Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea,

Adevarul. ( Triunghi divin)

Coloana sa fie pentru Bucuresti, planeta Geea si dulcea RaMaNie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!!!( triunghi divin)

In gand te chemam, cu iubire imbracam

Camasa ta/ Mantia ta!!!

Dupa ce ati facut crucea( In numele Tatalui, a Fiilor si a Fiicelor, a Dumnezeului-Mama, A Sfantului Duh, a Soarelui Chrstic) intrati in aceasta Coloana de lumina( schimband triunghiurile sau dandu-le glas….acestora).

Veti simti ca peste verticala divina activata…a coborat o mantie de lumina!!!! Repetati de 3 ori sau 7 sau 9 ori. Vizualizati cum Bucurestiul se imbraca cu aceasta Coloana la fel Tara, Planeta.

…..

In triunghiul cu varful in jos ne intalnim cu chipurile noastre plangacioase sau cazute , subpersonalitati care au creeat acesti virusi de laborator( unul foarte cunoscut se numeste covid) sau alte arme biologice cum ar fi si aceste vaccinuri, anticreatii vizibile care iau cu asalt cetatea interioara. Daca suntem puternici in rugaciunile-meditatiile-contemplatiile noastre sau in post-rugaciuni-spovedanii, dand glas triunghiului cu varful in Sus, cetatea interiora nu poate fi invadata …..ci poate doar usor atinsa de o forma nesfisticata de covid ca o raceala delicata ce purifica ceva din interiorul nostru caci boala doar ne indreapta, ne aduce in Centru, ne reaminteste taramul lui Acasa. Nu va speriati ci doar credeti in puterea Cerului care se varsa in interiorul vostru cu blandete……asezandu-va intr-o primavara a iubirii, a credintei, a pacii!!!!

Dupa cum simtiti bataliile sunt in primul rand interioare fiecare pe frontul lui insa uniti in rugaciune, credinta, iubire!!!!

Intrati in Faca Se Voia Ta impacand Triunghiurile!!!! Atunci cand nu mai vrem sa detinem controlul, cand ne-am eliberat de frici, atasamente, anxietati, cand nu ne mai opunem Voii Domnului, triunghiul cu varful in jos nu mai are putere asupra noastra…usile castelului devenind usile bisericii interioare!!!

E ce e!!! Sau primesc ce este asa cum este!!!!Faca se Voia Ta!!!!

Aceasta …….predare nu inseamana ca ma duc ca un robotel sa ma vaccinez ….ci accept aceste timpuri, nu ma supar daca am luat Covid, intampin Clipa cu bucurie, pace, intelepciune!!!!

Practicati autobservatia, prezenta constienta, rugaciunea si in centrul acestui triunghi asezati, Recunostiinta!!!!

Ori de cate ori va simtiti striviti de un eveniment…….atinsi de aripa intunecata ….desenati o cruce si in centrul ei puneti intrebarea Cine sunt? Apoi lasati cuvintele sa se aseze …….la nord, sud, est, vest pentru a vedea chipul crucii care sunteti.

Va invit azi pe 22 fevr, ora 18 30 pentru a pune cateva seminte de lumina in solul acestui timp. Sa construim impreuna carul de foc al tarii, sa dam glas spiralei de virtuti, sa intarim scuturile de lumina!!!!

…..

Pentru cei care nu pot veni intrati pe Spirala de lumina pe multipli de 3 adica la 3 dimineata, 9 dimineata, 21 seara, 12 noaptea citind Acatistul Sfantului Stefan cel Mare sau Acatistul Sfantului Gheorghe sau Acatistul Sf Brancoveni!!!!!

Unde se va tine atelierul?La 18 30, pe 22 fevr, Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor, Frecventa Om

Credinta, iubirea, armonia sa va deschida portile acestei zile!!!!!