Destul de greu sa ne vedem ca niste coloane si poate si mai dificil este sa transformam dezintegrarile celor pe care ii intalnim in calitate de moase, ghizi, vindecatori, maestrii ai trecerilor, trezitori in unitati de sens care sa ii sustina in schimbare (si pe ei si pe noi) si care sa fie frumos acordate la Arhistrategia de Lumina in taina lui Acum activand in Templul Unimii, Binele cel mai Inalt insasi Rodirea.

Foarte multe tehnologii, teste chiar foarte multi ghizi, indrumatori sunt traducatori entuziasti, bine intentionati, muncitori insa neacordati la Centru. Ei trateaza masca si nu miezul, hidrateaza coaja nu esenta.

Este foarte usor sa cazi in apele mintii, inimii, lumescului lasandu-te luat pe sus de dorintele, nevoile periferice, conditionarile, pretentiile, obiectivele mititele ale celui din fata ta.

E uneori dificil sa te acordezi la Centrul omului si din aproape in aproape poate dupa multe luni sau chiar ani pe razele constientizarii lucrate cu initieri, calatorii spirituale, trialoguri sa aduci lumina in Templul interior nu in Magazinul cu piticisme.

Chiar si marii indrumatori cad in aceasta plasa a personalitatii care vine la cabinet dand din picioare, care vrea confirmari nu schimbare, care crede ca merita tot si ca atare nu isi doreste adancire, purificare, asezare  in noua paradigma care cauta doar elementele usoare din Trecere nu marea transformare care nu simte sa cultive virtutile ci vrea cunoastere pentru a epata, pentru bani si alte avantaje terestre.

Atunci cand se activeaza Coloana Cereasca dintr-un om si cautarile lui sunt reale, autentice, cuvantatoare in Unime trialogul, initierile, atelierele sunt pline de talc, modelarea este intregitoare pentru toti iar ravna se transforma adesea in daruri care apar aproape instant.

In procesul dezvelirii, reamintirea este fundatia si ea este formata de toate inscrisurile de pe Coloana care Suntem dar si ale locului unde traim inscrisuri care isi dau mana mosind o fiinta frumoasa, radianta, puternica.

Cand spun reamintire as vrea sa va ganditi la toate momentele in care ati tresarit citind sau intuind o pagina din istoria sacra, geografia din lumina a Ramaniei, povestea voastra dintru adevar.

Bineinteles ca exista o legatura intre tara in care v-ati intrupat, coloana ei cereasca si nelimitarea voastra. Nu fugiti de acest adevar. Daca nu va place Ramania, patrundenti in vers divin si aflati de ce nu va place. Iar daca o iubiti scufundati-va in fantana divina si aflati ce tasnire e de dorit sa aduceti la suprafata.

Daca ati ales sa fiti coloane ceresti in templul Unimii explorati treptele acestui edificiu si fundatia lui iar apoi lucrati cu ajutorul initierilor la activarea darurilor pentru a impartasi si cu ceilalti in lumina dezvelirii.

Unele Coloane se opresc dupa primii pasi si sunt puternice doar pentru cateva clipe alte coloane continua cresterea si sustinerea aducand din memoria divina, marile inscrisuri, conlucrand cu inteligenta cosmica la nasterea marilor daruri ale Umanitatii, crescand in Unime.

Ceea ce a ales Ramania sa fie pentru Planeta este tocmai o astfel de Coloana frumoasa, emitenta, radioasa in Templul Unimii, o coloana care sustine altarul treziei noastre.

Pe aceasta coloana sunt inscrisuri, initieri, daruri pe care as vrea sa le descoperim impreuna. Va invit pe 26 august la ora 19 00 la un atelier conectiv presarat cu initieri.

Unde? Pe Sperantei nr 28, et 6, interfon 12 c, Piata Rosetti

In linia acestei dezveliri se afla si calatoria noastra din Dobrogea din 5-6 sept. Pentru mai multe informatii va invit sa-mi scrieti pe frecventaom@gmail.com