Cand eram micuta ma lasam inspirata de mare, albine, Cer, padure, oameni care aveau o radianta aparte. Fiind introvertita calatoream mult in interior deschizand porti inspirationale care atunci doar imi puneau aripi mai tarziu dupa intalnirile cu maestrii si scolile de spiritualitate, avand si o mare talcuire. Cautam fara sa stiu locuri care sa ma anime…..conuri de lumina care sa imi sustina dezvelirea, trecerile, nuntile ceresti.

Imi amintesc ca inainte de bacalaureat intetisem plimbarile pe malul marii, cel putin 7 km pe zi cautand in miezul meu, puterea dar si Gratia, inspiratia, bucuria de a trece peste un prag.

De la o etapa la alta am observat ca se inmultesc vectorii inspirationali. Ma las condusa de vantul divin si un copac sau o floare imi graieste……

Daca cauti cu atasament locuri care sa te inspirie e posibil sa nu le gasesti daca insa te lasi ghidata….vei simti ca la metrou (unde da s-au sinucis multi oameni)…coboara conul de lumina, te imbraca o radianta si deodata …..versul divin iti daruieste raspunsurile pe care le asteptai sau rugaciunea cea mai potrivita sau povestea pe care iti doreai sa o publici.

Toate locurile, situatiile, oamenii graiesc la nivelul corpurilor superioare ( cauzal, budhic, atmic) insa e important sa-ti activezi tu acele crengi pentru a saluta Cerul din Tot si Toate.

Atunci cand esti inca la inceput de drum …..conecteaza-te la un maestru inaltat, la un om radiant, la un sfant. In sine ei sunt o treime in Unime adica sunt imbracati intr-un con luminic( acesta este chipul universului in care traim) noi fiind microuniversuri. Si conectandu-te la vesmintele lor ceresti, intrebandu-i, cerandu-le sfat vei simti ca apare un transfer de informatie si energie ….care te sustine sa-ti dezvalui Calea, Radianta, Darurile.

De-a lungul drumului meu m-au inspirat marea-albinele-plantele apoi parintele Inochentie-preotul Vichentie-maestrul Ioan Ladea, sfintul Grigorie Decapolitul-Arh Mihail si Gabriel-Mucenita Maria Magdalena multe treimi animandu-mi scrisul.

Si fiecare triunghi mi-a inspirat pasii si au fost si sunt multe….si lor le-am cerut indrumare, ghidare, inspiratie chiar daca ma aflam langa duhovnicul meu sau nu……..imi deschideam cupa interioara…si lasam inspiratia( in spirit) sa graiasca.

Nu putem fi ghidati de bautura, droguri, filme cu batai pentru ca varfurile interioare vor sa fie atinse, mangaiate, activate de alte varfuri cautand in sine ….bucuria dezvelirii, Gratia, maretia….si in centru Inspiratia.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice