Acum 7 ani cel care mi-a fost tata in viata aceasta a ales sa treaca dincolo de val….lasandu-mi ca amintiri intregitoare aceste comunicari. Am asezat cateva dintre ele…. cele care mi-au luminat drumul, dezvelindu-mi in clar cu iubire si recunostiinta….. o felie din intelepciunea cereasca. Am simtit ca este si dorinta lui de a le pune aici, de a sustine din lumea invizibila pregatirea noastra pentru triunghiul boala-moarte-batranete pentru ceea ce am putea numi in limbajul unimii, iarna vietii care poate fi alcatuita nu din boala, suferinta, frica ci din recunoastere de Sine-bucurie-trecere. Din decembrie 2019 si pana acum s-au intetit plecarile asta pentru ca mai multe familii de lumina isi iau zborul. 2020 este un an puternic radiant care straluceste in triunghiul descris de 2017-2018-2019. Pentru unii va fi plin de roade, pentru altii vor fi purificari prin suferinta, treceri cu talc, plecari. Pentru cei care raman m-am gandit sa aduc la lumina aceste bijuterii ceresti care va pot ajuta sa intampinati cu bucurie, pace, acceptare, Trecerea …Si ei cei de dincolo din alte frecvente ale fiintarii va pot ajuta, va pot sustine, va pot trimite unitati de Sens. Asezand aici aceste comunicari ca innoiri, treceri, binecuvantari am simtit nu doar ca raspund la trialogul dintre mine si tata ci pur si simplu se activeaza un mediu de comunicare, de intelegere si de acceptare cu toti cei care pasesc intr-o lume minunata, in care nu sunt morti ci vii in frecvente de fiintare diferite de ale noastre. Si da am putea spune ca exista un google al unimii care ne sustine sa activam comunicarea atat cu alte civilizatii cat si cu cei plecati dincolo. Jucandu-va cu triunghiul ca ecran celest puteti primi prin vis, intuitie, semne…….raspunsuri de la cei trecuti dincolo sau chiar comunicari intregitoare. Inainte de a parcurge comunicarile din cei 7 ani de dupa marea plecare……am simtit sa ii pun cateva intrebari tatalui meu:

Tata, treimea din mine saluta treimea din tine!!! Iti multumesc ca mi-ai fost alaturi in aceasta viata, ca m-ai ajutat sa-mi vad puterea, sa pasesc pe Cale si sa dau grai darului scrisului. La pomana de 7 ani…….mama mi-a spus ca pierduse scrisorile tale cele pe care i le trimiteai de pe ape insa cu 2 zile inainte de 18 ianuarie 2020, noul proprietar al casutei din Cobadin( care ti-a apartinut tie si mamei) descoperise aceste scrisori in pod si i le trimise. Ai vrut sa ne comunici ceva?

Mi-a placut sa scriu si stii iti povesteam ca voi publica candva o carte numita Povesti din copilaria mea. Iti amintesti?

Da, asa e…..erau atat de amuzante. Stiu ca ai fost un nazdravan istet pus pe sotii care zi de zi croseta cate o provocare pentru profesorii lui. Imi amintesc cum te astepta directorul sub cires….tu fiind foarte precupat sa furi ciresele coapte ale vecinului. Stiu ca ma amuzam copios ascultandu-te in bucatarie cu Vera….zambacind si pregatind si noi nazdravaniile noastre. Imi inspirai…….joaca, libertatea in spirit, topaiala prin copaci.

Uitandu-ma pe scrisorile tale am vazut scrisul meu….nu cel fizic ….ci o anumita unduire a apei care parca ne-a marcat pe amandoi. Calatorind in aceleasi tari pe care si tu le-ai iubit……am simtit ca scriem si rescriem impreuna. Tu incepusei si eu continuam. Si ma leganam cu iubirea, blandetea, intelepciunea ta. Iti multumesc.

Si am mai vazut ceva in scrisul tau…….puntea luminica a maicii, stalpul de lumina, darurile Sarrei. Calatorind la tine m-am intalnit cu fantana limpezitoare, colacul de salvare, copacul cu fructe de aur, moara cereasca …..insa acum mi se dezvelea ceva ce nu vazusem si intalnisem in comunicarile noastre. Apele divine imi dezveleau acest nou triunghi……Ce inseamna ele?

Ceva ca un ochi se deschise si …….fara sa-mi dau seama am intrat intr-un peisaj verde-smarald peste care cobora un curcubeu. In centru era un stalp alb-aurit. Mai multi drepti erau in dreapta……lui, tata in stanga. Insa fiecare se facea una cu stalpul……lasand un flux luminic sa il patrunda, alinieze, verticalizeze. Energia lichida curgea fara sa-i uda, luminandu-le chipul. Apoi mergeau ……la puntea de lumina a Maicii. Aici primeau un fel de pasaport luminic care continea o noua viata. El insotea contractul spiritual fiind un film ce dezvelea mai multe ipostaze relevante pentru Acum. Stalpul de lumina ii ajuta pe drepti sa se aseze pe Cale, sa-si traiasca radianta, sa nu renunte la misiune, sa straluceasca in destinul lor, sa nu se incline dupa cum batea vantul, sa nu cada in compromisuri, sa nu renunte.

Apoi cu pasaportul si noul chip treceau puntea…..undeva la jumatatea ei Maica si tot alaiul divinului feminin …intampinandu-i. Erau spalati cu lumina, primeau daruri ceresti si flori formate din sentimente inaltatoare. Puntea ii invata Trecerea. Pasind pe ea …….se activau idei inaltatoare, sentimente radiante, fapte pline de jertfa. Si toti treceau …bucurandu-se.

Apoi veneau…….mai multi copiii. Se asezau in jurul lor ……si le lasau in palme, talanti. Aveau culori specifice si mirosuri proprii. Sarra era cea care le dezvelea la fiecare …propria putere. Apoi stateau in cerc lucrand cu darurile pe orasul, tara, planeta pe care urmau sa coboare. O lucrare in unime care se incheia prin activarea copacului-curcubeu.

Tata…..ai fost aici? Te-ai bucurat de toate? Am fost aici lasandu-ma Scris. Si da a fost multa bucurie caci sentimentele ceresti sunt pline de lumina. Acum in viata ce abia am inceput-o voi scrie pe munti si nu pe ape. Caci am ales sa fiu pustic si calugar in Nepal, Tibet, Butan. Si scrisul imi va fi aproape. …

Tata ce nu stiu oamenii despre taramul in care locuiti si poate ar fi minunat sa cunoasca….Ca suntem fericiti si foarte aproape si va auzim toate gandurile.

Ne vom mai intalni? Oricand in unde.

Tata alaturi de tine o vad pe AzaRa… Va cunoasteti? Stiu este ghidul tau…ea m-a chemat. O vad adeseori la intalnirile-spirala, cu mai mai multe familii de lumina, lucrand pe Geea. Acolo suntem Una din toate Cerurile, conlucrand. Sa inteleg ca sunt si intrupatii? Sunt si intrupati calatorind in timpul somnului sau in meditatii.

Tata, cum dezvelim chipul luminic? Inteleptind Drumul. Si daca drumul e greu? Intelegand, acceptand, iubind.

Tata esti inconjurat de multi copiii cu aripi……Sunt ghizii nostri, entitati ceresti care sustin trialogul. Chemati de noi, in zbor divin.

Tata…….care a fost misiunea ta pe harta mea? Sa te ajut sa-ti descoperi aripilele, sa stii ca poti zbura, sa te sustin.

Tata …..undeva din adancuri imi vin trei amintiri: pe motonava Dierna spargand valurile, cu tine acasa bucandu-ne de bucatele facute de tine ….apoi privindu-te cum diminetile salutai Cerul. Si ele se aseaza astfel vorbind cu apele divine, unind Cerul si Pamantul, salutand Imensitatea. Nu stiu de ce ….imi vine o traducere a acestor momente …….ca si cum pamantul ar avea o alta scriere in Ceruri. Asa e…..stiu ca pe alocuri am fost strict, dur, justitiar insa acesta ne-a fost contractul. Si da evenimentele de acolo au o traducere plina de talcuire, Aici. Si in aceasta talmacire si stalpul te ajuta si puntea si darurile SarRei.

Tata ne mai vizitezi din cand in cand? De cand am primit corp…nu… insa te simt in unde, sunandu-ma pe telefonul celest nevrand sa ma deranjezi. Si daca ghizii imi permit, iti raspund salutand si Cerul si Pamantul.

Tata mama se teme ca va face trecerea tot cu cancer la ficat. Ai un mesaj pentru ea? Sa fie incredere, sa fie iubire, sa fie bucurie.

Te iubesc, iti multumesc, Impreuna-Una!

Mai jos sunt cateva calatorii la Tata, deschideri de Sens care nadajduiesc sa va raspunda la marile intrebari legate de Viata de Dincolo.

Prima comunicare

Mergand spre locul in care imi slefuiesc darurile, cu ghizii mei aproape, ma gandeam ca n-am apucat sa-i arat tatei cum se limpezeste un suflet. Si curgand ….am vazut o fantana frumoasa…. in stanga ei,  tatal meu, care a trecut pragul pe 19 ianuarie, anul acesta iar in dreapta un sir de suflete imbracate in alb cu chipuri lucratoare. Peisajul era cald, primitor imbracat in verde, roz, bleo.

Sufletul tatalui meu era o tesatura gri peste care cu simpla intentie am adus lumina alba care il spala din abundenta redandu-i elasticitatea, geometria, supletea. Si am dat drumul la toate energiile la care am fost conectata acum si altadata. Si in timp ce se spala sufletul lui se limpezea si al meu de toate lucrurile si faptele neconcorcdante cu legile divine. Si ne curatam impreuna si totul era Fercire, Paradis, Regasire.

Si cand s-a terminat limpezirea, multi cum copiii albi, frumosi, zglobii au venit spre tata.

Si atunci l-am intrebat: Ce inseamna acest lucru?

Mi-am recapatat puritatea Camelia si bucuria si clarul.

Uita-te acum la sufletul meu si la acest copiii.

Si aveau acum aceeasi culoare alb-bleo si ei ne zambeau si noi radiam.

Tata unde stai acum?

Si tata m-a dus la o coliba semicirculara verde intr-un peisaj cald, frumos unde Soarele radia peste tot si toate.

Ultima data cand m-am intalnit cu el, taticul meu, statea inr-un loc cenusiu, o casuta dreptunghiulara si maro, totul parea intepenit, rece, distant.

Acum totul se schimbase….iarba multa grasa, raze care se uneau cu firul de iarba si care erau si pline dar si distincte, cercuri roz care imbracau peisajul iar la baza colibei un brau alb de lumina. De data aceasta pasarile zburau si multe albinute imbracau peisajul. Si era totul intr-o armonie, intr-o impletitura de lumini in care albul, rozul, verdele predominau.

L-am luat de  mana pe Tata si l-am intrebat:

S-a schimbat totul. Ce ai facut?

Am meditat, m-am limpezit, m-am regasit.

Ti-e dor de ceva Tata?

Nu doar de cei mici….insa imi transmit cu sufletele lor iubire si eu o primesc. Ma bucur langa ei cateodata si  ma simt.  Abia acum va stiu, draga mea.

Ce inseamna braul aceste alb?

E lumina alba, primul cerc alb pe care l-am primit dupa Marturisirea mea.

Cum e aceasta Marturisire?

Stiu ca am fost cu tine la Consiliul Inteleptilor insa nu am vazut dupa aceea acest brau luminos.

Dupa acel moment a venit Solitudinea iar dupa ce am reflectat asupra alegerior trecute si viitoare am fost dus in Templul Familiei divine unde mi-am facut in Taina Sufletului, Marturisirea.

E asemenea unei spovedanii?

E mai mult decat atat este …………recunoastere de sine si activarea divinului care esti.

Si dupa aceasta intalnire, ghizii mei m-au invitat in gradina sufletelor, sa limpezesc lucrurile ramase de peste timp si nespuse ca sa ma reintalnesc cu Clarul.

Si aici tu ai venit la fantana.

Tata, tu m-ai adus?

Nu. Tu ai stiut cum sa vii. Iti amintesti de imaginea care revenea in copilaria ta mereu? Am revazut-o ieri in Cartea Vietii….Cu o trusa de limpezit sufletele treceai peste campuri si iarba te urmarea si muntii te stiau.

(Mi-au dat lacrimile….Numai eu stiam de aceasta imagine. Era in sufletul meu de multa vreme si doar cu foarte putini o impartasisem.)

Adica drumul dintre Lumi imi era cunoscut. Stiam Portile.

Tata se uita la mine bland, chipul ii radia, sufletul era alb, laptos si inunda aproape totul.

Stii sa vii Acasa si iti multumesc ca ma vizitezi din cand in cand iar azi m-ai ajutat sa-mi limpezesc sufletul.

Tata aceasta limpezire o fac si oamenii atunci cand lucreaza cu Triunghiul Iertarii?

Oh, da si mai mult decat atat. Din trei zone vine energia pe raze si curge in centrul triunghiului pe suflet limpezind tot ce se afla acolo dintru inceput, de altadata, din acum. Si e atata bucurie Aici cand sufletele voastre stralucesc Acolo.

Ce ai vrea sa le spun oamenilor?

Sa iubeasca ceea ce Sunt si  sa vada Minunea din Tot si Toate.

O sa te mai vad? De acte ori vrei si simti. Acum iti este mai usor sa vii la mine.

Tata imi sta ceva pe suflet. Copiii care au venit dupa limpezire erau cei avortati de mama si de care tu stiai?

Da.

Si atunci cand dau lumina sufletelor avortate, se limpezeste sufletul parintilor si ei se ridica la lumina?

Da.

Iti multumesc,

Toata ziua voi sta la fantana…..sa tot limpezesc,

……..

Comunicarea a doua

La 12 zile dupa moartea tatalui meu acum 5 ani in clarul sufletului am primit rugamintea lui de a vorbi cu mine si de a transmite un mesaj mamei: Roag-o sa ma ierte. Imi pare rau pentru toate momentele in care am facut-o sa sufere. O iubesc.

 Am simtit ca ii pot pune mai multe intrebari si ca pot primi raspunsuri. Si asa am inceput: Unde esti acum? Intr-un centru de refacere. Cum arata el? Este rotund, baza este formata din mai multe cercuri incluse unele in altele.Bolta este frumoasa inalta, formata din triunghiuri care se intalnesc intr-un cristal mare alb-emitent. De aici vin jeturi de energie asemeni unei bai care modeleaza corpul nostru auric. Eu sunt in mijloc. Suntem mai multi dispusi de la centru catre exterior dupa cum avem mai multa sau mai putina nevoie de aceste jeturi de energie. Ceea ce vine peste mine are culori diferite. Ma spala, ma limpezeste, ma reface, Ma simt mult mai bine.

 Te-ai intalnit cu ghizii tai?Da

Sunt cei pe care i-am vazut atunci cand s-a deschis culoarul si ai pasit? Da

De ce unul era in spate si unul in stanga?

Pentru ca am avut mari dezechilibre pe partea stanga. Ma sustinea si in acelasi timp imi oblojea pasii.

Cel din spate ce facea? Ma conducea. El a taiat ultimele legaturi.

Te-ai intalnit cu mama si tatal tau? Da

Cum te-ai simtit in primele momente dupa desprindere? Derutat. Stateam si ma priveam. Eram in partea stanga a trupului-gazda. Am vazut ca stiai unde sunt.

Te-ai intalnit cu Batranii, Sfatul Inteleptilor? Da

Aici am aflat ca mi-am facut doar 30% din teme in aceasta viata. Erau buni cu mine, deschisi, plini de compasiune. Nimic justitiar. Eu ma simteam responsabil de ceea ce nu facusem desi agreeasem prin contractul spiritual. Insa imi voi pregati cu mai mare atentie urmatoarea viata.

Cati batrani erau? Trei.

Cum arata sala in care ai vorbit cu ei?

O sala imensa cu o cupola. Era circulara si in mijloc ne aflam noi.

Ce poti sa-mi spui?

Inteleptii emiteau fara cuvinte in geometrii pe care le simteam in interiorul meu.

Ei toti, ghizii si inteleptii ma invaluiau constant intr-o lumina verde, alba, mov ajutandu-ma sa mi vad alegerile si sa le pregatesc pe cele ulterioare. Ceva frumos, coplesitor, inalt care nu se vede dar poate fi simtit genera un fel de echilibru intre mine si ei. Prezenta.

Cand ti s-a dat voie sa vobesti cu mine? Dupa ce m-am refacut suficient cat sa pot comunica cu tine. De unde stiai ca ma poti contacta? Nu am vorbit niciodata cu tine despre astfel de lucruri. Ghidul meu principal mi-a spus si apoi am vazut. Te-ai pregatit in mai multe vieti pentru comunicarea cu lumile invizibile. Abia acum inteleg. Puteai sa ma ajuti insa eu nu am vrut. Te rog iarta-ma. Acum stiu.

As vrea sa imi explici cum de in timp ce imi vorbesti ma proiectez acolo. Ma ajuti tu sa le vad? Nu eu, ghizii nostri. Simt ca recunosti anumite aspecte. 

 Pot scrie ceea ce mi-ai spus pe blogul meu? Da. E timpul. Ghidul meu mi-a spus ca se deschid din ce in ce mai multe punti de comunicare intre noi si voi. E vremea sa intelegeti. Nu suntem departe ci aproape si va imbratisam pe toti.

 Multumesc tati,

Marturisesc ca senzatia ca i-as putea jena pe cei trecuti dincolo a disparut complet pe parcursul trialogului meu cu tata. Ceea ce am am simtit a fost o bucurie frumoasa, calda, fluturi peste tot, jeturi de energie si minunea lui Impreuna suntem Una.

……

Comunicarea a treia

Era o dimineata dulce, linistita, blanda. Imi spalam interiorul cu iertari si il rotunjeam cu recunostiinta. Si am simtit in starea aceea rotunda, completa ca as vrea sa vorbesc cu taticul meu care a trecut dincolo de val pe 19 ianuarie 2013.

In rasaritul de aripi al sufletului s-a deschis in seninul intentiei, o campie frumoasa verde cu pletele desfacute, plina de mesaj si calda generozitate. Patru drepti stateau fiecare pe o piata descriind un patrat si jucau un joc sa spunem un pic altfel. Primeau dintr-o sfera mare frumoasa alb-argintie, o minge de lumina pe care o imbracau pentru a se hrani, hidrata apoi o trimiteau la celalalt. Si intotdeauna mingea se scurgea cumva in corpurile lor semidense dandu-le o consistenta si apoi se intorcea in maini plecand spre celelalte prezente si descriind o geometrie frumoasa, calda, emitenta.

Tati era pe prima piatra din stanga…Am urmarit o vreme jocul apoi l-am intrebat: Ce faceti aici? Primim si daruim. Cum asa? Invatam sa primim cu totul si apoi sa daruim cu totul. E ceva ce n-am facut in vietile noastre. Si mingea ne ajuta. Si geometria pe care o creeati cand aruncati mingea, ce inseamna?! Ca legaturile divine s-au facut si fiecare tablou se inscrie in noi ca sa nu-l mai uitam cand ne vom intoarce pe Pamant sau Altundeva. Si am rasfoit aceste geometrii si erau 12, compuse din multe unitati de Sens, bucurii intregitoare, consistente. Si fiecare tablou avea un centru radiant care comunica cu mine si cu ei in aceeasi masura. Si eu imi reaminteam si ei…..

Apoi am zarit o moara intoarsa la noi si m-am uitat la Tata si l-am intrebat. De ce e cu spatele?Pentru ca un drept e acolo. Cum anume? Ce face?Cerne divinul din faptele lui. Cand termina el vom merge pe rand si noi. Si pot sa vad tata? Si am zarit cateva fire de aur intr-o mana si mult nisip in alta. Si am inteles….. Apoi moara s-a intors si tata s-a indreptat spre ea. Si cat a cernut i-am simtit chipul chinuindu-se parca interiorul lui simtea din nou fiecare fapta. Si la final am vazut ca panza in care era imbracat s-a patat iar o mana tinea cateva fire de argint si unul singur de aur si o alta mana mult nisip. Ce inseamna asta? Ca atata Cer am adus in vietile mele. Ce simti cand spui asta? Cat a cernut m-a durut insa nu suferinta as numi-o ci patrundere, intelegere iar la final am stiut…..culeg doar cateva fire de argint si unul de aur insa sunt hotarat sa fiu mai harnic in viata viitoare. Ce faceti cu aceste fire de aur si argint? Le punem intr-un fel de colac de lumina si facem un soi de impletitura cu ele. Se aduna tot aurul din toate vietile. Si cand in trup apar provocarile si cerem ajutorul de la Ceruri, apare acest colac salvator. La unii mai mare la altii mai mic. Insa intotdeauna apare si el poate fi un gand bun, o bucurie, o revelatie, o intuitie, o rezolvare, o intelegere, o iesire din situatie. Tata ce fac copiii pe care nu i-ai facut si pe care i-am vazut ultima data? Sunt fericiti. Ma viziteaza deseori. Multi s-au intrupat. Atunci cand simt ca nu se aseaza unitatile de lumina, ii chem, fac un cerc in jurul meu si ma ajuta. Si de fiecare data vii si tu. Si toti pe raze imi trimiteti cate ceva. Si la final aripile lor si ale ingerilor care vin si ei se intalnesc si devin Una si eu raman bucurandu-ma de lucrarea lor dumnezeiasca. Tata sambata 19 oct va fi pomana ta de 9 luni. Iti doresti ceva?Doar sa simt iubirea voastra. Ma ajuta mult. Vor fi 9 cercuri de lumina si cu ajutorul vostru voi trece prin toate. E un fel de salba pe care o voi primi. 9 daruri sa lasati. E ceva ce simt ca nu-ti-am daruit si parca sufletul tau mi-o cere…..Bucurie…. Ai plecat trist si parca tot asa te simt, Reinvat multe lucruri si ceea ce stiu ca urmeaza sunt lectiile bucuriei. Aici voi avea un ajutor si un ghid minunat, pe SarRa. SarRa? Da chiar ea….. Si cand vei incepe? Cat de curand si ceea ce vreau sa-ti spun este ca atelierele tale Bucurania au fost inspirate tot de ea iar eu voi fi cu voi, reinvatand Bucuria. Mi-ai facut un mare cadou poate fara sa-ti amintesti.

La atelierele tale participa multe suflete din clase de spiritualitate diferite. Ne bucuram ca ne primesti….si ca suntem Impreuna. Iti multumesc, Tata, Cand simti revino……Te astept in drag ceresc,

Comunicarea a patra

Era o dupa-amiaza frumoasa si plina de lumina si Sens iar eu asteptam ca sotul meu sa ma ia de din fata Casa Presei sa mergem impreuna in Corbeanca unde se afla casuta noastra.

Chiar ma gandeam ca de cand am venit in Bucuresti tot am lucrat in diferite intersectii si uite ca acum a venit si randul acesteia. Mi-am intrebat ghizii ce ar trebui sa tes in reteaua aceste zone …. si am primit raspunsul…. sa asez cupa Graalului si pe cand lucrarea se facea si insasi cupa mea se umplea am cerut cu drag si lacrima sa aflu ce mai face Tata( precizez pentru cei care nu au citit comunicarile anterioare ca el a trecut dincolo de val pe 19 ian 2013).

In bucuria sufletului am vazut trei casute albe cu acoperisuri vezi de iarba iar in centru un copac cu trei crengi aurii pe care se aflau multe fructe.

L-am intrebat pe tata ce inseamna fiecare aspect iar el mi-a raspuns:

Acestea sunt roadele la care vom ajunge dupa ce vom faptui. Sunt asezate in fata geamului fiecarui drept pentru a deveni mai constienti de alegerile noastre si astfel sa ne apropiem mai mult de roade.

Dar in vietiele voastre de pana acum nu ati rodit?

Ba da insa prea putin. Ceea ce vezi este un copac cu crengi de aur si fructe de aur. Zi de zi ghizii nostri ne pregatesc pe fiecare tema aratandu-ne constant fructul ei. Este o imagine pe care o vom pastra in suflet si care ne va reaminti in miezul provocarii gustul fructului care ne asteapta.

Tata ai putut simti un astfel de fruct?

Nu inca. Dupa ce au fost cernute faptele mele ( in ultima comunicare am povestit pe indelete) nu prea s-au adunat in palme fire de nisip auriu astfel ca nici fructe nu am fost invitat sa gust insa stiu ca acum sunt mai bine pregatit pentru a rodi in viata viitoare.

Tata ce semnifica steaua albastra alba care s-a ivit acum intre copac si casele voastre. E mare, frumoasa, emitenta. Parca ne comunica ceva.

E ghidul nostru A Ra Ra si iti spune ca te invita sa vezi mai mult. De jur imprejurul copacului e un cerc de lumina alba acelasi cerc pe care l-ai vazut in aproape toate intalnirele noastre si care ne faciliteaza comunicarea cu voi fiintele intrupate dar si cu fratii nostri din alte clase de spiritualitate.

ARaRa spune ca a venit timpul sa ne intalnim mai des in jurul copacului de aur si sa culegem in Impreuna-Una roade pentru Planeta si Univers.

Oare meritam sa le culegem?

AraRa spune ca  fructele vin catre voi in aceste vremuri de inflorire pentru ca sa duceti aceste roade ceresti in vietile noastre.

Nu inteleg,

Copacul recunoasterii de Sine isi lasa in viata voastra Roadele pentru ca in petalele Reamintirii sa Roditi.

Si tu Tata?
Si Noi-Alaturi….

Comunicarea a cincea

Eram intr-un taram bleo-alb, asteptand……Linistea era frumoasa, la fel clarul, bucuria, patrunderea.

Simteam ca urmeaza o comunicare cu tatal meu care a facut Trecerea acum 3 ai insa nu stiam in ce fel se va face.

Deoadata s-a deschis un cerc format din lumina aurie si calauzita am pasit in el. De jur imprejurul lui s-au conturat si alte cercuri sustinatoare, protectoare, reglatoare pentru comunicarea care avea sa se faca.

Tati tu esti? Te simt de cateva zile. In fiecare trialog esti prezent, in fiecare initiere.

Eu sunt. In mare iubire.

Tati cum te simti acum aici?

Sunt inistit dar parca singur. Imi este dor de voi.

Tati imi vine sa te intreb despre urmatoarea intrupare. Cand o vei face?

Cat de curand.

Te bucura acest lucru?

Da. Il astept cu mare`drag.

Au fost multe teme pe care nu le-am facut multe doruri pe care nu le-am onorat. Nadajuiesc ca in viata aceasta sa fiu mai aproape de Centru, mai prezent in fapta, mai viu.

Iti simt chipul adancit si vad in mainile tale o carte.

Aici sunt alegerile facute, durerile creeate, povestile neduse la bun sfarsit.

Am vrut sa vezi o astfel de carte.

Am luat-o rasfoind-o. in freamat. Paginele se deschideau singure dezvelind pe fiecare cate o borna de Sens sau mai multe evitate, neonorate, nevazute sau dimpotriva stralucind, luminand drumul, calauzind.

M-a luat de mana si m-a dus la o masa pe care se aflau trei sfere. Una continea trei bucurii alta sapte intelegeri alta un dar.

Aceastea le-am facut in viata cu trup atunci cand tu m-ai cunoscut. Aceasta este aurul meu ceresc. Insa stiu ca vor fi mai multe in viata viitoare.

Tata ce sfat imi dai?

Sa alegi frumos, urmand chemarile sufletului.

Ce pot spune celor care au rude sau parinti aici?

Ca doar continuam Drumul fara masca insa, fara ascunzisuri, SINCER, AUTENTIC, PATRUNZATOR.

Tata povesteste-mi de pregatirea ta aici….Acum,

Dimineata imi limpezesc chipul in apa unui lac care imi dezvaluie mastile folosite in viata cu trup ajutandu-ma sa ma corectez. Apa curge peste chipul meu de acum si spala tot ceea ce am creeat. E dureros dar si eliberator. Uneori masca ma acapareaza iar atunci ghidul meu intervine ajutandu-ma sa trec de toate mastile dn toate vietile pana ajung la chipul christic.

Apoi merg intr-o poiana unde toate aspectele imi vorbesc atingand corzile fiintarii. Imi aud toate gandurile si imi vad toate emotiile. E taramul regasirii. Pana ajung in mijlocul poienii ma simt foarte necajit, abatut, trist. Totul doare. Insa cand ating Centrul, ghizii imi iau povara dezvelindu-mi gandul pur, emotia nepatata.

Aici imbrac un fel de haina frumoasa, primitoare, caldurasa si asa ma pot plimba printre flori, primind indrumare inclusiv de la ele pentru ceea ce voi numiti Cale. In acest cadru absolut totul, copacii, florile, apa imi ofera calauzire. Intreb si mi se`raspunde instant. Ma simt atat de bine.

Apoi merg in tunelul reamintirii. La inceput e intunecat si deseori ma intanesc aici cu fricile mele. De la jumatate apare lumina iar eu pot vedea pe ecrane lucrurile pe care e de dorit sa mi le reamintesc in viata cu trup pentru a sustine invatarea. Ghizii mei imi ofera indrumare. Ma opresc adeseori in fata unui ecran si las nucleul de lumina sa ma invaluie.

Apoi merg la Cerc acolo unde frati de-ai mei se intalnesc pentru a se pregati in vederea unei noi intrupari. la Cerc, cele trei calauze ne ajuta sa impletim bucuria, frumusetea, linistea sa o asezam in fiecare Acum. De fiecare data tesem alte trei virtuti , le asezam in tesatura viitoare ca sa nu le mai uitam. Daca ne intepam, calauzele ne spun sa fim atenti acolo va fi Provocarea.

Apoi merg la AlMan ghidul meu pentru povatuire. Alman e bland, calduros, primitor. Foloseste hartile ceresti exersand cu mine cel mai frumos scenariu. AlMan imi spune ca acum voi reusi, voi fi mai harnic, voi putea sa inchid minunat urmatoarea viata. Analizam impreuna anumite puncte de rascruce si felul in care e de dorit sa mi fac alegerile. AlMan imi arata darurile sfatuindu-ma sa nu uit ca sunt insotit permanent si intim conectat cu Sursa.

Apoi merg in casuta mea. Sunt singur aici dar bucuros. Am doar o fantana in mica gradina si o tablie. Sunt trei lucruri simple pe care le fac….beau apa limpede, ma gandesc`la o alegere si o scriu, contemplu.

AlMan ma viziteaza si aici insa eu prefer Centrul lui pentru ca imi plac culorile, energia de acolo si mai ales sa stau in preajma lui.

Acum ma retrag lasandu-ti acest mesaj…..Traiti frumos fiecare pas ca sa va intalniti frumos cu viata de aici.