De multe ori ne intalnim in viata cu provocari care apar pe mai multe planuri parca venite de pretutindeni ca un corset care ne strange viata, insasi respiratia….. innecandu-ne entuziasmul.

Cant te astepti mai putin si sufletul tau cere in taina regasirii soptit si pierdut, povata, mangaiere si liniste, un om, un mesaj, o carte, o terapie, o calatorie apare in viata ta ca un colac de salvare, slabind corsetul, innaripand intrarea pe o alta linie de destin, deschizand un sirag de porti luminoase.

Am mai povestit cu voi despre Colacul de Salvare, una din comunicarile mele cu tatal meu care a trecut Dincolo continand multe informatii roditoare intru lumina, pentru noi toti despre acesta unda de lumina circulara care activeaza intr-un mod minunat, trinitatea care suntem.

Cand aveam 18 ani si bolile imi topisera toata bucuria in taina unui vis, in care zburam catre Maica si la final chiar am fuzionat cu ea, atunci dar mai ales acum inteleg ca greselile creeate sa spunem fata de principiul cosmic numit Mama, nu pot fi reparate decat cu Ea alaturi.

Eram dupa un an de atac psi generat de mama prietenului meu si de colegele mele. Desigur sursa atacului era in mine si ruga mea intr-un fel nemijlocit s-a dus catre Mama Divina, nu doar pentru ca avem nevoie de bratele ei cosmice ci pentru ca percepeam ca balanta cosmica trebuia echilibrata, greselile mele erau multe fata de mama interioara, respectiv fatetele divinului femin, colege, mame, prietene, astfel ca acest colac de salvare care a coborat printr-un vis urmat de masluri, rugaciuni, spovedanie imi arata trinitatea dezechilibrata din mine, urmele copitelor cu care la randul meu lovisem candva femeia, barbatul orgolios care atinsese in goana cu sabia pitica, insasi Iubirea.

Privindu-mi vietile in care gresisem fata de Femeie din diferite ipostaze am inteles ca acest Colac Trinitar cobora in taina intelegerii spre patrunderea in vers divin, pentru a aseza multe fapte de lumina si multa blandete fata de cele pe care poate candva noi toti le-am atins cu bolovanii-cuvinte sau sabii-fapte.

Colacul de salvare este format din meritele noastre de acum si de altadata si el prinde glas divin prin insasi aspectul pe care noi l-am dezechilibrat din trinitatea care suntem.

Daca ati gresit fata de Fiul interior e posibil sa apara un Om, fiu in interior, rugaciunea fiului, calea fiului, altfel spus o terapie de lumina, o carte, o deschidere catre a va face iertarile si a aseza in unda divina, relatia voastra cu Fiul.

Daca sunteti in lupta cu Tatal e posibil sa intalniti un partener-tata sau un manager-tata sau un prieten-tata care sa functioneaze ca un colac de salvare.

Insa nu va agatati de el, nu sufocati colacul ci incercati sa intelegeti ce aspect din trinitatea interioara sufera si voi nu l-ati onorat.

Colacul vostru alimentat cu multe intelegeri de Acum si de Altadata se va intoarce in orice moment rascruce, pentru a largi patrinderea, pentru a activa Muntele care Sunteti.

Si cand trinitatea din voi va radia, acest colac va deveni insasi sfera in vals cu Totul, radiind.