Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Discernamantul tau

Blandetea ta.

Coloana sa fie pentru Bucuresti, Noi-Toti si dulcea Ramanie!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti

Protejandu-ne, iubindu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!!!!

….

Aceasta invocatie ce a curs ca o raurire divina intr-o noapte, am simtit ca este mai mult decat o testura formata din sfera de lumina, e o coloana si o mantie ce ne poate proteja in momentele de frica, panica, neliniste. Vizualizati aceasta coloana de lumina aurie activandu-se de Sus pana Jos. Fuzionati cu energia aurie.

Triunghiul format din Iubire, Discernamant, Blandete il puteti schimba. Poate fi Intelepciune, Smerenie, Bucurie sau Clar, Incredere, Curaj sau un alt triunghi de lumina care ne cheama.

Cu cat ne rugam mai mult cu atat lumina va rupe lanturile restrictiilor si plasele intunecate vor cadea, arse de razele divine.

Orice rugaciune, invocatie, mantra care va cheama va hraneste centrii superiori, dezvelind Cerul interior. Indrazniti sa pasiti pe Spirala Inaltarii, activand chipul vostru de lumina. Cu credinta, discernamant, intelepciune, vom simti Unimea( varful triunghiului) si valsul sferelor-oameni care se intorc Acasa, transformand testele grunjoase ale zilei …in unitati de Sens!!!!