sau comunicare in unime. Aceasta dezvaluire sta la baza noului cuplu dar si a relatiei parinte-copil.

Ce inseamna comuniune?Inseamna fuziunea celor doua sfere, intalnirea lor in unime, bucuria comunicarii, revelatia divinului care suntem, trialog.

Comuniunea este Unimea in manifestare revelandu-ne in triunghiul Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit, Puterea care Suntem.

Doar in Comuniune ni de dezvaluie Familia de Lumina, doar in Comuniune ni se reveleaza darurile copiilor nostri, doar in Comuniune traim Bucuria de a fi Impreuna-Una doar in Comuniune, Stim Cine Suntem.

Comunicarea in Unime este reprezentata de urmatorul simbol: in triunghiul trezitor se activeaza graalul care suntem dezvaluind in unime,  bucuria intregiririi.

Comuniunea sau intalnirea in Unime te invita ca parinte sa fii prezent in divinul din tine si sa comunici cu copilul tau in spatiul plin de sens al triunghiurilor trezitoare iar ca partener e important sa iesi de pe pilotul automat si sa lasi sfera care esti sa vorbeasca.

Nu ranile vorbesc in unime ci Omul, nu mastile glaiusesc in Unime si Trinitatea care Suntem.

Comuniunea inseamna Bucurie, Recunoastere, Sens si ea nu ni se dezvaluie in aventuri, proiecte facute doar pentru bani, casatorii din interes sau alte piticisme.

Doar pe varfurile interioare putem trai Comuniunea pentru ca acolo suntem vii si Impreuna-Una!