De multe ori ne intalnim in viata cu provocari care apar pe o raza a vietii sau mai multe venite deodata ca un nor ascunzand frumusetile vietii, oprind stralucirea soarelui interior, inchizand poarta bucuriilor. 

Cant te astepti mai putin si sufletul tau cere in taina regasirii soptit si pierdut, povata, mangaiere si liniste, un om, un mesaj, o carte, o terapie, o calatorie …..apare in viata ta acest colac de salvare, slabind stransoarea, dezactivand spirala descendenta, eliberand buclele emotionale, innaripand intrarea pe o alta linie de destin, deschizand un sirag de porti luminoase. Si din nou soarele interior zambeste cu razele atinse de binecuvantari si daruri. 

Multi dintre noi insa uitam sa spunem: Sfintii ai mei ajutati-ma!!! Maestrii inaltati vorbiti-mi!!! Triunghiuri luminatoare deschideti-mi portile!!!!

Insa asa se activeaza Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da. 

Am povestit cu voi si prin alte articole despre Colacul de Salvare ( una din comunicarile mele cu tatal meu care a trecut Dincolo continand multe informatii roditoare intru lumina, pentru noi toti despre acesta unda de lumina circulara) care activeaza intr-un mod minunat, Trinitatea care suntem.

In calatoria mea la tatal meu, m-au intampinat 4 drepti care se jucau cu o minge de lumina pe care o treceau prin corpul lor auric pentru a se echilibra si alinia. Era un joc luminic care dadea grai unor geometrii vindecatoare, unor intelegeri trezitoare. In spatele lor se afla o moara care cernea faptele dreptilor. Primul avea aur celest in mana dreapta si nisip in stanga, al doilea argint celest in dreapta si nisip in stanga al treilea cupru celest in dreapta si nisip in stanga. Metalele ceresti adica faptele inaltoare alcatuiau colacul de salvare pentru viata viitoare. 

Cum apare colacul acesta de salvare in viata noastra?

Cand aveam 18 ani si bolile imi topisera toata bucuria … aripile mele fiind atinse de boli stranii, accidente, intalniri cu moartea….printr-un vis minunat in care zburam peste un camp atins de focul malefic si eu ma luptam cu acel foc…..cerand ajutorul din tot sufletul ….am intalnit-o pe Maica. Fuziunea cu ea mi-a revelat acest colac de salvare care a doua zi mi-a adus prin oameni intr-un troleibuz informatia care avea sa ma dezlege… sa merg la Frasinei, Athosul Romanesc. Si asa am facut. 

Eram dupa un an de atac psi generat de mama prietenului meu si de colegele mele. Desigur sursa atacului era in mine iar ruga mea catre Mama Divina mi-a dezvelit nu doar bratele ei minunate ( iubirea, smerenia, predarea) ci mai mult decat atat balanta cosmica trebuia echilibrata, greselile mele erau multe fata de mama interioara, respectiv fatetele divinului femin, colege, mame, prietene, astfel ca acest colac de salvare care a coborat printr-un vis urmat de masluri, rugaciuni, spovedanie imi dezvelea trinitatea dezechilibrata din mine, urmele copitelor cu care la randul meu lovisem candva femeia, barbatul orgolios care atinsese in goana cu sabia pitica, insasi Iubirea.

Privindu-mi vietile in care gresisem fata de Femeie din diferite ipostaze am inteles ca acest Colac Trinitar cobora in taina intelegerii pentru a aseza pe langa fapte de lumina si multa blandete, iubire, smerenie fata de cele pe care poate candva noi toti le-am atins cu bolovanii-cuvinte sau sabiile-fapte.

Colacul de salvare este format din meritele noastre de acum si de altadata si el prinde glas divin prin insasi aspectul pe care noi l-am dezechilibrat din trinitatea care suntem.

Daca sunteti in lupta cu Tatal e posibil sa intalniti un partener-tata sau un manager-tata sau un prieten-tata care sa va releveze ce aveti de integrat in voi. Recuperandu-va bucatica de suflet e posibil ca acel om, psiholog, terapie sa se dezactiveze din viata voastra sau sa ramana reveland un alt anotimp din relatia voastra. 

Nu va agatati de el, nu sufocati colacul, nu profitati de el ci incercati sa intelegeti ce aspect din trinitatea interioara sufera. Ce parte din voi vrea sa se intoarca Acasa?!!!!

Colacul vostru alimentat cu multe intelegeri de Acum si de Altadata se va activa in orice moment rascruce, pentru a largi patrunderea in vers divin,  pentru a activa Muntele care Sunteti. El vine ca dezvelitor, sustinator, calauza pana cand Maestrul care sunteti straluceste. 

Magia neagra, atacurile ating doar zonele slabe din noi. Daca sufera femeia incercati sa va faceti iertarile fata de divinul femin toate fatetele ( prietena, mama, colega, sotia) daca sufera barbatul faceti-va iertarile fata de divinul masculin. 

Exista o lege data de Intelepti, Domnii Destinelor care spune ca orice om primeste tot ceea ce merita si ca rasplata si ca plata la timpul potrivit. Insa acest lucru nu inseamna ca nu va puteti activa colacul format din aur celest astfel: Triunghiuri divine deschideti-mi Drumul!!! Maestrii ai mei dezveliti-mi talcul pentru care ma aflu in acest nod existential!!!!

Si astfel se desfac in voi intelegeri care va elibereaza, intrati in propriul adevar, va traiti Calea, va dezveliti Soarele. 

Si cand trinitatea din voi radiaza, acest colac devine un cerc luminic din  sfera care sunteti in vals cu Totul, Stralucind.