Feliciano a fost ghidul nostru pe Amazon si in jungla si el mi-a rascolit paginile sufletului amintindu-mi de cele 5 existente petrecute aici, una de sclava, alta de scriitoare portugheza stabilita in aceste locuri si casatorita cu un localnic, alta de barbat-luptator Ochi de Vultur mi se spunea care a sfarsit strapuns de multe sulite, o alta de navigator pe apele Amazonului si o alta de femeie-saman care citea inscrisurile si vindeca folosind ierburile, harticele ceresti, veninul de la anumiti serpi, crustele de peste, ceaiurile si vorbele pamantului.

Cand am revenit pe limba de pamant unde locuisem candva am simtit ca aduc sufletului meu ceva pierdut, acum limpezit de imbratisarea regasirii.

Intr-un mod straniu dar de inteles Feliciano a reprezentat legatura mea cu trecutul iar femeia care m-a intampinat insasi Chipul pe care l-am purtat candva. Erau doua carti care se deschideau in timp ce vorbeau, graind despre mine in registrele ceresti.

Privindu-i am inteles. Am ales sa ma desprind de aici si sa ma intrupez in RaMaNia pentru a duce mesajul triunghiurilor peste tot pe Planeta. De acolo nu ar fi fost posibil.

Legatura mea cu Brazilia abia in Manaus s-a dezvelit si alaturi de Ioan al Domnului si daca ar fi sa fac o calatorie cu voi as incepe-o de pe varful muntelui din AbaDiaNia si nu de la poale din Rio de Janeiro.

Cand incepi de pe verticala cereasca de sus, drumul, valsul, intalnirile sunt usor de decriptat pentru ca versul divin odata activat te va insoti in Tot si Toate.

Reintorcandu-ma la indigeni la pamantul rosiatic, la verdele imens, la delfinii roz care zburda in aceste ape, la casutele vorbitoare facute din frunze, pamant, lemn, la dansurile lor care iti atingeau Centrul imi este clar ca ei cunosc o fericire in care noi patrundem rareori.

Uneori e bine sa cobori din comfort si sa vii aici ca sa intelegi cata Maretie poate creste din atat de Putin fizic insa imens in Registrele Ceresti.

Indigenii de pretutindeni sunt radacinile noastre, ale copacului care suntem daltuind in panza timpului, patrunderea, cunoasterea, bucuria de a fi.

Le multumesc ca ne-au primit si ii imbratisez cu mult drag!