Atunci cand alergi sau mergi usor sau te opresti si contempli rasaritul, razele divine iti ating centrii desfacandu-i ca niste flori. O coloana cereasca se activeaza plina de sori mici sarbatorind ziua. E un moment divin in care temele zile ne sunt asezate in Cupa interioara urmand ca pe parcursul zi, unitatile de bucurie, de intelepciune, de clar pe care le-am primit prin razele christice sa ne sustina sa tesem povestea…..cu drag, iubire, entuziasm.

Alegeti sa fiti Graal in rasarit, lasand acest salon de infrumusetare sa va sustina…!!!!

In timp ce stati sau mergeti imbratisand Soarele Christic spuneti astfel: Salut Tatal, Mama, Copilul din Mine, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt!!!! Si repetati de 9 ori ducandu-va atentia din chakra 7 pana la chakra 1 apoi mana dreapta, mana stanga activand centrii triunici. Noi suntem niste cruci divine in actiune avand 7 centri principali si multi centri secundari. A zecea oara repetand rugaciunea vizualizati ca sunteti o sfera frumoasa radianta. Puteti continua de 4 ori cate 10, cifra 40 fiind cifra transmutarii. Orice rugaciune, mantra, invocatie in care credeti, activata in fiecare centru pe concentrare, vizualizare, unime…da grai Coloanei Ceresti insasi Graalului, Cupei care sunteti!!!!

Pentru ca fiecare centru este triunic puteti folosi trei rugaciuni sau una pastrand vie atentia in centrul respectiv. Ex: Catre Nascatoarea de Dumnezeu, Imparate Ceresc, Doamne Isuse Hristoase!

Daca va cheama o invocatie de suflet folosit-o fara ezitare:

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta, caldura ta, intelepciunea ta,

Coloana sa fie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, dezlegandu-ne, intarindu-ne, inaltandu-ne!!!

In gand te cheamam,

Cu iubire imbracam!

Mantia ta!!!!

Centrii sunt asemenea unei flori ce se dechid cand lumina christica ii atinge. In rugaciunea fuzionala, veti simti ca cei sapte centri devin unul stralucind din Crucea, Sfera care sunteti.

Orice rugaciune traita este insotita de oftat, cascat, lacrimat. Cand ajungeti la sfera …..dupa ce ati repetat rugaciunea sau invocatia de 9 ori, simtiti Contopirea. Traiti Sfera care Sunteti. Extindeti-va.

Ce se aseaza in voi dupa aceasta largire de Sens?