In tot ceea ce ni se intampla, exista MESAJUL pe care ni-l trimite UNUL.

Orice incercare spovedeste pe harta noastra de evolutie una sau mai multe lectii, unul sau mai multe daruri, unul sau mai multe salturi de intelegere. Incercati sa desenati un triunghi care sa descrie astfel cele trei etape ale dezlegarii experientei dvs.
Mai departe in interiorul triunghiului puneti o cruce iar in exteriorul triunghiului desenati un cerc care sa atinga colturile triunghiului.

La intalnirea verticalei cu orizontala din acest simbol al intregirii se afla un punct care descrie mesajul lui UNUl.

Atunci cand sunteti suparat, contrariat sau intrebator asezati ceea ce constituie problema, in acest simbol si meditati asupra lui.

Gasiti-va o pozitie confortabila puneti muzica care va transoprta intr-o stare de liniste si relaxare si puneti pe cel de-al treilea ochi, dilema dvs asezata in simbol cu aspectele pe care le-ati identificat si cu cele care inca nu s-au asezat.

De obicei vedem lectia, lectiile insa nu recunoastem darurile si astfel nici nu putem sa facem salturile de intelegere.

Meditati de cel putin trei ori aducand simbolul intregirii pe pelicula constientului dvs. Nu lipiti hartia de frunte ci mentineti imaginea atat cat puteti.

Nu va agatati de gandurile care va vin, incercati sa curgeti pastrandu-va linistea si bucuria interioara.

Raspunsurile pot veni in timpul meditatiei dar si in timpul somunului, intr-un dialog cu o persoana deschisa, intr-un loc binecuvantat intr-o intersectie, citiind o carte sau vizionand un film.

Unul ne raspunde la toate dilemele pe care le avem. El emite pe frecventa cea mai inalta din ACUM-ul nostru, chemandu-ne la CENTRU.

Unul este in fiecare incercare. Daca dati la o parte nucleele de intuneic si repetati dragoste, frumusete, liniste, veti simti ca ati reinceput sa va conectati si ca raspunsurile au inceput sa curga.

Unul alimenteaza centrul fiintei noastre in permanenta. El emite contant in reteaua de suflete a acestui Univers si a tuturor universurilor generand eliberari, salturi evolutive, iluminari, sfintiri, angelizari, indumnezeiri.

A fii conectat la UNUL inseamna sa fii impreuna cu toti in divinul din tine.
E minunat cum locurile, oamenii, situatiile ne cheama sa-l recunoastem si sa-l traim pe UNUL.

Sunt aici si ACUM, UNUL!!!!
Camelia Radu