Cand fuzionam cu Soarele christic prin rugaciune, invocatie, contemplatie, florile interioare se deschid petalelor lor dezvelind bucuria, intelepciunea, iubirea, blandetea, recunostiinta, compasiunea, frumusetea, smerenia, pacea, armonia, comuniunea, iertarea, unimea. Sunt 12 petale plus 1 ca si cele 12 ceruri plus 1 sau 12 apostoli plus 1, 12 intelepti/e plus 1. Si ele se activeaza la nivelul chakrei 4 nu degeaba folosim expresii ca inima mare, suflet mare, iubire mare si capata diferite chipuri: grai de aur( florile comunicarii si ale comuniuniii)( chakra 5), florile discernamantului, clarului, intelepciunii( chakra 6), florile unimii( chakra 7)etc. Aceste flori descriu o coloana cereasca ce uneste Cerul de Pamant. Din aceasta verticala de la chakra 4 se deschide Graalul, Cupa Unimii, formata din flori ceresti….in ea coborand ambrozia divina care hraneste acest flori ale Unimii.

Vizualizati cand ca rugati ca vi se deschid florile interioare…si ca ele cresc alcatuind la nivelul chakrei 4 insasi gradina divinului feminin. Plimbati-va printre ele, simti-le mirosul, fuzionati cu graiul lor.

Aceste flori descriu corpul budhic, al sentimentelor inaltatoare, specific, sfintelor, maestrelor, preoteselor divinului feminin.

Nu e intamplator ca in toate icoanele Sfintele sunt insotite de flori: crini, transafiri, irisi etc

Aceste petale-virtuti sunt de culori diferite pe fiecare centru insa in fuziuni extatice toate aceste flori devin una si alba( un unic pistil) in jurul caruia se activeaza Soarele Interior.

Extindeti florile bucuriei daruind sau florile iubirii daruind neconditionat sau florile intelepciunii scriind sau contempland si veti percepe aceasta dilatare si crestere a petalelor interioare care se hranesc cu sentimente inaltatoare, fuziuni extatice.

Pentru a simti in rasarit florile interioare va propun sa faceti urmatoarea cruce de 3, 7 sau 9 ori: In Numele Tatalui( ch 6), a Fiilor si a Fiicelor( ch 2), a Dumnezeului-Mama( ch 4), a Sfantului Duh( umarul stang), al Soarelui Divin( Christic)/ Florilor Iubirii( chakra a patra). Veti simti cum se incalzesc mainile si veti percepe la nivelul chakrei a patra, petalele deschizandu-se. Continuati cu invocatii sau rugaciuni sau meditatii.

Va invit pe 18 august la ora 18 30 sa lucram cu aceasta coloana a petalelor divine precum si cu spirala florilor.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor( atelierul este prezentat pe site).

Fie ca iubirea, bucuria, intelepciunea sa va sustina in Tot si Toate!!!!