Exista o poienita in interiorul nostru unde poti intalni caprioarele-intuitii, iepurasii-intelegeri, pasarelele-bucurii si unde nu trebuie decat sa te opresti sa-ti pui capul pe iarba si sa contempli….Stapana acestei poienite iti va arata ceea ce e de dorit sa stii.

Clarul sufletului este un con de lumina in care primim revarsari de SENS.

Asa au aparut toate atelierele conective, pelerinajele spirituale, articolele, initierile cartea Triunghiurile Schimbarii despre care v-am vorbit.

Am stat in aceasta poienita interioara si le-am vazut si mi-am dat seama ca putem fi impreuna aici, cu totii, privind CERURILE INTERIOARE, ascultand, contempland.

Doamna suflet, mama divina are multi copiii care pot glasui in teritoriile interioare: clarul, sinceritatea, linistea, bucuria, fosnetul, elanul, dragul, iubirea, caldura, dorul, viul din viata, zborul, linistea, frumusetea, tineretea, firescul, acasa.

De multe ori chem acesti copiii si ii las sa se joace cu interiorul meu fara sa le spun nimic, fara asteptari, fara dorinte.

Si din freamatul lor se nasc tot ceea ce va impartasesc cu atat de mult drag,

As vrea sa va imbratisez inca o data de aici din poienita mea interioara pe voi familia mea de lumina si sa va spun ca ne putem intalni tot timpul aici, fara efort doar cu simpla intentie. Si putem face un cerc de luminite ca o cununa pentru mama divina din noi si putem straluci pe fruntea ei, boltind viul vietii cu intelegerea dintru Adevar, cu Bucurii reale, cu drag pentru Tot si Toate.

In clarul sufletului toate nodurile existentiale se desfac, toate triunghiurile limitative devin triunghiuri trezitoare, toate neimplinirile capata sens si stralucire, toate ratacirile devin felii de sens si intelegere.

Opriti-va in poienita interioara. Veti putea vedea trecutul vostru, viitorurile, darurile, harurile, potentele, bucuriile, rostul vostru, scopul vostru.

Retineti doar atat: pentru a ajunge aici limpeziti sufletul cu iertari, marturisiri, imbratisari.