Hathorii afirma ca sunt un grup de fiinte intergalactice, interdimensionale, care a avut legatura cu Egiptul antic, prin intermediul Templelor Zeitei Hathor, precum si cu alte culturi preistorice. La sfârsitul anilor ’80, am fost „contactat” de ei pe când meditam, acestia începând sa ma instruiasca în natura vibrationala a cosmosului, în folosirea geometriei sacre – ca pe un mijloc de a stimula performantele creierului – si în folosirea sunetului în vederea activarii de experiente psiho-spirituale. Cu toate ca am fost fascinat de informatii, în acel moment, am fost nelinistit de originile lor, descrise de ei însisi. Oricum, în acea vreme, practicam psihoterapia, fiind implicat în cercetarea creierului. Pe scurt, eram un rationalist. Iar acele fiinte – oricine ar fi fost ele si de oriunde ar fi venit – nu se potriveau cu viziunile mele din acel moment privind realitatea.

În cei aproape douazeci de ani scursi de la primul contact, am încercat si am testat de multe ori „tehnologiile lor interioare”, descoperind mereu ca atât metodele cât si perspectivele lor sunt iluminatoare.

Desi Hathorii ofera informatii sub forma de limbaj, principala lor modalitate de comunicare o constituie tiparele acustice catalizatoare. Aceste sunete sunt transmise prin „channeling”, prin vocea mea, în timpul „meditatiilor acustice” pe care le ofer adeseori în timpul atelierelor de lucru sau retreat-urilor. Personal, gasesc interesant faptul ca, în toti acesti ani de când lucrez cu ei, gama mea vocala s-a extins (împreuna cu mintea mea, as putea adauga). Atunci când am început, vocea mea acoperea o gama de 3 octave; iar acum de aproape 4. Aceasta extindere a gamei vocale se produce doar atunci când prin mine sunt transmise sunete din alte dimensiuni.

Iata cum se prezinta acestia, în cartea The Hathor Material / Învatatura Hathor [carte aparuta la Editura For You. N.tr.], scrisa împreuna cu Virginia Essene:

„Noi suntem Hathorii. Venim cu iubire si va aducem vestea plina de sonoritate a unei noi realitati de vis pentru Pamântul vostru. Daca sunteti gata sa construiti noua lume, va invitam sa va alaturati noua într-o calatorie a mintii si a inimii. Noi suntem fratii si surorile voastre mai mari. Suntem împreuna cu voi de o foarte lunga perioada de timp din evolutia voastra pe aceasta planeta. Am fost împreuna cu voi în eonii trecuti – chiar si în zilele de mult uitate, înainte ca orice urma de-a noastra sa fie cunoscuta în istoria voastra scrisa. Prin însasi natura noastra, noi avem o structura energetica si interdimensionala. La început, am venit din alt univers, prin Sirius, care este un portal catre Universul vostru – iar de la Sirius am pornit spre sistemul vostru solar, în tărâmurile eterice ale planetei Venus.

În trecut, am lucrat în mod particular cu si prin zeita fertilitatii, Hator, din Egiptul antic. De asemenea, am luat contact si cu lama tibetani, în timpul perioadei de început a budismului tibetan. Desi am interactionat cu unele dintre culturile timpurii de pe Pamânt, noi suntem o civilizatie intergalactica, având avanposturi ce împânzesc parti din Universul cunoscut voua, si dincolo de el.

Suntem ceea ce voi numiti o civilizatie înaltata – un grup de fiinte ce exista într-un câmp vibrational specific, tot asa cum si voi aveti o amprenta energetica. Diferenta e ca vibratia noastra e mai rapida decât a voastra. Cu toate acestea, cu totii – si noi si voi – facem parte din misterul, din iubirea ce mentine si uneste laolalta întregul Univers.

Am evoluat la fel cum evoluati si voi, înaltându-ne catre Unica Sursa Unica a tot ce exista. Am evoluat, trecând prin bucurie si prin suferinta – asa cum faceti si voi. Privind de la o scara mai mare, noi ne aflam ceva mai sus decât voi pe spirala constientei si constiintei; astfel încât, ca prieteni, mentori si tovarasi de calatorie pe cararea ce duce înapoi catre aducerea aminte a Tot Ceea ce Exista, va putem oferi ceea ce noi am învatat.

Nu suntem salvatori; nu avem un caracter mesianic. Dorim sa ne îndepartam de aceasta proiectie, astfel încât cititorul sa înteleaga ca suntem doar frati si surori mai mari, care ne oferim întelegerea si cunostintele dobândite de noi. Le puteti accepta sau nu, caci noi le oferim în mod liber. Conform întelegerii noastre, credinta ca diverse inteligente straine va vor salva, este doar o proiectie a inconstientei omenesti. Speranta ca cineva sau ceva va va salva, ca nu va trebui sa faceti nici un fel de schimbari în voi însiva, ca nu va trebui sa fiti responsabili, este nerealista.

Este total absurda credinta ca puteti ramâne în tipare de letargie si inconstienta, iar apoi sa luati sau sa va fie dat ceva, care sa va transforme fara nici un efort din partea voastra. Acest lucru nu se va întâmpla. Acum, s-ar putea sa existe inteligente straine care sosesc – pentru ca este sigur ca ele exista – însa acei oameni ce se bizuie pe altii sa le aduca înaltarea si elevarea, fara ca ei sa nu faca nimic, vor fi foarte dezamagiti.

Înaltarea este un proces de constienta de sine si de maiestrie la toate nivelurile, ce necesita elevarea tuturor acelor niveluri din existenta cuiva. Acesta este modul în care noi o întelegem si în care am realizat-o, vreme de milenii.

Totusi, oferindu-va ajutorul nostru, nu dorim sa interferam în nici un fel cu alte fiinte spirituale ce va ajuta si cu alte relatii cosmice, si nici cu vreuna dintre credintele religioase, afilierile sau organizatiile care va sunt de folos. Chiar si asa, exista multe lucruri pe care ne-ar placea sa vi le împartasim.

Îl cunoastem bine pe Sanat Kumara, deoarece chiar el ne-a cerut sa venim în acest Univers. Ca Maestru Înaltat, Sanat Kumara si-a asumat numeroase responsabilitati cu privire la înaltarea planetei Pamânt si a acestui sistem solar. La fel ca si noi, el lucreaza în vederea înaltarii, a evolutiei constiintei din sistemul solar.”

Pentru a afla mai multe despre Hathori si mesajul pe care acestia ni-l aduc, cititi cartea The Hathor Material: Messages from an Ascended Civilization /Învatatura Hathor: Mesaje de la o civilizatie înaltata. [în engleza, intrati si defilati în jos pe pagina https://tomkenyon.com/store/books.php sau, tradusa în limba română http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=9 N.tr.]

Exista în prezent doua CD-uri cu sunetele transmise de Hathori.

Infinite Pool: Entering the Holographic Brain, în care treisprezece Hathori vocalizeaza prin mine, pentru a stimula o activitate sporita în corpus callosum. Un instrument puternic pentru obtinerea unei stari mentale modificate.

Sound Transformations , o serie de meditatii acustice provenite din atelierele de lucru cu Hathorii.

Sursa: Tom Kenyon

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS