Eram in gradina bunicii cu micul calugar care mi-a semnalat centrul Sarrei, intrarea in miezul pamantului acolo unde se afla un grup de inteligente care sustin Trecerea dar si Coloana Luminii Divine. M-a luat de mana si m-a  dus in pestera lor de pe muntele Creatiei. Peretii erau aurii-purpurii si in flacara recunoasterii am putut citi primul inscris. Omul e fiul Cerului si mana lui e vie. Apoi am vazut un desen cu un om cuprins intr-un cerc, un om-cupa cu capul radiind. Peretele s-a deschis si 5 calugari in mantii aurii au inceput sa slujeasca urmand semne geometrice. Nu vorbeau ci doar emiteau din centrii superiori niste raze. Se roteau frumos ca intr-un dans cosmic lumina lor raurind pestre intreg Muntele si Lume. Mainele lor se atingeau nascand raze la fel si ochii.

La final in centrul lor se afla Coloana cu baza din lumina argintie si varful alb atingand Departarile.

Undeva o configuratie a stralucit revelandu-mi coroana sfintilor. Aici sunt ei. Mosii si stramosii sfintiti.

Apoi glasul a tacut si au aparut 8 entitati suave care nu atingeau pamantul ci doar desenau spirale de lumina. In nelimitarea lor, am vazut Preotesele. Aveau coroane de flori si maini in care tineau diamante. Un cantec minunat a tasnit din ele toate…. devenind o sfera care isi schimba culoarea la fiecare nota. Sfera ramase in mijloc iar ele se roteau luand parca dintr-o substanta hranitoare, viuri din care faceau o tesatura frumoasa. Cand au terminat au asezat-o peste lume. Apoi mi-au aratat crucea divinului feminin imbracata in insasi coroana lor descriind o anumita piesa din Coloana Luminii Divine. Si mama voastra,  a tuturor s-a salasuit in suflet pentru voi, toti.

Deodata au aparut multi copiii purtand o salba.. In ochiul interior zambetul lor era daltuitor, frumos, radiant. Mi-au aratat darul lor configurat in Coloana apoi au desenat un cerc de lumina. Usor parca de pretutindeni pe linii de lumina au inceput sa vina entitati frumoase care lasau viul lor, inscrisul, harta in cate o sfera din marea Coloana.

Cand fiecare sfera s-a umplut curentii divini au atins Inaltimea si rauri de lumina au inceput sa irumpa.

Apoi un grai a cuprins Totul…..Coloana s-a activat. Imparatia este Aici si Noi-Una.

Usor imaginea a inceput sa se estompeze lasand aerul inmiresmat si binecuvantarea serii sa largeasca versul divin.

…….

Va invit pe 26 aug ora 19 00 la un atelier dedicat nelimitarii …plin de reamintiri, deschideri de Sens si initieri.