M-am transportat in locul care ne chema la numarul 8. Erau sapte caramizi de lumina dispuse la o oarecare distanta si un cavaler cu o mantie ce purta parca multe timpuri si semnele lor stand in genunchi ( nu ingenunchiat) marturisind taina locului si insasi Regasirea. Lumina era purpurie si in ochiul dezvelit simteam Maretia, Forta, Mireasma unor vremi. Caramizile erau asezate sub forma de cerc radiind intr-un fel anume, propriu ca niste puteri diferite si totusi Impreuna. Din miez au tasnit raze de lumina de diferite culori atingand pe o spirala frumoasa alb-radianta insasi Varful.
Sunteti primiti Acasa, Fii si Fiice. Sunteti primite.
Apoi s-a configurat o coloana a nelimitarii si in fiecare sfera s-au derulat imagini atingand cupele mai multor vremuri. Pe ultimele 3 sfere eram noi si 3 etape, asezarea, maturitatea/ complexitatea, zborul.
M-am asezat deoparte si am contemplat Spirala si Coloana.
Din sfera de la baza s-a desprins urmatorul mesaj…Ati mai fost aici si ati slujit in Sfant Numele Tau apoi dintr-o alta sfera a venit urmatoarea graire…Timpul acesta va aduna pe Toti apoi un alt mesaj m-a atins.. Graalul straluceste si noi in Impreuna-Una.
Exact la baza coloanei s-a conturat o masa unimica si fii si fiice s-au strans avand toti chip christic. Erau multi si radianti purtand niste mantii de cavaler si niste semne care le dezveleau puterea, darul, drumul.
Pe masa s-a activat Graalul ca o cupa a durerii plina de sange apoi ca o cupa limpezitoare pentru toate vremurile apoi ca cupa a unimii.
Unul dintre cavaleri a luat-o in mana si a grait…
Iubirirea, intelepciunea, bucuria sa rodeasca in sufletele tuturor!!! Apoi un altul a dat glas unui alte treimi si tot asa pana cand triunghiurile s-au intors Acasa fiecare in Sfera lui de pe Coloana Nelimitarii atingand prin toti cavalerii insasi Varful.
La final sferele s-au desprins facand Valsul, cavalerii au devenit un unic Chip iar spirala a inceput sa se miste activand in Totul-Una, frumusetile ei graitoare.
Apoi coloana a devenit cruce formata din sfere imbracata de o spirala din multe culori si locul s-a umplut de o radianta pe care nu o mai vazusem pana atunci.
In suflet stiam ca treimile feminine isi dadusera mana cu treimile masculine salutand Timpul.
Locul ne primea in Nelimitare.
Am multumit Tainei, Dezvelirii, Timpului si cu Bucurie m-am intors Aici marturisindu-va aceasta calatorie in mireasma unui loc din Bucuresti ce avea sa fie o poveste cu brate frumoase vechi si noi, imbratisand Omul, Unimea, Totul.