In fiecare camera din casa in care locuiesc exista un cod al NOULUI PAMNAT pe care il accesez ori de cate ori ma rog, meditez, caut o informatie, ma conectez. Aceste coduri sunt de fapt forme geometrice de marimea unei porti care pot fi deschise atunci cand ai nevoie. De multe ori ma cheama ele si eu vin, ma asez acolo unde simt si vad ca sunt si primesc informatiile de care sufletul meu si spiritul meu au nevoie.

Astfel de porti de lumina de forme diferita se afla peste tot. Cu siguranta ati simtit ca va rugati mai bine intr-o anumita parte a casei sau ca sunteti mai intuitivi in alta parte. E de dorit doar sa va observati interiorul. Atunci cand se conecteaza mai usor e foarte posibil sa va aflati intr-o poarta.

Aceste coduri acceseaza campul sinaptic al NOULUI PAMANT. Ele va ajuta sa integrati anumite energii si informatii in toate structurile voastre. Ele sunt interconectate si formeaza la randul lor campul NOII VOASTRE CASE. Spun NOUA pentru ca VECHEA CASA e posibil sa dispara.

De multe ori cele trei triunghiuri din bucatarie asezate la distanta de 1m ma indeamna sa raman in fiecare din ele cateva clipe, sa ma curat si apoi sa primesc darul zilei, clipei, saptamanii. Intrand in vibratia NOULUI PAMANT accesezi o noua banca de date care iti pune la dispozitie lucruri nedescoperite pe VECHIUL PAMANT sau descoperite dar ascunse noua. Acolo poti cunoaste TOTUL si poti fi o clipa UNUL.

Frecventa OM ne cauta. Cu ajutorul semnelor mici putem trece prin porti MARI.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!