M-am intors in Templul Florilor ….la Muntele viu unde Spirala Florilor unduia. Mai devreme in timp ce traiam valsul sferelor….am simtit prezenta tatalui meu. Am cerut ghizilor mei sa deschida poarta si am putut sa-i pun cateva intrebari. Tatal meu a plecat la Cele intru Domnul in 2013.

Tata de ce aici in Templul Florilor?

Pentru ca aici sufletele noastre se pot intalni, limpezi si uni intru Domnul. Si am vazut cum mai multe flori se impleteau luandu-si din licori si totusi ramanand Unice. Sufletele au o emanatie unica si un miros propriu. Si adapandu-se in timpul noptii din izvoarele ceresti sau din fantanile divine devin mai frumoase, mai radiante, mai pline de bucurie. Asa le vedem zburdand prin gradinile entuziasmelor, bucuriilor, articolelor cu chip sau ale activitatilor inaltatoare.

Tata iti este dor de viata in trup, de noi?Dorul a disparut odata cu Trupul caci aici fiind traiesti in Imensitate. Va stiu vietile, va vad Pasii. Suntem Impreuna insa Altfel.

Tata….am scos o carte…frumoasa, inspirata de gradinile ceresti insa chiar in ultimul moment am extras comunicarile mele cu Tine dar si paginile legate de Trecere si am simtit ca parca am rupt o Ramurica. Spune-mi daca vrei sa apara aceste pagini daca crezi ca e in rostul acestui Timp sa las puntea noastra in Infinit sa graiasca prin acele pagini……

Aduna-le …pe toate ca un buchet de flori si pune-le in noul volum. Vor fi mai multe si nu doar ale noastre. Si lasa sa mearga pe izvoarele vietii catre toti oamenii care se tem de moarte. Caci ei au nevoie sa stie ca trecerea aceasta e vie si noi suntem vii Intru Domnul….si ce nu mai avem este doar chipul de lut.

Tata esti imbracat in mov…..si ai multe stele tesute pe vesmantul tau, geometrii parca necunoscute iar…aici vad pe piept…o piramida.

Am venit asa ca sa-ti dezvalui ca am fost Impreuna si in Vechiul Egipt. Voi merge cu grupul tau…onorand aceasta lucrare a Unimii ce se intrupeaza dupa 26 000 de ani sustinand aceasta salba de 26 de suflete. O imagine frumoasa s-a deschis intre noi. Se curatase pamantul cu foc, apa si aer divin si 7 nave lucrand cu raze ceresti modelau lumina. MAREA PIRAMIDA aparu in corp ceresc si atlantii asezati pe cercuri o descarcara. Cu raze care tasneau din ochii divini aceasta piramida capata trup, viata, asezare. De jur imprejur 24 de spirale de lumina lucrau de la Cer pana la Pamant slefuind chipul de cristal al piramidei. In camera regelui, atlantii asezara Marele Cristal Albastru in camera Reginei, Marele Cristal Roz iar la baza piramidei, Marele Cristal Alb. Consiliul Preotilor Atlanti se intrunea la fiecare trei zile pentru a evalua Lucrarile. Erau prezenti 26 000 de preoti din Ordinul lui Isis din Ordinul lui Horus din ordinul lui Osiris. Corpul de cristal al piramidei era viu. O raza alba l-a dezvelit pe tata, el preot si eu preoteasa. Era din ordinul lui Osiris eu din cel al lui Isis. Cercurile yang emiteau, cercurile yin receptau si modelau. Era seara ….si am putut vedea stelele aprinse ca un foc coborand din varful piramidei pana jos. Dupa ce lucrarea s-a incheiat mi-a spus el, Piramida a primit o cununa de stele. Multi atlanti care au lucrat acolo au plecat ……urcandu-se pe varf, accesand discul de lumina si inaltandu-se. Cununa aceasta este vie doar in unele momente cand cele 24 de spirale se activeaza si corpul de cristal emite. Veti simti in septembrie, piramida pulsand ca un corp viu. A venit timpul. Toate piramidele perfect conectate la Marea Piramida…emit pe raze in structura voastra profunda trezind potentialitati care va conduc catre Varf. Concentrati-va pe Unitate si priviti in voi, Culmea. Vechii atlanti intrupati acum isi reamintesc mergand in Egipt sau in alte locuri cuvantatoare lucrarile pe care le-au facut si misiunea acestor locuri in Unime. Indrazniti sa pasiti pe muntele interior salutand Marea Piramida.

Tata….ce le pot spune oamenilor…despre lumea de dincolo? E o lume vie care conlucreaza cu voi prin vis, intuitie, reamintire, regasire.

Ce va fi cu tara noastra? O alta imagine…s-a dezvelit. Cu foc de jur imprejur..si un soare negru din care tasneau raze rosii care cazand ardeau, nimiceau, omorau……si un soare frumos cu raze blande care hranea sufletele. Unii oameni sufereau de sete, foame si nu mai aveau suflet…….erau doar carcase fara miez in timp ce altii erau patrunsi de o dulceata divina de o dragoste fara margini, de imensitate. Parea ca lumea fusese cernuta si taberele erau fiecare cu stapanul lor. Si cei parjoliti, stinsi, ce-si vandusera sufletul…..mergeau pe strada fara cap. Pentru un timp…….cercul rosu parea mare…apoi deveni din ce in ce mai mic. Mai multe piramide active deasupra tarii noastre….hraneau pamantul redandu-i splendoarea. Apoi am vazut patria Graalului tasnind cu 12 izvoare, in centru Cetatea de Lumina si peste tot nave-sfere zburand. Mai multe cercuri de oameni practicand Invocatia dadeau glas unor spirale de lumini care uneau Cerul cu Pamantul.

Tata….ce vor sa spuna aceste imagini? Pamant in clocot, pamant iubit, Noul Pamant.

Am tacut…lasand intelesurile sa radieze……

Apoi am vazut o piramida mare coborand intre noi. Paseste. Am patruns in ea…..simtind o unduire minunata ca un fular viu care ma calauzea. Era o nava-piramida. Tata m-a condus intr-un fel de incapere sferica ……Mai multe inscrisuri vii, vibratile descriau istoria Pamantului. Calatorim in preajma Pamantului ……activand codurile ceresti acoperite de pamant, uitare, nori. Cu raze incarcate cu lumina……dezvelim ceea ce acest Timp va poate aduce la suprafata. Suntem moase alaturi de voi. In aceste aduceri la suprafata….toate calatoriile si convorbirile noastre au SENS pentru ca noi nu putem inainta fara voi. De aceea am vrut sa te intalnesc…ca sa-ti reamintesc ca am fost impreuna, lucrand la Marea Piramida si la Dezvelire in Sfant Numele Tau.

Tata m-a luat in brate…..vibrand parca cu intreaga nava …..si Totul in Impreuna-Una!!!!

Pentru o clipa …am simtit ca lumile toate fuzioneaza si ca sufletele intrepatrunse nu se despart niciodata. O lucrare mai mare decat noi…si vie…..fara timp trecea prin toate intruparile conducandu-ne Acasa.

I-am multumit…am iesit din nava-piramida si am coborat muntele simtind vie Spirala Florilor si jocul nostru in Impreuna-Una.

Pasind in zi…….am perceput mai multe piramide vii in suflet si un chip drag plutind peste ele.