Paseam intr-o gradina de flori….valuri de culori imbratisandu-mi sufletul ca un balsam care atingea si mangaia o tesatura invizibila. In fata mea se afla MayRa( Regina Maria asa cum o stim noi) imbracata in verde cu flori aurii in par si un buchet discret de violete. Privirea ei era indreptata catre Cer …………..M-am oprit urmand ochii ei minunati si verzi…..mai multe planete facand o hora ca un vals minunat din care tasneau raze de diferite culori. Geea, planeta noastra a pasit in centru fiind initiata de planete mai batrane. Mainile i-au fost umplute cu Daruri, pe cap i-au fost puse Cununi iar valuri frumoase de culoare….i-au impodobit Trupul. Planetele aveau forme umane, chipul lor celest capatand trup. Ne-am apropiat de versul Initierii. Sunetele se unduiau creeend niste valuri melodioase. Hora a devenit o spirala din care curgeau lumini, hranind-o pe fiica Geea.

Aceasta a fost Inceputul, fiica de lumina, initierile continuand ……….si Acum, scaldand-o pe Geea in mireasma Cerurilor. Am pasit mai aproape si am vazut ca Geea desi frumoasa avea un ochi ranit si sufletul ii era frant. Razele celorlalte surori o mangaiau insa sufletul ei plangea…..rauri de lacrimi atingand Totul. Am privit-o pe MayRa si am auzit aceste versuri:

Aripi de lumina

Viu christic si gradina

In ochiul regasit!

Si ochiul si-a recapatat ….puterea si aripile Geei s-au activat salutand Inaltimile. Apoi MayRa s-a intors mi-a luat mainile…….le-a atins centrii si mi-a aratat …..o parte din umanitate ca o spirala cu varful in jos, alergand haotic, oarba, zabrelita. Nori mari inchisi la culoare mareau haosul. Anticreatiile acestea pareau ….ca decideau mersul spiralei descendente. Din ei tasneau….niste plase urate iar plasele contineau otravuri, virusi, arme psihotronice, substante mortale. In spatele norilor ucigasi….creatori de vrajmasie, necaz si separare se aflau civilizatiile controloare, 6…..ca niste grupuri de ostasi reci, fara suflet care mareau constant puterea negativa a acestor nori. O spirala frumoasa de flori ale Unimii hranita de Cer atingea cu auriul ei toata planeta insufletind carele de foc ale celor care alesesera nevaccinarea, unimea si adevarul. Nu era la fel de mare ca spirala neagra…..hranita de nori insa avea energia mamei si a fiicei, Christul Feminin dezvelind prin iubire, rabdare, caldura, smerenie, compasiune, iubire…..voia Sfintei Treimi in aceasta Trecere care contine o mare Cernere. Toti oamenii care intrau pe Spirala Florilor ….pareau ca se trezesc dintr-un somn greu indus, metalele grele, otravurile dar mai ales minciunile inchizandu-le ochii interiori. In energia regasitii…primeau in Graal….prafuri de lumina, stele, bucurii ceresti care le animau valsul nelimitarii. Acestia iesire din intuneric …….le lumina chipul ….le dezvelea bratele Gralului…le activa chipul christic. Pe ei nu ii atingea nimic..chiar cand spirala de lumina trecea prin norii ucigatori. Geea ……era bucuroasa cand spirala de lumina …ii matasea campiile, muntii, apele. Stia ca ascensiunea ei si a oamenilor cu O mare se face chiar acum trecand prin aceste furtuni care imi aparea ca niste benzi oribile formate din nori ucigatori de diferite culori.

MayRa…ce vrea sa ne spuna acest dans al Spiralelor?

Unii sunt atinsi de aripile negre, secatuiti, vatamati, pacaliti si mancati de spirala descendenta altii au pasit deja salutand Noul Cer si Noul Pamant. Depinde de voi. Faceti alegeri inaltatoare, alegeri din lumina, alegeri in gradina sufletului.

De ce Geea are sufletul greu? Pentru ca toate aceste otravuri, virusi, arme psihotronice, razboaie invizibile o afecteaza si pe ea, aceasta retea christica in care noi ne-am intalnit ….fiind invadata de nori. Insa ei nu rezista …daca nu ii hraniti cu frici, ignoranta, atasamente, dependenta de vechi.

Vor mai fi si alti virusi?

Vin si alte arme biologice insa nu va speriati. Cernerea isi urmeaza cursul prin aceste benzi ucigase de nori…insa Fii Luminii vor ramane. Primele victorii…..sunt deja vizibile.

O cortina s-a dat la o parte….si am vazut …o Geea frumoasa, radianta…..asteptand sa fie dezvaluita. Spirala de flori o atingea atat pe Geea Veche cat si pe cea Noua…planetele urmand sa fuzioneze. Cine va pleca?

Va pleca umanitatea nepregatita…..cei care s-au desprins din corpul chrstic si au ales caderea. Multe foarte multe suflete se ridicau….gasind Linistea…….unii ramaneau sa participe la Fuziune si Noua Lume iar putini se chinuiau pe spirala descendenta pactizand cu Norii.

Batalia continua spuse MaYRa…insa RaMaNia este protejata. Sustineti spirala florilor. Iubiti Unimea, Adevarul, Cerul.

Planeta va trece prin multe etape pana cand vei simti aceasta Fuziune si Noua Asezare insa va suntem alaturi….ca planete-surori, ca civilizatii de lumina, ca sfinti, maestri, protectori. Pentru o clipa ….in spatele MayRei am putut sa vad un alai…apoi ……..totul s-a extins devenind ocean de culoare intr-o gradina a sufletelor.

Aici va chemam in Templul Noului Pamant sa refacem tesaturile atinse de Nori. Pasiti prin rugaciune pe Spirala Florilor. Chemati sferele rabdarii, iubirii, intelepciunii. Suntem Impreuna si Acasa!!!

MayRa…ce sa le spun fratilor!!!!

Sa fie Credinta, Iubire si Unime!!! Norii se risipesc in fata luminii divine.

Un soare frumos ne-a imbratisat….noul pamant fiind viu iar spirala florilor…plina de cantec. Oamenii frumosi radeau….iar melodiile ceresti atingeau campiile, muntii, apele transformand Totul.

Iubirea sa va fie Calauza….spuse MayRa apoi…..chipul ei se pierdu in oceanul viu de culori.

Am ramans cu cateva flori in mana….pe Spirala de lumini……simtind in suflet…roua acestei intalniri.

Va invit pe 22 fevr si pe 8 martie sa tesem Impreuna, Noul Chip.

Unde? Pe Vasile Stroescu nr 14

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Iubirea, bucuria, intelepciunea sa va calauzeasca in Tot si Toate!!!!