Ma aflam din nou in cercul Marii Fratii Albe cu dragul cel mare imbratisand fiecare unda de energie care imi hidrata zborul, patrunderea, curgerea asezand pe aripile deslusirii, Talcuri, Bucurii, Impletiri Ceresti.

De ce a fost atat de innourat acest Septembrie? M-am trezit glasuind privind Centrul ca si cum ceva ar fi urmat sa apara Acolo si ochiul meu bland abia astepta sa-l zareasca. Si intr-adevar am vazut un ou imbracat intr-o plasa si toate tesatura cenusita parca de multe timpuri.

Usor degetul cosmic a atins Ovalul si in Vers Divin, Planeta a radiat ca si cum Cantecul ei fusese zagazuit un timp si aceasta cu Talc pentru ca Bucuria Intoarcerii sa fie mai Vie.

M-am apropiat de Fratele care simteam ca Stie si din Privirea lui s-au desprins Oceanele, Intelegerile, Inscrisurile.

A fost un septembrie in care v-ati intalnit cu teritoriile separarii pentru a accepta, aseza, integra si apoi a irumpe in Lumina Unimii. Ati coborat in adâncurile voastre pentru a urca mai lesne. Prapastia s-a intalnit cu Muntele. Taborul a radiat. Schimbarea si ajutoarele ei sunt Aici.

Mi-am simtit toate entuziasmele frante parca eram parcata obligatoriu intr-un hambar si orice porneam cu motoarele dezvelirii  era innabusit de un nor imens care imi amutea toata bucuria, tot freamatul, toata deschiderea.

O zumzaiala imensa simteam parca din toata planeta ca un fornait urias. Zguduire, foc si apoi deodata in darurile Maicii, Frumos Mijlocitoare in chiar Crinii ei de Lumina am zarit Pamantul Nou si Zborul Nostru.

A fost mult cutremur interior. Am simtit subcerurile deschizandu-se si pentru o clipa parca toate dihaniile goneau pe aceasta Planeta speriate de Uitare, arse de Recunoastere.

M-am oprit de multe ori in Cupa acestor Zile când pe Varf de Munte , Iubind Totul când in Genuni, aproape Intelegand.

Fratii m-au privit zâmbind si mi-au aratat un Foc, un Taram Negru si apoi ca o Mijire, Un Rasarit  Suav, Nou, Altfel.

Asa e Trecerea si Centurile ei de Foc. Ati fost in Taramul Negru al Ignorantei, Fricii, Neiubirii pentru a iesi pe Pamant Nou in Tandra Dezvelire.

Imbratisati ceea ce este. Iubiti. Pacea este Aici.