era o tesatura gri peste care cu simpla intentie am adus lumina alba care il spala din abundenta redandu-i elasticitatea, geometria, supletea. Si am dat drumul la toate energiile la care am fost conectata acum si altadata. Si in timp ce se spala sufletul lui se limpezea si al meu de toate lucrurile si faptele neconcorcdante cu legile divine. Si ne curatam impreuna si totul era Fercire, Paradis, Regasire.

Si cand s-a terminat limpezirea, multi cum copiii albi, frumosi, zglobii au venit spre tata.

Si atunci l-am intrebat: Ce inseamna acest lucru?

Mi-am recapatat puritatea Camelia si bucuria si clarul.

Uita-te acum la sufletul meu si la acest copiii.

Si aveau acum aceeasi culoare alb-bleo si ei ne zambeau si noi radiam.

Tata unde stai acum?

Si tata m-a dus la o coliba semicirculara verde intr-un peisaj cald, frumos unde Soarele radia peste tot si toate.

Ultima data cand m-am intalnit cu el, taticul meu, statea inr-un loc cenusiu, o casuta dreptunghiulara si maro, totul parea intepenit, rece, distant.

Acum totul se schimbase….iarba multa grasa, raze care se uneau cu firul de iarba si care erau si pline dar si distincte, cercuri roz care imbracau peisajul iar la baza colibei un brau alb de lumina. De data aceasta pasarile zburau si multe albinute imbracau peisajul. Si era totul intr-o armonie, intr-o impletitura de lumini in care albul, rozul, verdele predominau.

L-am luat de  mana pe Tata si l-am intrebat:

S-a schimbat totul. Ce ai facut?

Am meditat, m-am limpezit, m-am regasit.

Ti-e dor de ceva Tata?

Nu doar de cei mici….insa imi transmit cu sufletele lor iubire si eu o primesc. Ma bucur langa ei cateodata si  ma simt.  Abia acum va stiu, draga mea.

Ce inseamna braul aceste alb?

E lumina alba, primul cerc alb pe care l-am primit dupa Marturisirea mea.

Cum e aceasta Marturisire?

Stiu ca am fost cu tine la Consiliul Inteleptilor insa nu am vazut dupa aceea acest brau luminos.

Dupa acel moment a venit Solitudinea iar dupa ce am reflectat asupra alegerior trecute si viitoare am fost dus in Templul Familiei divine unde mi-am facut in Taina Sufletului, Marturisirea.

E asemenea unei spovedanii?

E mai mult decat atat este …………recunoastere de sine si activarea divinului care esti.

Si dupa aceasta intalnire, ghizii mei m-au invitat in gradina sufletelor, sa limpezesc lucrurile ramase de peste timp si nespuse ca sa ma reintalnesc cu Clarul.

Si aici tu ai venit la fantana.

Tata, tu m-ai adus?

Nu. Tu ai stiut cum sa vii. Iti amintesti de imaginea care revenea in copilaria ta mereu? Am revazut-o ieri in Cartea Vietii….Cu o trusa de limpezit sufletele treceai peste campuri si iarba te urmarea si muntii te stiau.

(Mi-au dat lacrimile….Numai eu stiam de aceasta imagine. Era in sufletul meu de multa vreme si doar cu foarte putini o impartasisem.)

Adica drumul dintre Lumi imi era cunoscut. Stiam Portile.

Tata se uita la mine bland, chipul ii radia, sufletul era alb, laptos si inunda aproape totul.

Stii sa vii Acasa si iti multumesc ca ma vizitezi din cand in cand iar azi m-ai ajutat sa-mi limpezesc sufletul.

Tata aceasta limpezire o fac si oamenii atunci cand lucreaza cu Triunghiul Iertarii?

Oh, da si mai mult decat atat. Din trei zone vine energia pe raze si curge in centrul triunghiului pe suflet limpezind tot ce se afla acolo dintru inceput, de altadata, din acum. Si e atata bucurie Aici cand sufletele voastre stralucesc Acolo.

Ce ai vrea sa le spun oamenilor?

Sa iubeasca ceea ce Sunt si  sa vada Minunea din Tot si Toate.

O sa te mai vad? De acte ori vrei si simti. Acum iti este mai usor sa vii la mine.

Tata imi sta ceva pe suflet. Copiii care au venit dupa limpezire erau cei avortati de mama si de care tu stiai?

Da.

Si atunci cand dau lumina sufletelor avortate, se limpezeste sufletul parintilor si ei se ridica la lumina?

Da.

Iti multumesc,

Toata ziua voi sta la fantana…..sa tot limpezesc.

Comunicarea a sasea

La 12 zile dupa moartea tatalui meu in clarul sufletului am primit rugamintea lui de a vorbi cu mine si de a transmite un mesaj mamei: Roag-o sa ma ierte. Imi pare rau pentru toate momentele in care am facut-o sa sufere. O iubesc.

 Am simtit ca ii pot pune mai multe intrebari si ca pot primi raspunsuri. Si asa am inceput: Unde esti acum? Intr-un centru de refacere. Cum arata el? Este rotund, baza este formata din mai multe cercuri incluse unele in altele.Bolta este frumoasa inalta, formata din triunghiuri care se intalnesc intr-un cristal mare alb-emitent. De aici vin jeturi de energie asemeni unei bai care modeleaza corpul nostru auric. Eu sunt in mijloc. Suntem mai multi dispusi de la centru catre exterior dupa cum avem mai multa sau mai putina nevoie de aceste jeturi de energie. Ceea ce vine peste mine are culori diferite. Ma spala, ma limpezeste, ma reface, Ma simt mult mai bine.

 Te-ai intalnit cu ghizii tai?Da

Sunt cei pe care i-am vazut atunci cand s-a deschis culoarul si ai pasit? Da

De ce unul era in spate si unul in stanga?

Pentru ca am avut mari dezechilibre pe partea stanga. Ma sustinea si in acelasi timp imi oblojea pasii.

Cel din spate ce facea? Ma conducea. El a taiat ultimele legaturi.

Te-ai intalnit cu mama si tatal tau? Da

Cum te-ai simtit in primele momente dupa desprindere? Derutat. Stateam si ma priveam. Eram in partea stanga a trupului-gazda. Am vazut ca stiai unde sunt.

Te-ai intalnit cu Batranii, Sfatul Inteleptilor? Da

Aici am aflat ca mi-am facut doar 30% din teme in aceasta viata. Erau buni cu mine, deschisi, plini de compasiune. Nimic justitiar. Eu ma simteam responsabil de ceea ce nu facusem desi agreeasem prin contractul spiritual. Insa imi voi pregati cu mai mare atentie urmatoarea viata.

Cati batrani erau? Trei.

Cum arata sala in care ai vorbit cu ei?

O sala imensa cu o cupola. Era circulara si in mijloc ne aflam noi.

Ce poti sa-mi spui?

Inteleptii emiteau fara cuvinte in geometrii pe care le simteam in interiorul meu.

Ei toti, ghizii si inteleptii ma invaluiau constant intr-o lumina verde, alba, mov ajutandu-ma sa mi vad alegerile si sa le pregatesc pe cele ulterioare. Ceva frumos, coplesitor, inalt care nu se vede dar poate fi simtit genera un fel de echilibru intre mine si ei. Prezenta.

Cand ti s-a dat voie sa vobesti cu mine? Dupa ce m-am refacut suficient cat sa pot comunica cu tine. De unde stiai ca ma poti contacta? Nu am vorbit niciodata cu tine despre astfel de lucruri. Ghidul meu principal mi-a spus si apoi am vazut. Te-ai pregatit in mai multe vieti pentru comunicarea cu lumile invizibile. Abia acum inteleg. Puteai sa ma ajuti insa eu nu am vrut. Te rog iarta-ma. Acum stiu.

As vrea sa imi explici cum de in timp ce imi vorbesti ma proiectez acolo. Ma ajuti tu sa le vad? Nu eu, ghizii nostri. Simt ca recunosti anumite aspecte. 

 Pot scrie ceea ce mi-ai spus pe blogul meu? Da. E timpul. Ghidul meu mi-a spus ca se deschid din ce in ce mai multe punti de comunicare intre noi si voi. E vremea sa intelegeti. Nu suntem departe ci aproape si va imbratisam pe toti.

 Multumesc tati,

Marturisesc ca senzatia ca i-as putea jena pe cei trecuti dincolo a disparut complet pe parcursul trialogului meu cu tata. Ceea ce am am simtit a fost o bucurie frumoasa, calda, fluturi peste tot, jeturi de energie si minunea lui Impreuna suntem Una.

….

Va invit pe 19 ianuarie ora 18 30 la un atelier dedicat Trecerilor, Iernii Vietii, Tehnicilor de Vindecare, Darurilor, Scrisul Conectiv, Umbralului, Rescrierilor.

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Ora? 18 30

Fie ca Iubirea, Pacea, Intelepciunea sa ne fie Calauze in Tot si Toate!!!!