Priveam o cruce alba facuta din sfere cu diferite configuratii in ea si spirala roz-mov care o imbratisa adancind parca Dezvelirea.

Usor bland Maria, SarRa, Tara imi asezara mantia cu daruri si coronitele apoi ma chemara in gradina cu flori arandu-mi sferele umplute cu intelesuri fiecare dintre ele radiind. Aici sunt initierile pe care le vei duce din aproape in aproape la timpul potrivit. Fiecare inscris cheama un alt inscris. E vremea Regasirii. Coloana Cereasca te asteapta. Coboara aceste unitati de Sens in energia Bucuriei.

M-am uitat si am vazut sfera lui Ra, sfera lui Zamolxe si multe alte sfere ale sfintilor si ocrotitorilor acestui minunat pamant numit Ramania.

De unde voi sti ce trebuie sa primeasca fiecare?

Prin activarea coloanei ceresti  fiecare va ajunge la ceea ce candva a creat ca Elemente de Vesnicie. Si toti vor intelege.

Daruieste Coloana pe care se afla Inscrisurile apoi activeaza Spirala Divinului Feminin. Asa coboara Imparatia. Asa se sfinteste Pamantul.

Am tacut in mireasma….privind…. Coloana  radiind ca un Ax Ceresc pe tot Pamantul cu Spirala imbratisand-o in Bucuria Dezvelirii.