Vaccinurile actuale împotriva Covid-19 nu sunt mai eficiente în prevenirea Covid-ului decât Robitussin care împiedică o persoană să răcească”, au fost cuvintele rostite la Real Raw News de un fost cercetător CDC care în octombrie a fost concediat pentru încălcarea protocolului.

Sursa, pe care îl vom numi pe Larry pentru a-și proteja anonimatul, a lucrat pentru agenția finanțată de Deep State timp de 12 ani și a fost responsabilă de îngrijirea rapoartelor privind testele de vaccin pe care PfizerModerna și Johnson & Johnson le-au trimis CDC pentru analiză și păstrarea evidențelor. A fost clar de la început, a spus el, că intenția CDC a fost de a îngropa sau de a denatura rapoartele reacțiilor adverse, în timp ce făcea presiuni asupra Grupului de lucru Covid-19 al lui Trump să creadă că rezultatele studiilor clinice, pe care Big Pharma le-a falsificat, au arătat o eficacitate > 95% în prevenirea unei persoaane care a contactat virusul din China.

 Big Pharma a injectat colectiv vaccinul în bratele a 50.000 de participanti la studiile clinice; alți 47.000 au primit placebo. Două procente – un număr alarmant – din cei 50.000 au dezvoltat reacții adverse severe, inclusiv miocardită și pericardită, în 21 de zile de la primirea fie a primului, fie a celui de-al doilea. Mai mult, 85% dintre participanții la studiu care au primit vaccinul și au fost expuși în mod intenționat la Sars-Cov2 au fost testați pozitiv pentru Covid-19 în 4-14 zile de la expunerea la virus. Pe scurt, vaccinările păreau să protejeze doar 15% dintre primitori.

  ,,Nivelul de înșelăciune este șocant. Dar adevărul este că nici măcar nu putem avea încredere în cifra de 15%, deoarece cu fiecare boală, un segment al populației va avea o imunitate inerentă naturală. Am văzut asta cu variola, poliomielita și chiar Ebola. Unii oameni au o rezistență biologică. Este absolut posibil ca 5%, 10% sau chiar 15% să fie imuni la Sars-Cov2. Este important de reținut că Big Pharma, CDC și NIH funcționează aproape ca o singură entitate. Sunt toți în asta împreună. Așa că, atunci când CDC a primit statisticile procesului, a trebuit să le încurce. Ce persoană sănătoasă ar risca să ia un vaccin care provoacă boală și poate o șansă de 15% de a se proteja împotriva unei boli cu o rată de mortalitate mai mică de 1%„, a spus Larry.

 „CDC a știut de la început, de la focarul din Italia, că Covid-19 nu a îmbolnăvit grav oamenii care sunt în general sănătoși. Pur și simplu nu s-a întâmplat. Unii au prezentat simptome de gripă sau bronșită, dar a fost scurt și nu le-a pus viața în pericol”, a adăugat Larry.

Înainte de geneza prost concepută a lui Trump Operațiunea Warp Speed, membrii CDC, NIH, FDA și Big Pharma țineau în mod obișnuit întâlniri clandestine pentru a discuta modalități de a înșela un public potențial precaut ca să accepte o narațiune fictivă – vaccinați-vă sau muriți – concepute înainte ca testele de vaccin să fi fost finalizate.

El și-a amintit că a văzut o notă internă a CDC din 5 mai 2020. Acesta a susținut că studiile clinice de fază 3 ale vaccinului Moderna RNAm -1273 Covid-19 au demonstrat în mod irefutabil că produsul are o eficiență de aproximativ 93,7%. Sursa noastră a remarcat, totuși, că Moderna nu a început studiile de fază 3 până pe 27 iulie 2020 și pe care le-a finalizat în octombrie a acelui an. Prin urmare, CDC și/sau Big Pharma au fabricat în mod arbitrar eficacitatea vaccinului cu mult înainte ca studiile clinice să fie terminate.

Cred că nota a fost distribuită pe scară largă din greșeală, deoarece a dispărut de pe serverele CDC a doua zi. Părerea mea este că a existat un efort de colaborare pentru a pompa această otravă în cât mai mulți oameni posibil, indiferent de cât de eficient este. În acest moment, majoritatea persoanelor internate au avut una, două sau trei vaccinuri. Sunt mai mulți vaccinați decât nevaccinați în spitale. Asta e grăitor. Vaccinurile nu au fost niciodată menite să oprească Covid-19”, a spus Larry.

Curtea Supremă a SUA a anulat vaccinarea obligatorie

 Nu a apărut nicăieri la știri. Se pare că ne apropiem de scena finală din filmul pandemic…

Vă rugăm să ALERTAȚI pe toți cei din familie, prieteni și rude! ȘTIRI DE ULTIMĂ ORĂ ! Curtea Supremă a anulat vaccinarea universală În Statele Unite, Curtea Supremă a anulat vaccinarea universală. Bill Gates, specialistul șef în boli infecțioase din SUA, Fauci, și Big Pharma au pierdut un proces la Curtea Supremă a SUA, nereușind să demonstreze că toate vaccinurile lor din ultimii 32 de ani au fost sigure pentru sănătatea cetățenilor! Procesul a fost intentat de un grup de oameni de știință condus de senatorul Kennedy.

Robert F. Kennedy Jr.: „Noul vaccin COVID ar trebui evitat cu orice preț. Vă atrag
urgent atenția asupra problemelor importante legate de următoarea vaccinare împotriva Covid-19. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație interferează direct cu materialul genetic al pacientului și prin urmare, modifică materialul genetic individual, adică manipularea genetică, care era deja interzisă și era considerată anterior o infracțiune
”.

 VACCINUL Coronavirus NU ESTE UN VACCIN! ATENŢIE!

Ce a fost întotdeauna un vaccin? A fost întotdeauna agentul patogen însuși – un microb sau virus care a fost ucis sau atenuat, adică slăbit – și a fost introdus în organism pentru a produce anticorpi. Nici măcar un vaccin împotriva coronavirusului! Nu este deloc asta! Face parte din cel mai nou grup de ARNm despre care se presupune că este un „vaccin”. Odată ajuns în interiorul unei celule umane, ARNm reprogramează ARN/ADN-ul normal, care începe să producă o altă proteină (Spike). Adică, nu are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale! Adică este un instrument de influență genetică. Armă biologică genetică! Adică urmau să distrugă pământenii, iar supraviețuitorii vor deveni OMG-uri! În urma vaccinului ARNm fără precedent, cei vaccinați nu vor mai putea trata simptomele vaccinului într-un mod suplimentar.

Persoanele vaccinate vor trebui să se împace cu consecințele, deoarece nu se mai pot vindeca prin simpla îndepărtare a toxinelor din corpul uman, ca la o persoană cu un defect genetic precum sindromul Down, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, insuficiența cardiacă genetică, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc., pentru că defectul genetic este pentru totdeauna! Aceasta înseamnă clar: dacă se dezvoltă un simptom de vaccinare după vaccinarea ARNm, nici un terapeut nu vă poate ajuta, deoarece DAUNA PROVOCATĂ DE VACCINARE VA FI IREVERSIBILĂ GENETIC.

Vaccinarea – armele biologice ale genocidului secolului XXI. Fostul om de știință Pfizer, Mike Yeedon și-a exprimat încă o dată poziția că este prea târziu acum pentru a-i salva pe cei cărora li s-a injectat o substanță numită public „vaccinul Covid-19”. El îi încurajează pe cei care nu au primit încă injecția letală să lupte pentru viața lor, a celor din jur și a copiilor lor.

 Imunologul de renume mondial descrie în continuare un proces despre care spune că va ucide marea majoritate a oamenilor: „Imediat după prima vaccinare, aproximativ 0,8% dintre oameni mor în două săptămâni. Speranța medie de viață a supraviețuitorilor va fi de maximum doi ani, dar scade și cu fiecare nouă „injecție”.

Vaccinurile suplimentare sunt încă în curs de dezvoltare pentru a provoca deteriorarea anumitor organe, inclusiv inima, plămânii și creierul”. După două decenii la Pfizer, profesorul Yedon era familiarizat cu funcțiile și obiectivele de cercetare și dezvoltare ale gigantului farmaceutic Pfizer și afirmă că scopul final al regimului actual de „vaccinare” nu poate fi decât un eveniment de exterminare demografică masiv care va face să pună toate războaiele mondiale împreună, precum Mickey pune în scenă Mouse.

Miliarde de oameni au fost deja condamnați la moarte sigură, inevitabilă și dureroasă. Oricine primește injecția va muri prematur, iar trei ani reprezintă o estimare generoasă a cât timp poate supraviețui.”

 P.S.- Din statisticile oficiale ale Federației Internaționale de Fotbal, numai în anul 2021 au murit pe teren jucători profesioniști cât în ultimii 30 de ani la un loc. Și asta după ce aceștia s-au vaccinat. Dar știrile sportive ocolesc acest subiect cu premeditare…

   Sursa: https://realrawnews.com/ / https://bestnewshere.com/

Comitetul Științific al UE a anunțat că doza booster face rău sistemului imunitar și recomandă oprirea vaccinării… Se pare că se sfârșește plandemia…https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dwOM63uYIRcKX0wAJBJJwunLlmuzynvS22F5GU74Nrb9C7GkCgUtDnzkrMupOTcBQ9s_yjy1ttxVCtHjFr4iLWFbX_g2qbkpC4OyPb1YFw7z9HgKvhUp1WfFSt8f6fI-9jzpkq8

Publicat de Marius – burebista2012 la sâmbătă, ianuarie 15, 2022