Imi este drag sa simt si sa vad ( cand mi se ingaduie) cum lucram mai multe clase de spiritualitate pe o tema frumoasa ex Rosia Montana sau Egiptul sau Siria.

Cei mai batrani au discernamantul, asezarea, deschiderea de a borda tema din foarte multe directii si mai ales de a aduce la masa comuna, multe ajutoare de lumina.

Cei mai tineri sunt entuziasti, fosnitori, doritori sa rezolve in Acum tema desi rabdarea, calmul, detasarea sunt si ele vagoanele temei.

Ceea ce se suprapune si reprezinta cupa temei este dorul prin care sufletele sunt chemate sa lucreze. Daca ascultati aceasta goarna energetica veti sti cand aveti de facut teme in clasa si veti urma lana divina.

Toate chemarile sunt aduse de cifra calauza, numar care rezulta din adunarea zilei cu luna si cu anul si toate rezolvarile pot fi gasite pe harta cifrei care rezulta din adunarea zilei de nastere cu anul.

Daca lucrati constant in mandala voastra numerologica, veti simti cum cifra-radianta pulseaza si veti sti cand sunteti chemati sa lucrati in unime cu fratii vostri din alte clase de spiritualitate.

La echinoctiul acesta temele comune s-au extins astfel ca activitatea la clasa este din ce in ce mai vie. Marea Trecere scoate la suprafata multe nerezolvate iar Saltul Galactic ne arata cum pot fi facute alinierile cu cat mai putina suferinta.

In interiorul nostru Cerul si Pamantul isi dau mana slavind Numele Tau.

Pentru toate sufletele care au ales Inaltarea, temele legate de Univers, Planeta-Planete, Tara, Oras, Ceilalti sunt foarte importante si ele trebuie abordate in aceasta ordine.

Cand spun Planete ma refer la triunghiurile de lumina pe care Geea le face cu Planeta-Tata si Planeta-Mama sau cu Planeta-Sora si Planeta-Frate si noi suntem invitati sa orchestram si sa sustinem aceste lucrari de lumina.

Va invit pe 3 octombrie la un atelier-tema care se va desfasura la Omra.

In distributie vor fi ca actori, temele individule dar si temele comune pe care noi le avem in acest Univers.

Pentru acasa aveti urmatoarea lectie de rasfoit in Biblioteca Divina…Cu ce planete face Geea, triunghiuri de lumina si care este rostul nostru in aceste triunghiuri?